RE: Razgovori mama 2026. (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2026. (28.4.2026 21:13:00)

Dobro vece devojke, jel uzivate u ovom prolecu?Ja bila na vezbama, nesto je danas jace radila sve me boli🤣 Videcemo kako cu sutra do posla🤣
Flam hvala na pitanju. Po meni je super prosla, u svojoj kategoriji je osvojila osmo mesto sto mislim da je fantasticno jer je to republicko talmicenje, ona nikada u zivotu nije imala jedan privatan cas, uci engleski od petog razreda. Puno dece nije preslo prag na usmenom, ona jeste.

Mi smo bas zadovoljni, ali ona nije 🫩
No to je vec zaboravljeno odavno. Svakog cuda za tri dana dosta🤣
IZVORNA PORUKA: flamingos

Dobro jutro.Tizi,kako je prošlo takmičenje?Lepo je vreme.Uživajte u vikendu.Pozdrav svima.❤️

Kako su ostala decica? 

flamingos -> RE: Razgovori mama 2026. (29.4.2026 17:32:09)

Super,Tizi.❤️Ne odgovara mi ovo vreme.Naoblačilo se,pa mi baš ne prija.U 19 h imamo roditeljski.Ostale mame?Kako ste,kako su dečica?Pozdrav svima.❤️

IvanaSK RR -> RE: Razgovori mama 2026. (30.4.2026 16:56:32)

Cao, cao. Ja danas pravila ukrase za slavski kolac prvi put 😁 nije lose za prvi put. Sad odoh po macu u skolu. Nadam se da cu veceras malo odmoriti uz neki film ili knjigu. Uhvatio me prolećni umor 😁 

Sanjica26 RR -> RE: Razgovori mama 2026. (1.5.2026 9:20:02)

Dobar dan, mame. Bas nam se uspavao forum. [sm=smiley13.gif]

Ivana, srecno u pravljenju kolaca. [sm=smiley1.gif]
Nadam se da je kod svih sve potaman. Puno vas pozdravljam.

flamingos -> RE: Razgovori mama 2026. (1.5.2026 9:22:40)

Dobar dan.I kod nas teku pripreme za slavu.Pozdrav svima.❤️

flamingos -> RE: Razgovori mama 2026. (13.5.2026 19:16:28)

DrugaRRke moje,samo da vam mahnem i da vas sve pozdravim.Putujemo u Beč na par dana.Javljam se kad se vratimo.Planiramo povratak u nedelju,noću da putujemo,pa u sredu Anđela ide na ekskurziju.Nadam se da ste dobro.Pozdrav svima.❤️

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2026. (16.5.2026 10:41:14)

Dobro jutro.

Flam nadam se da ste uzivali u Becu.
Sta radite devojke?

Ja ispijam kafu i pripremam se da idem na vezbe. Cerka otisla na pripreme, sin spava. Muz juri neke plocice. Planiramo neke radove u kuci kad decu posaljemo na leto van zemlje pa smo danima u nekom merenju, crtanju itd..

Kako su deca? Jos malo i kraj godine. Verujem da je svuda dinamicno, ali jos malo da izdrze pa ce da uzivaju.

flamingos -> RE: Razgovori mama 2026. (18.5.2026 15:14:12)

Dobar dan.Tizi,uživale smo sa mojom sestrom i njenom porodicom.Jeste da nismo dugo bile i nije nam baš vreme bilo lepo,ali smo iskoristiili svaki trenutak za obilazak grada,šoping itd.Najbitnije od svega je to što je Anđela super putovala (naravno,uz lekove).Sad se raspakovah i pere mi mašina.Da pripremimo stvari za ekskurziju.Kako ste vi?Dečica?Pozdrav svima.❤️

flamingos -> RE: Razgovori mama 2026. (25.5.2026 17:49:02)

Gde ste?Nigde nikoga.Mislim na vas.Maturanti,kada je matursko veče?Kad god da bude želim vam lep provod i sve najbolje u daljem školovanju.

Tiziana -> RE: Razgovori mama 2026. (27.5.2026 22:00:53)

Dobro vece...Slabo nesto ulazim ovde.Ima do maturske veceri jos ihahaj...tek tamo krajem juna.Trenutno su poludeli sa svakodnevnim proslavama zavrset_ka skole..U petak ce valjda da zavrse i sa tim.
Kako ste zene? Sta ima novo?

Ana RR -> RE: Razgovori mama 2026. (28.5.2026 12:54:20)

Ćao ženske 😊

Baš slabo stižem da pišem, a iskreno nešto mi se ni ne piše previše... Kad završim posao, jurim na treninge, usput zakazujem preglede i za sebe i za dete, i imam osećaj da svaki dan samo negde trčim i kasnim 😅

Mare se nešto razboleo pa nije išao u školu u utorak i sredu, ali danas ide jer mu je žao da propusti poslednje dane sa odeljenjem. Svi nastavnici su zaključili ocene osim matematičarke, koja je napisala samo „predlog ocene” i rekla im da svašta može da se desi do kraja i da može čak i u petak da im da petnaestominutni i zaključi keca ako treba 🙄 Jedva čekam da više ne čujem za nju.

Skoro sam srela Markovu učiteljicu, koja je inače baš forsirala matematiku i stvarno ih je lepo naučila, i žena je potpuno zgrožena ovom matematičarkom i činjenicom da niko nema 5. Kaže da sa njom niko ne može normalno da razgovara i da je baš težak slučaj... Strašno stvarno.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]