Rosita -> RE: Trudnice 1-42 nedelja 03/18 (15.3.2018 13:51:34)
|
Dobar dan. Sanjice, ne ljuti se, ovde se razvija atmosfera male grupe, to jest kruzoka, to je nekako prirodna potreba. A stvarno, kad je nagradna igra, teme tonu brzinom munje. I ne samo to, nego i odgovori budu sturi i nekad samo da se napise. To u odbranu imam da kazem. Pravila su, nravno, pravila i mi cemo ih postovati [sm=smiley1.gif] E, ja sam skitala. Isla dala krv za hbs ag, uzeli mi briseve. Neke trudnice su nosile i koprokulturu. Meni dr to nije dala da radim. A one kazu treba. Radila sam u prvoj trudnoci, sad... pitacu dr sutra. Onda sam kupila ogromnu pitu sa krompirom i prozdrnula [sm=jezicek.gif]. Manjak apetita bio aktuelan samo juce. Kupih u dm male bocice pa cu da sipam sapun, kupku, micelarnu i td. Da mi sve stane u normalan neseser. I kupih jedne lepe mindjuse [sm=smiley1.gif]. Dete mi je u vrticu. Odneo je pozivnice za rodjendan, bas je srecan. Grupa je prepolovljena zbog bolesti... Posle cemo opet da idemo u grad svi, to jest u centar. Malo setnje i do tehnomanije. Veliki pozdrav.
|
|
|
|