smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (3.2.2018 18:17:59)
|
Joj, krecenje, sto ga ja ne volim. Srecom, mi cemo to u leto. Mi smo danas pravili spisak sta novo kupujemo cim otplatimo nipt test. Slozili smo se u pet sekundi: zavese.😂 Niki je prehlađen, baš mu je super počeo raspust. Bar ima volje da radi domaći. Posle toga smo mu obećali malo proputovanje po Srbiji. Ako mama ne pokvari svojim glavoboljama i vrtoglavicama.😊 Ja tek juce išla kod ginekologa po doznake. Maraj, reče mi za tvoje rezultate da ne vidi problem. I da ne bacas pare i/ili energiju na tripl. Nemam pojma, oba baš ne voli te testove, pa ne znam koliko joj je za verovati. Pročitala sam šta si pisala, drago mi je da si odahnula i da su te lepo smirili. Odem ja po doznake, odnesem u firmu i kažu mibda mi je ocena komisije iz januara pogrešna, umesto da napišu da sam na bolovanju do 30.03.2018, stavili su 2017. Pozelenela sam. U ponedeljak ponovo cimanje do Vladetine i guranje kroz gužvu. Opet u firmu,...a mogli su sve lepo da mi predaju za bolovanje jos u petak.[sm=zz_banghead.gif]
|
|
|
|