RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 10:58:21)

Jeste, moda isto je što i pregnil. Samo se plašim da nije bila O, do sutra sam kao na iglama [sm=smiley13.gif]

J@n@ -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 10:58:50)

Dunjice,[sm=smiley31.gif]!Sve ce ce biti ok!Navijam najjace sto mogu!

Anoniman -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 10:59:10)

dunja, bice to sve ok! drzim palceve!

mihi -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:01:10)

Evo Modessty ti je sve objasnila i meni se to čini logično biće sve ok!

Modessty -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:01:45)

pa valjda bi dr na uz video da je bila ovulacija ili da je u toku?![sm=zmeden.gif]
Mislim da će biti sve ok i da je to žiganje dobar znak! [sm=smiley1.gif]

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:03:04)

Nadam se devojke, hvala na podršici. Nisam očekivala ovakav ishod, totalna glupost.

A desni jajnik me sve više žiga, iskreno sa nadam zaista da O tek sada kreće.

mihi -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:06:02)

Dunja na njemu ima puno folikula sada zbog stimulacija tako da ne brini neće svi pući u isto vreme šta je rekao koliko folikula ima?

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:09:49)

Mihi, nije mi rekao na engleskom, samo je pričao da je sve super, a na mađarskom je diktirao sestri veličine folikula. Više im ih ima, na osnovu toga što sam čula na mađarskom. Rekla bih da su svi na desnom, jer mi jutros levi jajnik nije ni gledao.

Rekao mi je da postoje tri ishoda za sitra:

1. da folikuli budu perfect
2. da budu optional (prosečni)
3. i da sam več ovulirala

e živote ...

Olga75 -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:13:46)

Dunja , bice sve ok sutra [sm=smiley31.gif]

mihi -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:19:40)

Znam sigurno da ne mogu svi od jednom biće sve ok!

Meisje -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:20:30)

Навијамо за варијанту број 1 [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:26:23)

[sm=smiley31.gif]

Ne znam kako ću preživeti današnji dan, i loše vesti sutra, ako budu ne daj Bože.

Meisje -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:29:00)

Јоој верујем ти,да се све поремети због такве глупости...
Ја верујем да ће бити све у реду,мора[sm=bravo.gif]
И ја се трипујем да нешто погрешно не разумем,па пет пута запиткујем ко дебил и опет се трипујем да ли сам добро чула...[sm=zmeden.gif]

erato -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:33:25)

Joj Dunja...znam da se zestoko sada nerviras i krivis sebe kako nisi cula itd.
A možda je dragi Bog umešao svoje prste, pa sve pomerio za jedan dan, baš da bi folikuli bili perfect![image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/bravo.gif[/image]

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:38:32)

Lupam glavu kao najgora, ne mogu da verujem da nisam čula dobro, a ni dr. ne može da veruje.

Kaže da su folikuli odlični, i da je bio jako pozitivan za danas, za sutra ne može da garantuje ...

Ne mogu ni da plačem, toliko mi je teško ..

anajid -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 11:47:48)

Joj dunja znam da je nemoguce,ali nemoj unapred misliti o losem ishodu.Znam da se pripremas za obe varijante,pokusaj ostati pozitivna.Nadam se da taj jedan dan nece promeniti nista na gore.Navijam za tebe i da sve dobro prodje.Verujem da cemo se uskoro radovati svi tvom uspehu.[sm=smiley1.gif]

mihi -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 14:11:53)

Dunja a što nije mogao danas da radi aspiraciju?

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 14:13:03)

Ne znam .. i ja se pitam, mada nisam našla da je nekom rađeno samo 12 sati posle ovedrila.

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 14:14:17)

Ja sada, baš osećam žiganje, čak i sa obe strane. Ako je sada ovulacija, da li je to OK za sutrašnju punkciju, ili baš O mora biti sutra? Ili ovo žiganje može da znači da će O biti sutra? Uff ..

mihi -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 14:24:18)

Zatvori net idi u šetnju opusti se i biće sve ok[sm=smiley31.gif]

plačljiva -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 17:34:30)

Dunja ja sam 100% sigurna da će sutra sve biti ok.Pa i da se desi O danas neće popucati svi folikuli istovremeno i odmah.NEMA ŠANSE...Ne razmišljaj o tome,nego malo prošetaj po Segedinu.Draga,pa nisi imala 1 folikul nego više!!!Nema šanse da popucaju svi i veruj mi doćićeš SIGURNO sa [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/duda.gif[/image] pa će cela RR da[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/sloncek.gif[/image]

Anoniman -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 18:39:21)

Ih bre Dunja. Ma bice sve ok sigurna sam. A ne znam da ti kazem bas nista o ovulaciji i slicno. Ja se nikad nisam udubljivala previse, kako dr kaze i mozak na pasu.

