RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja



Poruka


pari -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 20:10:45)

Hahaha mili...nema nutele 😁 drzi se!
Rosi, dobro je da je tako...da sto pre prodje taj nos...Ljisho, i vas da prodje sutra!




Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 20:19:48)

Mili, vukla bi decu kojekude, vako ko ja 😬. 





mama Jo -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 20:32:59)

Mili, razumem i ja sam nervozna i napeta kad nema nutele 😊
Rosi, Ljisho, hvala bogu pa je krenulo na bolje.
Mi popodne bili na Strandu, boze kako je duvao vetar ja se smrzla.
Sad kupanjac, i spavanjac.




Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 20:44:26)

Ispisah i izbaci me[sm=hudicek1.gif]
Ljiso dobro je da ste bolje...
Ja uspavljuhem S
L mi se požalio veceras da ga uvo boli i ubrzo porekao. I ajd sad ...kako da znam sal ga boli...popio je antibiotik pre 2 dana...

Mili ja za 3 meseca krećem na posao
Ne znam kad pre.
.al valjalo bi bar stomak da zategnem...samo jos da se pokrenem





Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 20:44:26)

Ja sam legla dok deca jedu. Ledja me otkidaju celog dana na nogama. Napravio mi mm plan jer sam danas nacisto pukla. Vise ni ne znam sta radim. Cim deca legnu pusticu neki film po knjizi. Malo da odmorim mozak od poslova.
Drago mi je da ide na bolje.
I meni se jede nutela[sm=smiley36.gif]




milicicak -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 20:57:27)

Nisam ja na dijeti zbog linije nego zbog ovog drugog alergicnog mi deteta... Kilograme su pojeli stres i nespavanje, odrzavam samo misice na rukama usled konstantnog nosenja... Nedostajem mu valjda preko dana pa je onda popodne i nocu prilepak...
Rosi, mm je kod kuce pa mi je lakse... Ali se uvek potrefi da su ti zakazani termini u vreme kad V jede ili spava pa moji uskacu. Ovaj mali je i mini bubu usio po gnjavljenju obroka i zahtevima za spavanje.

Sad sam jela keks i dzem. Jadna je to zamena za nutelu ali daj sta das 😂




Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:02:34)

Meni ostao stomak . Ne mnogo ali ga ima. Valjda zbog cr...otkud znam. Valjalo bi krenuti bar sa trbusnjacima..al ja nikako




vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:06:46)

Rosi,nadam se da ce sutra biti bolje! Ljisho,nema nista gore od kake i povracke,ide na bolje!Mili,jadna je to zamena,hahhaa..Moj sin je danas spavao samo od 1 do 2...za ceo dan,isti je kao sestre..strasno..okupala san ga u pola 8 i smestila da spava ali sad ce se on vec probuditi,cim legnem.Mm radi ceo dan,kod kuce je,ali u zasebnoj sobi,ima celu noc da radi..glupavog li posla kad radi dan/noc,i njemu treba organizacija posla..i ugasiti mu sluzbeni mob,non stop mu zvoni i prekidaju ga..




vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:10:46)

I daaa,vec se probudio!!




Maraj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:12:58)

Joj von...sve je otislo u.... pa jel.mu se bar plati to sto toliko radi? Nasi roditelji su lepo ziveli. Znalo se radno vreme...ovo sad...gotovo niko ne zna do kad radi. Sto kazu, od jutra do sutra...




vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:25:52)

Ma kakvi plati,jos mu smanjena plata,jer je nova firma,nisu uspeli sta su zamislili..ne pitaj..besna sam kao ris..nema ni dnevnice kad ide na put,privatnik je to,kako smo oboje naleteli na neke stipse,koji nemaju pojma i ne cene nista.




mama Jo -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:26:36)

Bas to Maraj, plasim se kako ce izgledati kad jednog dana pocnem da radim... a ti Maraj, cekaj jesam dobro zapamtila da ti radis u skoli? Je l' ti se vraca na posao, ili bas i ne bi jos?




Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:28:24)

ajao ne pricajte mi ja sam evo skuvala kafu zbog posla [sm=zz_cry.gif] Ali bas Maraj sto kazes znalo se lepo radno vreme. Moji radili od 6 do 14 covece. Milina.

