RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 22:13:13)

Navijamo za Bebanu! [sm=bravo.gif]

Mene je glava ovih dana mnogo bolela i eto dobih ranije. Vidim da je i Palcica ovaj ciklus dobila ranije, mozda ces i ti! [sm=smiley2.gif]

plačljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 11:10:09)

Bebana,navijamo [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]Mislimo na tebe i držimo pesnice da sve lepo prođe [sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 11:23:32)

Skijasice meni su jos na konsultacijama rekli da dodjem 27og decembra.Ciklus je trebalo da dobijem 5og,6og decembra,poranio 5 dana,ali sam zato pocela mikroginon 5og dana ciklusa da bih se uklopila u vec napravljenu semu,tako da je vrlo moguce da cete se druziti,verovatno ce ti dr produziti jos 5 dana kontracepcije,mislim nemam pojma,sve zavisi od tvoje seme.Mozemo samo da lupamo i nagadjamo.Bilo kako bilo,ja ti zelim najsrecniji zavrsetak vto.

Bebanice mila nadam se da si vec sa svojim bebicama i da uzivas... [sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 11:33:50)

Bebana [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 13:47:45)

Hvala Palcice,

i ja tebi i svim zenicama zelim da postanemo mame!
mi kada smo bili na konsultacijama dr je zurio, pa nismo dugo bili sa njim. Ocekujem ovih dana da nas pozovu da nam daju dalja upustva.

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 14:06:35)

Evo me, ženice moje [sm=smiley31.gif] vratih se sa embriotransfera, od sada sam zvanično trudna [sm=smiley1.gif]
Od 16 jc sa tri su išli na IVF, oplođeno dve, jedna osmoćelijska danas, jedna se malo kasnije počela deliti, ali napreduje, a od ICSI metoda je primenjena na ostatku ćelija (13jc) te je dobijeno 9 embriona, svi su osmoćelijski, tako da embriolog nije znala koje embriončiće da izabere jer su isti.

Vraćeno je tri osmoćelijska embriona, mislim da je jedna devojčica i dva dečaka [sm=smiley36.gif] (tako mi izgleda na onoj sličici što smo dobili).
Beta je 27.12.
Ostalih osam embriona nastavljaju da uzgajaju u laboratoriji i idu na blastociste, pa se nadamo da će biti nešto i da se zamrzne. Ako bude, zamrzavaće ih po dve blastociste.
Sam embriotransfer je bio vrlo kratak, nimalo stresan, odležala sam 45 minuta pokrivena na stolu, i onda otišla kući za Beograd.

Sve vas grlim i ljubim i nadam se blizancima [sm=smiley31.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 14:09:14)

Zaboravih da napišem da od tih 13 jajnih ćelija sa kojih se išlo na ISCI nije na svim rađena oplodnja, nisu sve bile zrele, tako da ove na kojima je rađeno su se i oplodile i došle do osam ćelija.

Mnogo se nadam, decembar je mesec mog rođenja i moga muža, pa zašto ne bismo i bebe napravili u ovo vreme [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 14:21:09)

Bebana sada jos samo da nam javis betu [sm=smiley36.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 14:53:00)

Bebanice [sm=smiley31.gif] trudnicice nasa! Da se bebice sto cvrsce uhvate za mamu i ne idu nikud narednih osam i po meseci. I ja navijam za blizance [sm=bravo.gif] Znaci dobili ste slikicu svojih bebica? A od terapije sta si dobila?

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 15:00:18)

Bebana,
svi te [sm=smiley31.gif] i navijamo za tebe i tvoje bebice! [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] I moj mm te pozdravlja i navija za tebe i tvog mm!

Svi smo zeljno iscekivali tvoj post. Meni su i suze posle kada sam ga procitala. Samo napred!

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 15:03:29)

Bebana draga,navijamo jako za tvoje bebice [sm=smiley27.gif] [sm=smiley31.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 15:10:24)

[sm=bravo.gif] Bebanice od sveg srca ti zelim lepu trudnocu i da bebice lepo rastu [sm=bravo.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 15:25:28)

Od terapije samo vaginalno utrogestan I pijem ogestan. A fragmin koristim odranije, a druge zene dobijaju fraxiparin. Hvala svima vama na zeljama, zajedno smo jace!

