RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 22:47:24)

Stetice,

pijes li ti surutku? I ja sam planirala da pocnem da pijem. Kada je najbolje da se pocne? Da cekam stimulaciju ili da krenem ranije? [sm=zmeden.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 22:57:47)

Ja licno je nepijem,nisam ni u proslom postupku jer sam imala malo folikula(5kom),a ni hiper u najavi. Par dana posle ET sam pokusavala da je pijem jer sam imala neki odvratni osecaj nadutosti od utrogestana,ali se i zavrsilo samo na pokusajima jer kad god bi je progutala morala sam da povratim. Al sam zato belanca tamanila i mladi neslani sir.

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 23:04:23)

Štetko kako si mi [sm=smiley31.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 23:08:34)

Nevidim svrhu pijenja surutke ili pojacanog unosenja belancevina dok si na kontracepciji. Ako vec hoces da je pijes sacekaj stimulaciju i ako budes imala hiper u najvi onda krenuti sa tim. Ovako na kontracepciji mozes samo da dobijes vise trckanja do wc-a jer ce se tecnost brze "spustati" u besiku,zbog "brzeg izbacivanja" soli iz organizma.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 23:13:47)

Jole trudnjaco nasa,super sam,cekam prokletinju ovih dana da stigne pa da pocnem sa kontracepcijom. Digla sam ruke(citaj pomirila se) da ce nesto biti pre vto,jer je spermogram ocajan i malo gore od toga. Pratim sta pises u drugom,i cekam kad ce tvoje dete da nas udostoji pokazivanja na uz,a ne samo dupe da okrece.:-P

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 23:23:03)

Ja se još nisam pomirila s tvojom vešticom,i ipak se nadam čudu. U svakom slučaju bitno da si dobro,a kako se mesta prazne u prvom,uskoro ti Degu ustupa krevet,pa ti vidi [sm=smiley31.gif] Ja sam dobro,guzonja takođe [sm=smiley36.gif] Ako se ne pokaže na sledećem UZ,onda posle praznika na 4d,tu će morati [sm=smiley1.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 8:01:00)

Stetice, nikad ne reci nikad...mozda se za koji dan pridruzis Joletovom klanu[sm=bravo.gif]

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 8:03:28)

Daj Bože da obe prođete tako [sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 8:05:07)

Jole, na mene ne racunaj...meni sledi obracun s dr Gocom, ovih dana [sm=smiley13.gif], a onda verovatno promena klinike.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 9:27:56)

E bas vas volim obadve,vi se nadaze a ja ovoga puta bas nimalo. Kad nije htelo sa 75miliona prirodno nema sanse ni sad sa 700hiljada.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 11:24:41)

Hvala Stetice pogledacu sada kada budem isla dace Bog da se svima nama ispuni zelja i da sve dobijemo nasu [sm=duda.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 12:50:22)

Stetice nikad se ne zna....meni je prvi put uspelo prirodnim putem sa manje od 500 000 [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 12:51:11)

Dovoljan je jedan ali vredan [sm=jezicek.gif] [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 12:55:25)

Samo se pitam gde od tada pobegose svi junaci...pa zar bas ni jedan kod mene opet da se zadesi [sm=smiley36.gif]

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 12:58:28)

Wivern malo se ubaksuzili [sm=smiley36.gif] Želim i tebi od srca da prevariš vto [sm=smiley31.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 13:01:43)

Zadnje vreme doslo kad ni spermici vise nece da jurisaju....mozda i oni vise na nekoj ringeraji kao i ja [sm=smiley36.gif]
Hvala Jole, kako god dosli dobro dosli...

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 17:57:36)

Devoje evo da se javim sa utiscima[sm=smiley1.gif]

Došla sam u 11h kada je bilo zakazano medjutim baš u to vreme su im došli novinari politike jer su 14.12. slavili godinu dana postojanja. Mužić mi se smorio (nije navikao da čeka ko ja). Dr nas je primio oko 12:15h, izvinuo se zbog čekanja, kaže viša sila...
Bili smo kod njega skoro sat vremena. Ono što mi se najviše svidelo je činjenica da nas je posmatrao kao slučaj a ne kao broj( na šta smo jadni navikli). Kaže da se odmorimo tri meseca (jer sam tek pre mesec dana izašla iz postupka), dao mi je br tel da uradim NK ćelije(natural killer) na imunološkogiji na institutu što pre. Kod njih nema liste čekanja. Pominjao je i tebe Bebana kada smo pričali o zaledjivanju emriona. Kaže eto neki dan smo imali 8 embriona viška, šta bismo radili da nemamo mogućnost zamrzavanja. Doca mi se baš svideo, baš sam otišla pozitivna iz VA.
PUno pozdrava svima[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 21:57:30)

Drago mi je da si zadovoljna,rekla sam ti da je dr car! [sm=bravo.gif] Odmorite pa u nove pobede. [sm=smiley31.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 22:07:24)

Plasljiva drago mi je da si zadovoljna. Sad lepo da prodju praznici da malo odmorite pa u nove pobede.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 22:40:38)

Plasljiva,
dobro nam dosla u VA! [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 22:58:26)

http://www.zcvaljevo.rs/web/index.php?option=com_content&view=article&id=774:prva-godina-rada-centra-za-vantelesnu-oplodnju&catid=34:vesti&Itemid=214

Cestitke nasoj klinici na rodjendanu!!! [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 23:28:54)

Srecan im prvi rodjus i da imaju puno lepih pozitivnih beta i malih slatkih beba.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 23:35:10)

Skijasice odgovoricu ti na pp ovde jer pisem sa moba pa nemam opciju odgovora na pp.
Ja imam oskudne i kratke cikluse 3-4dana traju.Taj ciklus kad sam pocela sa mikroginonom mi je bio normalan al zato sledeci je bio uzas,7dana trajao i za prva dva dana sam potrosila ulozaka kao u normalnom ciklusu za svih 3-4. Desava mi se kad dobijem ranije(23-25dc) da bude obilnije krvarenje 1-2dana,ali nista strasno.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (16.12.2013 23:57:58)

Hvala Stetice,

malopre sam se cula sa mojom dr. i ona mi rece da je to kratkotrajna reakcija na pilule! Kaze da ne brinem!

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (17.12.2013 11:27:02)

IZVORNA PORUKA: Štetica

Palcice ti 27.12 po terapiju a Bebana na betu.
Sto se mirovanja tice sve ce ti oni objasniti a dobices i papir na kom pise sta smes a sta ne u toku tih dana do bete. A da dobices i slicicu embriona koji ti se vracaju. To je bas divno od njih.
Sto se tice fraxiparina tice on se prima svaki dan,ali neznam da li ga sve zene dobijaju(preventivno zbog mirovanja) ili samo po potrebi. Ja sam radila trombofilije pre postupka(na svoj zahtev) i bilo je sve ok pa mi nije trebao fraxiparin.

Bas se radujem slicicama [sm=bravo.gif] Beta se radi kod njih? Ako da verovatno cemo se sresti Bebana i ja [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>