|
Tiziana -> RE: Razgovori mama 2026. (14.3.2026 9:46:41)
|
Dobro jutro drage devojke. Proslo neko vreme od kad sam pisala, ali vidim nema skoro nikoga da pise, zamrla tema. Kako ste? Sta radite? Kod nas sve standardno, posao, skola,malo vezbice i tako.. nista nesto posebno. Kolotecina. Na poslu dinamicno, ali to je isto postao vec standard. Neobicno mi bude kada npr kao juce izadjem na vreme bez da vucem neki teret da nesto nisam zavrsila ili da moram za vikend ipak malo da radim. Ali doslo lepo vreme pa je odmah sve bolje. Veceras idemo kod prijatelja na naselje. Prosli vikend bili na nekim porodicnim rodjendanima. Pŕe toga vikend bili u pozoristu pa na nekoj proslavi kod kumova i tako..male stvari. Deca giljaju svoje skole. Ona sutra ide na okruzno iz engleskog. Mnogo je hepi i nada se da prodje i na republicko. Polazu na Filoloskom fakultetu pa ce i to biti poseban dozivljaj. Sprema se sa zavrsni ispit i ima ups and downs. Malo je u fazonu ma kidam, a malo je u fazonu nista ne znam, uzasno cu uraditi..nabija sebi pritisak iako je mi ama bas ni najmanje ne pritiskamo.. Zuji stalno negde sa drugaricama. On je krenuo da izlazi, zurke, cekamo ga do pola noci.. I tako, kazem svakodnevica..😀 Kako su vasa decica?
|
|
|
|