Rosi bas svuda bi Mili vukla decicu da nema njenih [sm=smiley36.gif] Elem idem stalno u istu prodavnicu. U blizini zivi zena koja ima petoro dece. Ja uvek sa ova moja dva prilepka ili bar sa P a ona uvek sama. I nasalim se jedno jutro, aman zeno draga ti ih petoro imas a kad god te sretnem ti sama. Reko ko ti cuva decu? Kaze svekrva. Aaaaa reko pa ja kad sam se udavala bolje svekrvu da sam gledala nego muza [sm=jezicek.gif] povaljale smo se od smeha.

Inace kad se ulazi u tu prodavnicu imam par stepenika. Sta znam jedno 5 minimum. Dosta je visoko.I uvek nosim kolica gore dole. Ne vadim P iz kolica vec ga unesem tako sa kolicima. I danas na izlasku omasin stepenik i ja ne znam zene moje kako sam ja to izvela ali ja sam padajuci tako i teturajuci se kolica drzala sve vreme vodoravno. P se samo uplasio nije mu nista a ja sam sva u modricama, tako sam ljosnula da ne mogu da vam opisem. Inace ni ne rekog pre neko vece sam slomila mali prst na nozi. Jedva obuvam patike. nisam ni htela da idem kod dr. Znam da se za tako nesto ne nosi gips. Tako da sam sad bas bolna. Uzas jedan. I bolesna povrh svega i umorna i nenaspavana. Mm eno isto boluje. Trese ga groznica.

Inace uprkos vetru isli smo danas napolje 3 puta. Ja malo pre izasla i smrzlaaaa seee...uzasno je zahladilo




vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:37:31)

Eeee.,ljisho,i ja sam to isto rekla!mene moje sestre zezaju,njima svekrve super,i stvarno im pomazu,ugadjaju,vise nego majka..ja zivim sa majkom i nemam nikakvu pomoc,a one sa svekrvama i zive kao kraljice..Kad me neko vidi samu,retko,npr.danas za roditeljski,u fazonu,aaaaa,uzivas! A meni dodje da ih zveknem🙄




Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 21:42:12)

Sem sto nemam troje dece niko mi ne pomaže. Mm uskoci kad je slobodan. Svuda ih vodim sa sobom.

Kažu nam pre neki dan gosti kad su nam doneli pozivnicu za svadbu možete i decu da provedete. Ima u sklopu igraonica. Ja kažem i da nam ne kažete, moramo da ih povedemo. Haha




vonavoj -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 22:02:48)

Mi imamo dva rodjendana za vikend,jedan u Pa,jedan u Bgu,svi idemo,naravno😂😊T je bila kao beba na 3 svadbe,sad ih skoro nismo imali,svi se udali,ozenili...samo 2011.kad smo mi imali,bilo je 5 svadbi😂a kod nas na svadbi cak 7 trudnica,hahaha.




Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 23:30:07)

Što kaže mili, stres i nespavanje pojedu kilograme ko ale. Kad mi kažu kako dobro izgledaš, vidi liniju i tako to, ma... Mislim eto nešto je fer ☺


Mili, N je zahvalniji sa spavanjem od D u smislu tajminga, fleksibilan je i hoće u kolicima da zaspi, srećom. Evo, recimo, vikendom vodimo brata na fudbal. Idemo busom jer nemam živaca po uzbrdici ko uz nos da tražim parking. N uspavam ispred sale i onda on spava a D ne gledamo, samo čekamo :(. Utom dođe 1, čekaj bus za kući, kući nema ručka a od spremanja atomska ostala. Još mi kaže drugarica kako vodiš N, pa kašlje ti, mora da se odmara, aha, nemamo si tog luksuzluka ☺... 
Što kaže mamajo, pričam nekad da mo treba pomoć al ne volim da mi je neko duže u kući. Možda da mi je veći stan, ovako... Idealno je kad ti neko uskače a popodne ide svojoj kući i svi sretni.
Laku noć mame.




Ana RR -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 23:33:01)


IZVORNA PORUKA: vonavoj

Ma kakvi plati,jos mu smanjena plata,jer je nova firma,nisu uspeli sta su zamislili..ne pitaj..besna sam kao ris..nema ni dnevnice kad ide na put,privatnik je to,kako smo oboje naleteli na neke stipse,koji nemaju pojma i ne cene nista.


Menjajte poslove, Von. Ne vredi kukati. Nije to jedini posao niti jedini poslodavac. Proći će život za čas i posle je kasno za kajanje. Ti imaš iskustvo i znanje, sigurna sam da možeš naći bolje mesto.




Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 23:36:37)

Eh Rosi taman da te pitam. A gde presvuces N kad vodite brata na fudbal. Ja bas imam problem kad vodimo seku na hokej. Spens uoopste nije bejbi frendli nema nigde za presvlacenje beba odnosnobolje da ni ne pocinjem pricu na sta lici wc tamo kod klizalista. Ovaj veliki TC Promenada nam se otvara tek u 10 a D trening traje do 10 i 15. Znaci otpada i tamo presvlacenje. Bukvalno mu hladim guzu u svlacionici pored ledene dvorane. Nema sanse da to obavimo u kolicima prevelik je i presirok. Onda samo molim Boga da se ne ukaki a piskanu pelenu presvlacimo cim stignemo kuci.

Inace ja jos radim. Oci ce mi pobeleti.P se vec budio

eh da i da dodam Rosi ovo za kile i jurnjavu i nespavanje bas i nije tacno u mom slucaju [sm=smiley36.gif]

Opet imam anegdotu. Ja kod mesara naseg lokalnog sto se kaze gde uzimam sveze cvarke i slaninu i sunku i ostale preradjevine domace i kaze meni njegova zena,inace moja imenjakinja: Jaooo on mora da je jako dobra beba, jer kad bebe nisu dobre mame brzo povrate staru kilazu [sm=jezicek.gif]




Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (2.4.2019 23:41:23)

Ljišo, ne presvlačim. On ne kaki napolju za sad. Presvučem pred polazak i kad se vratimo. 3-4 h je u peleni toj, ne smeta. O kolicima da ne pričam. Kišobran koja imam, nova, biće mi neupotrebljiva za njega. Preveliki je za njih. Možda kad bude u šorcu🤔. D nije hteo u kolica nikad,,a tek posle prvog rođendana, nikako maltene.





Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (3.4.2019 0:00:14)

Pa da isto i mi. Ne presvlacimo se ali me iznenadio par puta sa kakanjem. Nece ni P u kolica. Dernja se ustaje ma kakvi hoce covek da hoda. Tako mi je i D. Kazem ja nama kolica propala investicija. Tako d ga vozim samo i iskljucimo samo na kratke i brze staze i onda cim stignemo odmah ga vadim i on cova ordinira sam. A neretko i sam gura svoja kolica [sm=smiley36.gif]. Jaooo jednom sam stavila u kolica torbu i bilo jos iz prodavnice kesa. I poceo P da gura. Valjda mu tesko tek staje on, obilazi kolica i krec ladno da VADI iz kolica. Skapirao je da mu je tesko i da je sve to teret [sm=smiley36.gif] pametnjakovic moj.

A sto je on besan ljudi moji. Ma strasno kako je besan i uporan ja to vama ne mogu opisati koja je to ljutnja kad mu kazes NE ili otmes ili ga "preusmeris" da nesto ne dira. To je bacanje najstrasnije. Bojim se povredice se tako bacakajuci se. Ja to nikad nisamvidela




pari -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (3.4.2019 0:21:14)

Ja budna vec vise od sata...dralase,pa kao spavala kod mene pa cim je spustim opet pa sisala...jaaaaooo mrtva sam stvarno...samo zelim da spavam




Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (3.4.2019 0:24:49)

Pari a sta nju muci? Zubi?jel ima gasove? Mozda joj ne prika nesto sto je jela (ja opsednuta kao da druga deca moraju imati probleme kao P😁)

Nos? Jel joj.nosic bolje?Bas se budi damica. Preporodices se kad krene da spava




Rosita -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (3.4.2019 0:46:10)

Ljišo, sličan je bio moj D. Čigra jedna. N je drugačiji. On hoće u kolica, još ne izgara od želje da se pusti, više poštuje ne... Jedino što vole knjige i loše spavaju obojica ( kao bebe :).


Pari, stavi je kod sebe i samo prikačinji o otkačinji od sise u polusnu, svom, olakšaj sebi, ako ona hoće.




Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 04/19 [chat] (3.4.2019 6:54:48)

Dobro jutro.


Rosi e bas to i D je mnooogooo vise postovala NE😁 
Mm se nocas preznojao 4 puta. Sad cu posteljinu prati. I sve te silne majice i trrnerke. 
Ja sam sinoc dosta uradila. Zzadovoljna sam al ni blizu kraja. Ustvari nikad kraja 😁




Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>