RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 12:19:28)

Bebanice cekamo da javis kako je prosla aspiracija... [sm=smiley31.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 15:04:25)

Drugarice moje, preživeh i ovo, i to vrlo lako moram priznati, zahvaljujući osoblju odeljenja za vto u Valjevu. Sve je prošlo brzo i ekspeditivno, sad ostaje na onom odgore da malo pripomogne da embriončići budu dobri [sm=smiley1.gif]
Prikupljeno je 16 jajnih ćelija, naravno, nisu sve zrele (jer folikuli nisu ujednačeno rasli), ali biće tu za rad dovoljno, a muževljev uzorak je prvobitno bio dobar, ali nakon obrade je ostalo svega oko 1.000.000 spermatozoida, pa će ići na ISCI postupak, a običan IVF će pokušati na svega 2-3 ćelije (da ne reskiraju previše).
Posle aspiracije me malo boleo stomak, ali sada je sve ok (pomalo žigne, ali ništa strašno). Sve sestrice, doktor, embriolog, anesteziolog, svi su zaista ljubazni i prijatni, brzi da nisam ni osetila frku oko aspiracije.
I, sad čekamo da nas zovu na embriotransfer tj. nadamo se da će biti embriona za transfer (a ako Bog pripomogne i za zamrzavanje [sm=smiley1.gif]).
Sve vas ljubim i grlim, i šaljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 15:19:30)

Bebanice [sm=bravo.gif] imace tu lepih embrioncica i eto tebe u novogodisnjoj noci sa[sm=duda.gif] puno srece ti zelim

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 15:34:55)

Bebanice drago mi je da je sve proslo kako treba.Ne sekiraj se,ima tu materijala za rad,bice to sve ok,za par dana bices ti nama trudnica [sm=bravo.gif] Kad ti javljaju koliko se oplodilo?

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 15:52:53)

Bebana bas mi je drago da je sve proslo ok[sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 17:04:41)

Palčice, ne javljaju koliko se ćelija oplodilo, već samo jave kada treba da dođeš na transfer (jedan dan jave da se pojaviš sledeći dan na transferu). Na transferu čuješ koliko se oplodilo i da li pretpostavljaju da će biti nešto za zamrzavanje.

Hvala svima na lepim željama i podršci [sm=smiley1.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 23:07:36)

Bebana,

da se i ja oglasim. i meni je drago da je sve proslo ok. Sada se samo opusti, kako rece onaj nas psiholog, slusaj muziku i radi samo ono sto ti se radi. Bice sve ok. Navijamo za tebe, da nam od tebe, svima lepo zapocne nova godina. [sm=duda.gif][sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 14:39:58)

Zvala me sestra Bilja (jedno divno biće) da mi kaže da dođem u nedelju u devet ujutru, pa se nadam da će ako embrioni opstanu tada da bude transfer [sm=smiley1.gif]
Mnogo sam uzbuđena, ali nemam vremena da o tome razmišljam, mužu je danas rođendan, pa mu spremam kolačiće i spremam kuću.
Znam da smo tek na pola puta, ali nadam se, jako...
Brine me što još uvek pomalo krvarim od aspiracije, nadam se da će prestati ubrzo i to.
Sve vas ljubim i pozdravljam!

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 17:17:15)

[sm=bravo.gif] Bebanice i ja sam tako uzbudjena zbog tebe i zelim ti od sveg srca da uspe.
Jeste sestra Bilja divno stvorenje [sm=smiley27.gif]
Srecan muzicu rodjendan,lepo proslavite i sledece godine da slavite sa minimum jednim clanom vise... [sm=duda.gif]
A to za krvarenje sam citala da je normalno ako nije u nekim vecim kolicinama.Sto nisi pitala sestru kad te zvala?

