Ana RR -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-III deo (19.3.2012 11:07:16)
|
IZVORNA PORUKA: mirjanica Anci, takav mu dan bude, tako i moj B. Drago mi je da cujem da si i ti vocku sa pahuljicama dala za veceru, da nisam jedina. Lakse ce mi biti kad uvedemo gluten pa bude mogao da vecera griz ili keks sa mlekom... Koliko mleka popije Mare pred spavanje, i dalje 210ml? Moj B tako, ali nema sanse da ne jede nocu. Dr rekla da ga odvikavam, i ja bih rado, ali kako? Lepo vecera oko 18, pa oko 21 mleko, i opet nocu gladan! Mirjanice, ja mu ubacim i uveče voćku ponekad, kada baš ne znam šta bih. Ništa mu neće biti od toga. Popije 210ml pred spavanje, ali evo noćas je u 3 jeo. Par noći bude po starom, spava do 6 pa klopa, onda par noći jede u 3 ili 4, nemam pojma od čega to zavisi. I kod njega te užine popodnevne nemaju šanse. Ako to pojede, onda neće da večera. Nema teorije da napravim neki raspored pa da mu dva sata posle obroka i dva sata pre sledećeg ubacim užinu, on onda neće pojesti taj obrok. Da bi jeo lepo on mora da bude baš gladan, inače stisne usta i neće da jede. Ne vredi, neću ga siliti, neka jede kako mu odgovara.
|
|
|
|