RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 14:10:12)

Devojke sad su me zvali iz Valjeva. 8.1 da se javim u 10h za diferelin a planiran pocetak stimulacije za 17.1,tako da cemo imati lepu grupicu ringerajki. Koliko sam ispratila nas 3 je tada,jedino neznam kada nam je Djanse u planu da radi vto.

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 15:15:41)

Ooo Štetko super,za čas će [sm=bravo.gif] taman da se nauživaš za novu godinu a onda da ti Božić donese uspešan početak [sm=smiley31.gif]
Srećno svim devojkama [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 15:19:32)

Hvala trudnjaco. Tamo oko prvog februara navrati na ovu stranu da nas zaprasis dobro,i uzmi neku roze koficu umesto one plave.:-P

Jole84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 15:24:18)

Nemam drugu boju [sm=smiley36.gif] al kod tebe se nadam da budu jedna roze i jedna plava [sm=jezicek.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 17:17:45)

Stetice [sm=bravo.gif]
sada je sigurno da cemo se druziti. Superiska.
Mislim da Djanse tek krajem decembra krece sa microgynonom.
Kada ga vec pmenuh, navikla sam se skroz i sada ga dobro podnosim. Jedino sto mi je stomak non stop nadut.Ne znam da li je od njega ili je nesto drugo?

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 17:56:39)

Svim ženama koje uskoro kreću u postupak ili su već u njemu želim da uspe [sm=bravo.gif]

Ja sam ubeđena da ni ovog puta nismo imali sreće, pa sam danas sredila celu kuću od poda do plafona.
Do mog rođendana (u nedelju) sam i imala nekih bolova (stomak, grudi), a od ponedeljka me apsolutno ništa ne boli, ni grudi ni stomak. Čekam petak reda radi da odem u Valjevo da uzmem otpusnu listu i izvadim betu.
Bila sam veliki optimista, ali me već dva dana drži utisak da nismo uspeli (u nedelju sam imala klasične pms bolove, a ne kao dosada one čudne grčeve, još jedan razlog da pomislim da nije uspelo). Znam da je ova druga nedelja do bete još gora nego prva, bukvalno posumnja čovek u sve, ipak, ostalo je još jedna mrvica nade da je možda jedna bebica uspela da se izbori za život.

g.a.g.a -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 18:01:05)

stetice,lepo da ti krene godina....[sm=rozacrtici.gif]

g.a.g.a -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 18:03:54)

bebana,nisam u toku,ti si izgleda radila vto,[sm=bravo.gif],navijam za tebe,i drzim ti palceve,ocekujem lepe vesti,ne budi toliki pesimista[sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 18:22:45)

Bebana,

ne gubi nadu! Ti bolovi mogu da se pojave kada se plod ugnjezdi u zid materice. Ja se nadam da je uspelo. [sm=bravo.gif]
Ja stalno pisem ovde i iskustva mojih priljatelja. Tako je od mog kolege zena imala iste simptome. I mislila je da je pms, pa onda nista. Medjutim beta je bila pozitivna. Onda na ultra zvuku su culi otkucaje jedne bebe super, a druge vrlo slabo. Rekli su joj da je prva ok, a da ova druga najverovatnije nece se izboriti ali da nece naskoditi prvoj. Mora samo da se prati. Ona je sada super, jedino sto ima jake mucnine.
Nadam se da je bar jedna uspela da se izbori kod tebe. Veruj i ti!

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 21:46:37)

Skijasice bice veselo. Aj sad ih cikam da nam neuspe jer ovde ima puno zena koje navijaju za nas,tako da se ta Ringerajina pozitivna energija mora posreciti.
Sta nam je sa tamaricomnp? Nema je da se javi.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 21:55:56)

[sm=bravo.gif] Stetice [sm=bravo.gif] Skijasice donece nama sledeca godina puno beba devojke puno puno srece vam zelim koliko sebi zelim sledecu godinu da udjem kao[sm=nosecka.gif] toliko i vama zelim od sveg[sm=smiley27.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 21:58:03)

Bebana ti si nasa [sm=nosecka.gif] sigurno opusti se sigurno su tvoje [sm=duda.gif] dobre

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 21:58:44)

Tamarice prizvah te. Sta se desava kod tebe? Sta kaze dr,kada je aspiracija?

