Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (15.12.2013 14:06:35)
|
Evo me, ženice moje [sm=smiley31.gif] vratih se sa embriotransfera, od sada sam zvanično trudna [sm=smiley1.gif] Od 16 jc sa tri su išli na IVF, oplođeno dve, jedna osmoćelijska danas, jedna se malo kasnije počela deliti, ali napreduje, a od ICSI metoda je primenjena na ostatku ćelija (13jc) te je dobijeno 9 embriona, svi su osmoćelijski, tako da embriolog nije znala koje embriončiće da izabere jer su isti. Vraćeno je tri osmoćelijska embriona, mislim da je jedna devojčica i dva dečaka [sm=smiley36.gif] (tako mi izgleda na onoj sličici što smo dobili). Beta je 27.12. Ostalih osam embriona nastavljaju da uzgajaju u laboratoriji i idu na blastociste, pa se nadamo da će biti nešto i da se zamrzne. Ako bude, zamrzavaće ih po dve blastociste. Sam embriotransfer je bio vrlo kratak, nimalo stresan, odležala sam 45 minuta pokrivena na stolu, i onda otišla kući za Beograd. Sve vas grlim i ljubim i nadam se blizancima [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|