Anoniman -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (26.1.2012 22:35:36)
|
IZVORNA PORUKA: Yula I da, zna li ko, koli puta nedeljno se daje meso, s tim da je dete alergicno na jaja i da mu se jaja nece davati u dogledno vreme? Kada moze cvekla? I koliko cesto moze da se daje blitva? Znam da postaljam x pitanja, ali ako ko zna-molim da odgovori. Hvala unapred. Vidim da mnogi muce muku sa zatvorom, a mene zanima da li je ok sto moja beba kaki najcesce 2x dnevno. Obicno su to guste kake, u peleni budu kao bucmasta pljeskavica koja se ne lepi za pelenu [sm=jezicek.gif] , ali poseldnja dva dana ima uvece jednu kaku koja je kao veoma gusta kasica, ali je drugacija i za nijansu redja od ove preko dana, a poceli smo od juce da jedemo i pirinac. Takodje uvece sada jedemo kacamak ili palentu, a popodnevna kasica nam je samo povrce, dok je za rucak kombinacija povrce i meso. Dorucak je kompot od jabuke, krenuli danas sa kruskom. Jeste malo konfuzno i izvinjavam se na detaljisanju oko kaka, ali s obzirom da mi je dete sklono alergijama, malo su mi u strahu velike oci. S obzirom da mi jedemo jaje, meso i džigericu ali svaki dan po nešto od toga, kapiram da možete svaki dan meso. Za cveklu ne znam, sačekaćemo Minu. Blitvi ili spanać dajem oko 2 puta nedeljno. Moja Žaba kaki iste takve pljeskavice samo sad 3-4 dnevno. To što vam je uveče ređa kaka je od kačamaka i nama je posle njega kašasta. Projino brašno odlično čisti creva. Inače i kruška se koristi kao lek kod zatvora tako da hoće i ona da razredi kaku.
|
|
|
|