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 17:20:58)

Bebana mislim na tebe i navijam jakoo[sm=bravo.gif]

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 17:36:51)

Srećno generacijo! [sm=bravo.gif][sm=smiley31.gif]
IZVORNA PORUKA: Bebana17

Zvala me sestra Bilja (jedno divno biće) da mi kaže da dođem u nedelju u devet ujutru, pa se nadam da će ako embrioni opstanu tada da bude transfer [sm=smiley1.gif]
Mnogo sam uzbuđena, ali nemam vremena da o tome razmišljam, mužu je danas rođendan, pa mu spremam kolačiće i spremam kuću.
Znam da smo tek na pola puta, ali nadam se, jako...
Brine me što još uvek pomalo krvarim od aspiracije, nadam se da će prestati ubrzo i to.
Sve vas ljubim i pozdravljam!

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 17:53:17)

Srecno Bebana! [sm=bravo.gif]

A, meni je danas prestala svaka nada da mozda ostanemo trudni i pre VTO. Vestica [sm=hudicek1.gif] je poranila 4 dana. Nikada do sada nisam dobila tako rano, tj. nikada pre 28. dana.
Od sutra krecem sa kontracepcijom i novim pobedama!!!

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 17:55:06)

Skijasice, srecno i navijamo

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.12.2013 19:01:13)

Hvala, Dunja! [sm=smajl.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 19:45:36)

Drage moje,

pocela sam danas da pijem Microgynon, 2. dc. Moze li mi neka reci kada treba da stane krvarenje? Nisam nikada u zivotu pila nista za kontracepciju. Doktor mi rece ako krvarim i dalje da uzmem 2 odjednom dok ne stane, pa da se vratim na jednu, ali ne znam kada treba da stane? [sm=zmeden.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 20:38:30)

Koliko sam ja razumela dr dve treba da uzmemo ako se pojavi krvarenje u toku uzimanja.Nemoj me drzati za rec,ja sam ga tako razumela.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 20:48:28)

Palcice,

ti si u pravu. I moj mm kaze da je dr tako rekao. Nego me zanima kada treba da stane od pocetka uzimanja?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 21:21:44)

Mislim da to nema veze sa trajanjem menstr.traje ti kao i obicno,pogotovo sto ti je prvi mesec uzimanja.Ja sam pocela da pijem 5og dana ciklusa,uopste nije uticalo na krvarenje,kao i obicno 5,6,7mi dan onako braonkasto po malo.Kada je sledece javljanje?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 21:41:48)

Skijasice trebalo bi da ti bude normalan ciklus,kao i svaki sto ti traje. Moze da se desi da bude dan-dva duzi ili kraci i to je to. A dve tablete pijes samo u slucaju da se javi vanmenstrualno krvarenje u toku ciklusa. Ako ih nisi zvala da im javis da si krenula sa kontracepcijom,nazovi u ponedeljak,da bi ti napravili semu. A i pitaj sestru sve sto ti nije jasno.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 21:44:31)

Hvala Palcice,

danas kada sam zvala rekli su da ce nas pozvati. Nista precizno ne znam.
Kada ti ides?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 21:52:23)

Skijasice javi ce ti u toku sledece nedelje,do kada pijes mikroginon i kada da se javis.
Sta su ti rekli dug ili kratak protokol?
E i da znas da ti nije fora sto si dobila ranije,taman sam imala u planu da se druzimo u Va,jer smo trebale isti dan da dobijemo.:-P

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 21:58:47)

Stetice,

znas da mi je to prvo palo na pamet. [sm=hudicek1.gif] poranila vestica. Mala je razlika u danima, mozda cu piti ta 4 dana duze, pa opet budemo zajedno. [sm=smiley1.gif]

Kako li nam je Bebanica?

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 22:00:57)

Stetice,
zaboravih da napisem, sestra mi je rekla da sam na dugom.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 22:03:26)

E pa nema je da se javi,neznam nista. Njoj je sutra transfer u 9h,tako da drzimo fige da bude puno lepih embriona.
Pa moze da se desi i da budemo zajedno,ali i ako nebudemo mala je razlika u danima tako da cemo se sigurno sresti. Mada i meni nesto mulja po stomaku tako da me nece iznenaditi ako i stigne ranije,prosli put je bila na 25dc.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.12.2013 22:09:15)

I kod mene je dug protokol.Prosli put sam bila na kratkom pa je na kraju bio ultra-kratak jer su folikuli rasli jako brzo,9dc mi je bila aspiracija a 11dc transfer.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>