Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 02/18 (25.2.2018 18:57:54)
|
Da, maslačak, u pravu si! To je to sigurno, nije porođaj krenuo sam od sebe. Ja sam isto veliki pobornik spontanog pokretanja svega. Zato malo i brinem. Uzela sam uput za Dragišu i videću da krenem kod njih. Ali, pošto su često puni, rekoše mi neke mame da recimo, da bi bio siguran da ćeš tu, prime te na patologiju i izdiriguju. Meni se to ne sviđa. Ali videćemo. Mm je recimo za to, meni čak prihvatljivije deluje scenario spontan porođaj, nema mesta u željenom porodilištu, ok, teramo dalje. Mili, rigips deo zida. U našem naselju je neka čudna gradnja. Između dve prostorije, na jednom zidu, imaju dvoja vrata. Prava i harmonika. Zvučna izolqcija nula. Pa smo zagradili ta harmonika rigips pločama, ravnanje, gletovanje i mislimo da ne krečimo taj deo nego i sa jedne i sa druge strane da izlepimo neke lepe stikere. Majstor inače nije bio tu sve vreme, radi nešto u zgradi, pa skokne do nas u pazi, namaže, pa ode i tako. No, završio je. D i ja išli da mu kupimo nov trotinet. Ovaj je ozbiljan, velik sa dva točka pa nije još u ravnoteži. Padne mu i malo je oštetio neku plastiku na držačima. Mm će se šlognuti, al da se zalepiti. Žive duše nema, svi pobegli od zime[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|