Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (16.3.2018 11:53:55)
|
Od garderobe kupila jedan bodi i jedno odelo uz kapicu, za izlazak, sve ostalo cu da koristim sta ima od D. Od kozmetike kupila babylove gel za kupanje, njihovu kremu za pelenski deo, pantenol kremu i baby love vlazne maramice, 1 pakovanje pelena. Prikupila sam upravo stvari za moju torbu, pa moze se reci i da sam eto spakovala torbu. Nije mi velika, ponosna sam na sebe, sklona sam da preteram. Juce sam u dm-u kupila one male bocice sto u njih sipas tecnost i bas su prakticne, mali ce mi biti neseser. Ko ce me poradjati, nemam pojma. Pa ja ne znam ni da li ce me primiti u Dragisi! Vezu imam u smislu da bi bilo lepo da se ista javi na telefon kad mi krene porodjaj i pokusa da utice da me prime, ostalo niks. I nemam nameru nista vise od toga. Ako me ne prime, idem dalje u porodiliste, sto se kaze s Bozjom pomoci. Ne zelim da se opterecujem, nisam ni prvi put. Nego, nas krevetac je lepo ofarban ali razdrndan. Nece moci ogradica da se spusta i podize. Sta mislite, da srafimo na neku spustenu opciju, pa kad malac pocne da se ozbiljnije vere, da odsrafimo i srafimo na maksimum, to mi deluje kao najbolje? PS Gledam one male stvari, pa zamisljam mog D. Nece moci da dodje u porodiliste zbog malih boginja. Zamisljam ga kako dolazi po mene i bebu i odjednom mi nekako on ispada veliki i odrastao i sve mi nesto cudno oko srca, uff, bas su mi pomesana osecanja...
|
|
|
|