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:02:56)

[sm=smiley36.gif] kao da sam znala da si me pozvala [sm=smiley36.gif] sada je krenulo na bolje sa ovim menopurom ali i dalje levi reaguje vise nego desni trebala bi aspiracija 28 ako sve bude ok ja se nadula kao zaba imam osecaj da sam kao bure sutra idem na uz pa cu ga pitati za aspiraciju tacno sve devojke koje su na vreme dobile su imale danas i sutra jedino ja ispadoh najgora od svu decu[sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:17:32)

Samo nemoj da se nerviras,bice to sve ok. Tako su i meni istrcavali folikuli pa na kraju bilo sve super. Jel pominjao folikule,koliko ih je i koliki su?
A koliko se secam i Bebani je isto jedan jajnik brze reagovao od drugog pa se sve super zavrsilo.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:24:43)

Bebana, nemoj biti kao ja nista nemora da znaci,ja svim srcem zelim da te velika beta iznenadi[sm=bravo.gif]

Štetice i ti još malo pa u prvi razred[sm=bravo.gif]

Tamarice,Skijasice[sm=bravo.gif] i za sve vas puno beba iz vALJEVA

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:27:52)

bili su na levom 13mm 14mm a na desnom 11mm koliko sam ja razumela kod mene i Bebane slicno i ja dobila polip ponovo a imala histeroskopiju u februaru nadam se da ce biti ok jedino malo tremu imam od aspiracije pitacu sutra koliko imam folikula meni su malo poludeli hormoni zbog ciste koju sam bila dobila pa je pukla zenski organizam je cudo[sm=smiley36.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:30:20)

hvala Joko bice u sledecoj god.puno [sm=duda.gif] jesi li radila trombofilije ?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:35:01)

Joko jedan veliki poseban grlisa za tebe,hrabra zeno.
Tamarice pa to je ok velicina. A sto tremu od aspiracije? Neces ni ukapirati sta se desava a vec te uspavaju,jos ako bude ona teta sto uvodi u anesteziju sto je uvek nasmejana nestignes ni da pomslis sta te ceka. Budjenje je u sobi,sestre i dr te obilaze,odlezis sat-sat ipo i to je to. Nemas razlog za tremu.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:41:46)

TAMARICE,DOBILA SAMM MISLJENJE NASEG HEMATOLOGA ZA BG. KOD Miljica ili Elezovica pa gin. da mi napise uput. mnogi kazu da mi on nece dati da radim trombofilije

drugarica mi je rekla da idem kod Sladjane Andrejevic da je njoj sve dala da odradi,

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:42:07)

Stetice nemam pojma kolika treba da bude velicina endometrijum mi je bio 7 to mi je bio 8dan ciklusa sutra cu se dobro naoruzati pitanjima i javljam sta je bilo[sm=smiley36.gif] sta je bio uzrok sto ti nije uspela vto?Vidim da otpusnu listu daju tek kada uradis betu

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:49:19)

Tamarice to bog sveti zna sto nije uspelo,sto je bilo do njih i mene sve je odradjeno super.
Imala 4 jajne celije i sve se oplodile,3 vracene ali jednostavno nije htelo. A to za otpusnu listu je samo ako ima embriona koji cekaju blastu i zamrzavanje,mada mislim da nemora da se ceka do bete vec da mozes da je dobijes odmah po zamrzavanju. Samo ja nisam htela da idem pre bete,mrzelo me,pa sam je uzela tad.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:51:06)

ja ne mogu razumeti pojedine zasto ne daju upute [sm=zmeden.gif] ja sam uradila u transfuziji samo platila 5,100din i stigli rezultati odmah sutra dan Joko ne popustaj idi i kod nje ako ce ti dati,neko kaze da da to nema veze sa vto neko kaze ima ko ce ga znati ja sam uradila cisto da bih ja bila mirnija

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:54:39)

Tamarice ono sto znam jeste da MM nece cutati nece moci da nedaju upute odradicu sve

ima da mi bude bitno sad sve posle 2 neuspela pokusaja i niko me necu popustiti
čvrsto sam resila

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.12.2013 22:54:43)

Zato sada Stetice mora da uspe sigurno,i kao praznicne [sm=darilo.gif] dobicemo [sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>