|
taca55 -> RE: Razgovori mama 2026. (6.7.2026 12:10:39)
|
Dame kako ste, ovo je moj prvi dan u ovoj grupi, bas mi je drago sto sam vas nasla [sm=smiley36.gif] Evo i mi se pakujemo za more lagano uz kaficu, krecemo sutra, a ja sam uzela godisnji i danas da nas natenane spakujem. Deca kod babe i dede od subote, danas ih kupim, konacno docekala malo vremena za sebe mada je ono dok peglam sve i slazem u kofere [sm=ocala.gif] E sta ti je zensko... Dobro je dok baba i deda servis radi, bar za ovo malo lufta, posto ocekujem letovanje da ce biti pravi odmor samo za neke (citaj - ove sto kafu jos ne smeju piti) [sm=jezicek.gif] Sad kako idemo na prvo letovanje nakon 4 godine, iako se mnogooo radujem shvatila sam da mi uopste nije svejedno sto treba da se skinem u kupaci nakon drugog porodjaja... Ostalo mi je 22kg viska, i nisam nikad nesto bila opterecena izgledom pre, ali ovi kilogrami mi bas nisu lako pali... Pritom su mi i hormoni ostali poremeceni, pa sam bila i kod endokrinologa, ali najvise mi smeta sto se osecam nesigurno u svom telu. Da li jos neka ima iskustvo kao ja?
|
|
|
|