RE: ime za devojcicu (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> U očekivanju (deteta) >> Imena

Poruka

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (15.4.2012 23:18:50)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Mog Luku zovu Lule, Lukas, Lukijano, pa čak i Lukijanović [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (15.4.2012 23:20:06)

da ne budem skroz off ... ako si imalo kao ja pa vezujes imena za ljude - znam jednu Silviju, svira klavir i to mislim u madjarskoj filharmoniji, govori 4 ili 5 jezika i predobra je osoba [sm=smiley36.gif]. ime je lepo, a bice pametna i jaka i za nadimak ce se sama izboriti.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (15.4.2012 23:21:37)

IZVORNA PORUKA: Tash

isto, tash, na srecu sad ima 22 godine pa su smanjili sa deminutivima, a i cure ga verovatno drugacije zovu [sm=smiley36.gif]

crazymama -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 1:05:15)

IZVORNA PORUKA: magnetic

Danas sam prvi put cula za ime NIA i bas mi je slatko,pa eto mozda ideje za neciju curicu[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

moja sestricina mila je sebe zvala NIJA do skoro, nije umela da kaze mila :)

MASHKA -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 8:55:39)

skoro pročitah da se neka naša manekenka zove Manja...i mnogo mi je slatko [sm=smiley1.gif]

JAmy -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 10:27:29)

BB,ponekad i ja povezujem ime sa meni poznatom osobom koja ga nosi,i na osnovu toga bude mi lijepo(i ako je mozda grozno),ili obrnuto...
Tas,ovo drugo nekako i moze da prodje,ali ''LULE''[sm=smiley29.gif]....A Luka je inace prelijepo ime.
A sta mislite o imenu Emilija,meni nekako zvuci bas otmeno i pristaje zenskom polu u svim godinama,od rodjenja do starosti...?

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 17:32:13)

moja patronazna je mog sina zvala "Lule" ... dobijala sam napade besa kad bi to cula. inace se zove Gavrilo [sm=smiley22.gif]
gde je tu logika ....
secas se da sam ti rekla da imena vezujem za osobe ... ahem .. emilija nije medju omiljenim osobama [sm=smiley36.gif]
ma nemoj ti mene da slusas, sa kojim imenom ces ti moci da zivis svaki dan? na stranu dete, nece biti svesno da je nesto sa imenom bar do puberteta ..

minavb -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 17:37:50)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty

IZVORNA PORUKA: Tash

isto, tash, na srecu sad ima 22 godine pa su smanjili sa deminutivima, a i cure ga verovatno drugacije zovu [sm=smiley36.gif]

Mi Vanju zovemo Vanjoslav.[sm=smiley1.gif]
Bas sam ovih dana razmisljala, ja mnogo, mnoooogo volim ime Olga. Jako je lepo ali je moj sasavi tata dao psu to ime. Glupo bi bilo da mi se dete i pas isto zovu. [sm=smiley13.gif]

crazymama -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 19:28:38)

mashka, moje drugarice cerka se zove manja, kazu da je to crnogorsko ime...

emilija mi je prelepo!

mina, i meni je lepo olga, al' te tata bas zeznuo [sm=smiley36.gif]

Maraj -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 19:44:48)

mm obozava ime Milica. Uvek govori da ako bude imao cerku da ce tako da se zove.Mene to ime bas ne odusevljava jer me podseca na jednu osobu, pa mi ruzi to ime. Ali meni to ime moze da bude i tepanje...

