smeško -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (24.2.2018 10:02:10)
|
Ljisho, ja ti napisah da su i moja deca takva, da se ne nerviras.[sm=bravo.gif] Pitam ih jutros da li zele burek za dorucak, a oni mi odgovaraju da nemaju pojma sta je to jer ga nikada nisu probali. [sm=smiley36.gif]A juce su moji dosli iz grada sa dva bureka i deca uspela da pojedu samo jedan. Ostavila sam drugi i podgrejala im jutros u rerni. Odemo Niki i ja u prodavnicu dok se burek greje i on se prodere onako muski:,,Mama, sto ne kupimo salvete, nikada ih nemamo u kuci"#[sm=zz_confused.png] I svi se okrenu ka nama.[sm=smiley36.gif] Ok. Pitam ga koju boju bira i on ce na to:,,Hajde zute, super ce se slagati sa onim plavim koje imamo".[sm=smiley36.gif] Inace, sakuplja slicice fudbalera. U tom albumu ima oko 600 slicica, on je skupio mozda polovinu. Kada mu doneses kesicu on otvori i odmah zna koja je duplikat, a koju moze da zalepi. I ne bi bilo strasno da ne popunjava jos dva albuma, sa zastavama i drzavama i sa košarkašima. I za sve zna sta ima, sta mu fali. To moze, to nije problem. A za burek koji voli pojma nema, nikad nije cuo.[sm=smiley36.gif] Idemo da kupujemo krevete na sprat. Jeeeeee!!!
|
|
|
|