dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 19:46:43)
|
IZVORNA PORUKA: MaliMis Ih bre Dunja. Ma bice sve ok sigurna sam. A ne znam da ti kazem bas nista o ovulaciji i slicno. Ja se nikad nisam udubljivala previse, kako dr kaze i mozak na pasu. Nego mi je cudno, meni je uvek sve pisao na protokolu kao i vreme kada se prima, stop injekcija mora da se primi bas kad ti kaze, mozda 15 min manje vise. Sigurna sam da je meni sve pisao, i uvek mi okretao protokol, ponavljao jos jednom i maltene me preslisavao i pitao da li sam razumela i da li imam pitanja. Nemoj da brines, to je najgore, a to sto osecas su sigurno samo zivci! Ma jeste,i meni, nego je napisao saturday, ali onako pisanim slovima, meni izgledalo kao sunday, i pored lepo piše 22.15. Mm mi dao stop tačno u 22.15, u minut, ali eto pogrešan dan. Ja sam čak i bila ubeđena da mi je rekao u nedelju. Mihi, hvala ti na linku, evo, baš ovaj deo me plaši: ● zakašnjela punkcija, rezultati pretraga nisu pravovremeni ili ukazuju na mogućnost da je ovulacija počela prije aspiracije Nema jajne ćelije u aspiratu To se dogodi rijetko, i to tamo, gdje je ovulacija već bila, ili u slučajevima, gdje se u folikulima, koji ultrazvučno izgledaju normalno, ne razvije jajna ćelija.
|
|
|
|