Yula -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (26.1.2012 23:43:13)
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Yulo, ne znam da li treba da paničiš, mi ne jedemo češće blitvu i spanać jer jedemo svašta nešto pa nemamo potrebu. Inače ne znam kakvo je pravilo. Mi jedemo; teletinu, junetinu, piletinu, ćuretinu, žumanca, pileću džigericu, šargarepu, krompir, brokoli, karfiol, blitvu, spanać, paškanat, celer, kukuruz, pirinač, tikvice, papriku, avokado, jabuku, krušku, kajsiju, breskvu, bananu, šljivu. Nadam se da nisam ništa zaboravila. Bogte gae, pa vi jedete skoro sve! [sm=bravo.gif] Mi zbog alergije na jaja, sargarepu, a mozda i kravlje mleko ( najverovatnije, uskoro cemo saznati ) ne jedemo tako raznovrsna mesa, ali uskoro planiram da pokusam sa junetinom i curetinom, pa mozda ce nam to biti sledeca namirnica. Do sada sam uvodila namirnice na 4 dana, ali smatram da nam se organizam vec navikao na nove namirnice i uopste drugu hranu osim mleka, i od sada cu ih uvoditi na 3 dana, tako da cu dobijati vise prostora za manevar [sm=smiley1.gif] a samim tim i raznovrsnost kuhinje. Imam srecu da je moj malac jesan i ne bira, sve voli da jede. Malo zna da se namrsti u pocetku, ali posle samo grabi [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|