Misha i Ljisha -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (23.2.2018 12:43:29)
|
Maslacak, Rosita pa ja. Mada to je sve mrtva trka mozemo sve i u isti dan [sm=smiley36.gif], Maslacak da okasni, ja malo da poranim, Rosita u terminu i eto ti 3 porodjaja hehee... Jao izdivanila sam se sa svojom drugaricom. Izogovarale smo nas Balkanski mentalitet, pa na kraju krajeva i nas mentalitet trudnica [sm=smiley36.gif] i muskaraca. Diskutovale malo o mojoj curici, posto je ona psiholog pa tako malo analiziramo moje blesavo dete. Boze...evo moram da vas pitam da li je necije dete ovakvo. Znaci kad joj postavim da jede,uvek kazem danas je za rucak TO i TO. Pre neko vece je pitam Mico hoces strudlu s makom, hoce. I dolazi mm posle 5 minuta, pazite pet minuta i pita je sta jedes, ona onako pogleda u tanjir, u fazonu Boze sta ja to jedem i kaze mu jedem cokoladu [sm=zz_cold.gif][sm=zz_banghead.gif]. ONA POJMA ali POJMA nema sta ona jede, ona zna po izgledu da ona to voli a kako se to zove i sta tu sve ima (iako zna sta je mak, i moj tata melje mak, i pravimo nasuvo s makom i strudla se redovno pravi i jede ONA NEMA POJMA da se to zove MAK a kamoli strudla s makom). Mm me je pogledao i kaze ona je glupava [sm=smiley36.gif] Ok sinoc! Pitam je sreco hoces li da mama pravi medeno srce ili medenjake. Mm odmah iskomentarisao "nasla si koga ces da pitas ona nema pojma koja je razlika" i ja kazem ma zna moja Dunja sve. I mm da se "dokaze" pita nju sta je medeno srce a sta su medenjaci i koja je razlika (medenjake pravimo BAR jednom MESECNO ehheeh) i kaze ovo je srce a medenjaci su sa secerom [sm=zz_banghead.gif][sm=zz_cold.gif][sm=zz_er_what.png] khm.... Elem ja ne znam sta cu s njom. Evo prebacite post negde u adekvatnu temu. Ali ja se stvarno pitam da li postoje takva deca ili je ona jedina. Nju hrana ne zanima. Ajd ok ne voli nesto posebno da jede. Ali da ne znas da mi kazes ni sta bi jela ni sta ne bi. Mislim da ne pocinjem, ali moje dete NIJE PRISUTNO u zivotu.
|
|
|
|