Nego mi je cudno, meni je uvek sve pisao na protokolu kao i vreme kada se prima, stop injekcija mora da se primi bas kad ti kaze, mozda 15 min manje vise. Sigurna sam da je meni sve pisao, i uvek mi okretao protokol, ponavljao jos jednom i maltene me preslisavao i pitao da li sam razumela i da li imam pitanja.

Nemoj da brines, to je najgore, a to sto osecas su sigurno samo zivci!

mihi -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 18:49:22)

INJEKCIJA HCG

HCG ( Pregnyl, Primogonil, Profasi ili Ovedrel ) je hormon, koji prouzrokuje konačno sazrijevanje jajne ćelije prije prsnuća folikula (ovulacije). Pacijentice ga obično poznaju kao hormon «za zaustavljanje rasta folikula» ili « stop injekcija». Dajemo ga u vidu injekcije 34 - 36 sati prije planiranja operacija (punkcija folikula), nešto prije nego što bi organizam počeo izlučivati prirodni hormon (LH). Vrijeme aplikacije HCG-a zavisi od mnogih faktora i kod mnogih pacijentica je različit. Kad ste dobili HCG injekciju, trabalo bi uraditi aspiraciju u roku od 34-36 sati. Upozorite na to vašeg partnera da bi bio spreman za davanje sjemena.

Pročitaj više: http://www.doktor.rs/forum/ginekologija/objasnjenje-ivf-icsi-procedure-brosura-klinike-maribora-t7854.html#ixzz28j8h4n15

dunja RR -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 19:46:43)

IZVORNA PORUKA: MaliMis

Ih bre Dunja. Ma bice sve ok sigurna sam. A ne znam da ti kazem bas nista o ovulaciji i slicno. Ja se nikad nisam udubljivala previse, kako dr kaze i mozak na pasu.

Nego mi je cudno, meni je uvek sve pisao na protokolu kao i vreme kada se prima, stop injekcija mora da se primi bas kad ti kaze, mozda 15 min manje vise. Sigurna sam da je meni sve pisao, i uvek mi okretao protokol, ponavljao jos jednom i maltene me preslisavao i pitao da li sam razumela i da li imam pitanja.

Nemoj da brines, to je najgore, a to sto osecas su sigurno samo zivci!

Ma jeste,i meni, nego je napisao saturday, ali onako pisanim slovima, meni izgledalo kao sunday, i pored lepo piše 22.15. Mm mi dao stop tačno u 22.15, u minut, ali eto pogrešan dan. Ja sam čak i bila ubeđena da mi je rekao u nedelju.

Mihi, hvala ti na linku, evo, baš ovaj deo me plaši:

● zakašnjela punkcija, rezultati pretraga nisu pravovremeni ili ukazuju na mogućnost da je ovulacija počela prije aspiracije

Nema jajne ćelije u aspiratu

To se dogodi rijetko, i to tamo, gdje je ovulacija već bila, ili u slučajevima, gdje se u folikulima, koji ultrazvučno izgledaju normalno, ne razvije jajna ćelija.

Anoniman -> RE: IUI i IVF u Mađarskoj + cene (8.10.2012 20:16:35)

Dunja, to je kod mene prvi put bio slucaj. Meni su se folikuli razvili brze nego sto je sazrela jajna celija ili tako nesto tako da je na UZ sve bilo fantasticno, a na punkciji od 5 izvadjenig 4 je bilo prazno. Sestu je ostavio i uradio mi inseminaciju za slucaj da nije prazna, a ona jedna se vestacki oplodila ali mi se nije zakacila.

Posle mi je drugi put izmenio protokol malo, uzimala sam i za stimulaciju i za supresiju (vise se ne secam cega) i sve je bilo super

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>