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 20:26:16)

Olga je moja omiljena tetka, a druga omiljena je njena sestra Kata [sm=smiley36.gif]
svidjaju mi se oba, ali izgleda da ja preferiram ta "imena za starog co'eka" na sta okolina dobija zauske kad cuje. I na Gavrilo su sistali par meseci, sad kazu da mu ne bi dali ni jedno drugo.
pre par godina sam isla sa nekom ekipom na Rajac , elem bilo je dvoje Vanja - musko i zensko. pa da ne bi bilo zabune, on je bio Vanjavi a ona Vanjava [sm=smiley36.gif]

cockic -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 21:37:56)

maraj ja cerkicu zovem svakako sem imenom,jos se nisam navilka mada tako sam
i sina zvala svrksi,svrkica to mi je bila navika jos dok sam bila trudna pa ga sad
zovem imenom zove se petar.

a cerkicu zovem milice,milena,cica....[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]a zove se Lena jedino iz milene ima na kraju
njeno ime [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]mada ja i ne znam sta je lena da li je skracenica od nekog imena.
meni baka rece da to nije ime[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley36.gif[/image]reko ja baki to je mm izabrao ja sam htela elena.
slicno ali razlicito.

JAmy -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 22:36:21)

BB ,nisam razmisljala na taj nacin o imenu Emilija,iz zivota ne znam ni jednu osobu sa tim imenom,mada,postoje neke ''dame'' iz istorije koje skrvnave to ime...Inace,teska sam u tim odlukama,pa su opciji jos dva imena- SOFIJA i ANASTASIJA...a najvjerovatnije ce se ovaj spisak jos produziti....[sm=smiley1.gif]
CM,ja sam iz CG ali nisam cula za to ime.Jesam za ime MINJA,i to se daje djeci i m i z pola,u oba slucaja mi se ne svidja.A tek MANJA...[sm=smiley29.gif]
Maraj,Milica jeste lijepo ime,ali ako te asocira na nekog koga ti ne podnosis,onda definitivno ispada iz konkurencije...
Mina,bas si me slatko nasmijala[sm=jezicek.gif]

minavb -> RE: ime za devojcicu (16.4.2012 22:38:18)

IZVORNA PORUKA: BlackBetty
on je bio Vanjavi a ona Vanjava [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

sneza24 -> RE: ime za devojcicu (23.4.2012 23:48:15)

IZVORNA PORUKA: marince

Ja neznam, svidja mi se ime Dunja (Dunja i David),a svidja mi se i Lana

Ova Marince opet prepisuje od mene cccc [sm=jezicek.gif]
I meni je prvo palo na pamet da bude Dunja ali ih imam nekoliko u svojoj okolini pa sam odustala a druga opcija je Lana cak se i mm svidja.I mislim da ce tako i ostati.

Jovana93 -> RE: ime za devojcicu (1.5.2012 18:55:25)

Meni se svidja Maša, Srna, Iva i Una. Ali muzu se ne svidja nijedno od toga, ne znam sta da radim.

Anoniman -> RE: ime za devojcicu (1.5.2012 21:48:03)

Moja je una[sm=smiley1.gif]

Saskica83 -> RE: ime za devojcicu (6.5.2012 13:38:39)

Mi se dvoumimo izmedju imena Sara i Sofija...[sm=zmeden.gif]

maya78 -> RE: ime za devojcicu (6.5.2012 13:57:38)

Nasa ce zvati Nina [sm=smiley1.gif]

Jovana93 -> RE: ime za devojcicu (9.5.2012 19:27:04)

Ipak smo odlucili da bude Maša. [sm=bravo.gif]

bulka -> RE: ime za devojcicu (9.5.2012 21:32:23)

IZVORNA PORUKA: Saskica83

Mi se dvoumimo izmedju imena Sara i Sofija...[sm=zmeden.gif]

Saskice oba imena su divna, a za mene su najlepsa jer se moje cerkice tako zovu![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]

2002m -> RE: ime za devojcicu (17.6.2012 11:12:32)

Lara,Darija,Vanja za sada su ova imena u opticaju[sm=smiley1.gif]

MicinaMama -> RE: ime za devojcicu (17.6.2012 14:46:13)

Nasa Dunja!

Shishica -> RE: ime za devojcicu (28.7.2012 13:24:15)

Emu imamo, a sad razmisljam koje je jos lepo.. Helena, Elena, Lena, Magdalena. Citam sad redom.. Moze i Manja..Dodacu jos koje [sm=jezicek.gif]
MM se svidja Tara.

marince1 -> RE: ime za devojcicu (28.7.2012 14:14:00)

Dunja ili Lana

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>