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 16:17:49)

Palcice napokon poceh danas sa stimulacijom[sm=smiley36.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 16:18:47)

Sve dobijaju fraxiparin?Jel i to svaki dan ili kako? Sta ti je dr rekao za mirovanje,koliko da mirujes,kako da se ponasas?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 16:20:03)

Tamarice [sm=bravo.gif] Nek je sa srecom draga...

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 16:27:03)

hvala Palcice negde sam procitala da je surutka dobra da se pije u toku stimulacije, a nemam pojma gde je ima da se kupi[sm=smiley36.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 16:59:19)

Ja je pijem u poslednje vreme.Ne mogu da nadjem domacu,pa kupujem na zelenom vencu u mlecnoj prodavnici.Koliko je dobra ne znam,al meni prija.Uzimala na jos jednom mestu pa bacila,kisela je i skroz neprirodna.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 18:16:06)

Bebana navijam najače[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Devojke ja samo da se javim sutra imam zakazane konsultacije u Valjevu. Radi se o sledećem, pre mesec dana sam prošla prvu neuspelu VTO u Frontu. NIje da nisam bila zadovoljna osobljem i protokolom ali sam imala jedan veliki prospust od strane načelnice. Nije mi odobrila Fagmin(fraxiparin) jer on po njenom mišljenju ne utiče na sam uspeh VTO i ako sam ja imala izveštaje od dva lekara da je kod mene to neophodno (imam dve urodjene i dve stečene trombofilije). Za Valjevo sam pročitala ovde i jako se obradovala da postoji bolnica gde možemo raditi VTO o državnom trošku i imati mogućnost zamrzavanja embriona. Trenutno sam u procesu skupljanja analiza za prvostepenu komisiju ( za koju se nadam da ću predati do nove godine) i želela sam da posetim VA pre samog izbora u Nemanjinoj. Uz pomoć Palčice [sm=smiley36.gif] sam dobila broj i dr mi je izašao u susret. Svima želim puuuno uspeha. Pozdrav od mene pa se javljam sa utiscima.[sm=smiley1.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 18:34:51)

[sm=bravo.gif] Plasljiva srecno sutra,cekamo da javis utiske,ja ne sumnjam da ces biti zadovoljna.Pozz...

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 21:39:30)

Tamarice srecan pocetak i da nas u novoj godini obradujes visokom betom.Surutka je dobra jer ima ima puno belancevina i super je kod hiperstimulacije,umiruje jajnike. Imlek je pakuje tako da bi trebalo da je ima po marketima. Ako je nenadjes dobra zamena su i kuvana belanca,2-3kom dnevno.
Plasljiva srecno sutra.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 21:46:59)

hvala Stetice videcu sutra u tempu ili maxiju ali u svakom slucaju lepsa su belanca[sm=smiley36.gif] ET je planiran bas 31 dec.ako bude sve kako treba trebao je ranije ali ja baksuz kasnilo mi je tako da sam veceras pocela sa gonalima ali se nadamo da izadjemo iz njihovog centra sa po 2 [sm=duda.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 22:02:45)

Tamarice taman u novu godinu ulazis kao trudnica. Pa kad budes isla sledeci put u Va,prosetaj do pijace(300-400m od bolnice) pa kod zena na pijaci potrazi surutku,sigurno je zdravija i manje preradjena(citaj jaca) od te fabricke. U frizideru moze da ti stoji i 10 dana da se nepromeni. A belanca nemoj da solis.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 22:03:33)

Tamarice taman u novu godinu ulazis kao trudnica. Pa kad budes isla sledeci put u Va,prosetaj do pijace(300-400m od bolnice) pa kod zena na pijaci potrazi surutku,sigurno je zdravija i manje preradjena(citaj jaca) od te fabricke. U frizideru moze da ti stoji i 10 dana da se nepromeni. A belanca nemoj da solis,jer so utice na zadrzavanje vode u organizmu,a to je ono sto treba da se izbegne.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 22:09:47)

Palcice ti 27.12 po terapiju a Bebana na betu.
Sto se mirovanja tice sve ce ti oni objasniti a dobices i papir na kom pise sta smes a sta ne u toku tih dana do bete. A da dobices i slicicu embriona koji ti se vracaju. To je bas divno od njih.
Sto se tice fraxiparina tice on se prima svaki dan,ali neznam da li ga sve zene dobijaju(preventivno zbog mirovanja) ili samo po potrebi. Ja sam radila trombofilije pre postupka(na svoj zahtev) i bilo je sve ok pa mi nije trebao fraxiparin.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>