jelena038 -> RE: VTO - Klinika Medico S, Banja Luka (19.2.2012 12:21:52)
|
ok. hvala [sm=smiley1.gif] Procedura.. Za konkurisanje kod fonda potrebno je psmo od dr. Sibincic koje se dobije nakon pregleda u ovoj klinici, izvod iz maticne knjige vencanih i kopije overenih knjizica. Komisija zaseda svaki mesec, resenje stize za oko mesec i po najvise, a ako se insistira, nakon odobrenja komisije mozete resenje podici u fondu, bez da cekate da stigne na kucnu adresu. Sve ostale pretrage radite dok cekate resenje, sve mozete u drzavnoj bolnici osim spermograma, to klinika insistira da se radi kod njih. Obavezne pretrage su hormoni, vaginalni i cervkalni bris, klamidija, ureaplazma i mikoplazma za zenu, i spermogram i spermokultura za muskarca. Ja sam slucaj bez jajovoda, pa nisam morala na HSG i inseminacije, to ide pre njenog pisma, to ce druge devojke napisati, one su to prosle. Moj tempo je bio takav da sam pre 20 dana bila na prvom razgovoru, predali papire u fond, dobili resenje, uradili sve nalaze i sad cekamo rezultate mojih hormona. Rekli su mi da bez obzira na njih pocnem sa mikroginonom, da ne gubim ceo ciklus. U utorak idem kod njih opet, nosim rezultate i valjda cu imati pregled i upoznati doktorku koja radi VTO. O osoblju za sad sve najbolje. U odnosu na druge privatne klinike mnogo su mi nasmejaniji i predusretljuviji. Sestru sam bukvalno zvala da pitam kako da brojim prvi dan [sm=hudicek1.gif] posto mi je krenulo ono glupo braonkasto, nije se ni iscudjavala, niti je meni bilo neprijatno, lepo me je pitala sve detalje i rekla kako da brojim dane i kad da idem da radim hormone, i cak mi rekla da nazovem sutra da opisem to krvarenje, ako ne krene lepo, da mi kaze sta da radim. Iskustva su mi za sad jako pozitivna.
|
|
|
|