Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:08:21)
|
I vama da kažem, drugarice moje, da ni druga vantelesna nije uspela. Beta je 0.11. Mrka kapa. Sve je bilo dobro, i embrioni, i endometrijum, ali ne ide... Ja sam još juče odtugovala posle negativnog testića, pa sam danas već bolje. Žao mi je što sam sve razočarala. Pre svega mužića, koji uvek veruje u najbolje, pa doktora, sestre na odeljenju, moje prijateljice, moje sestre... I nijednom nisam htela da zaplačem, sve sam stoički podnela, jer su svi bili toliko ljudi da ne možeš da očajavaš (bilo bi me sramota [sm=smiley1.gif]), jedino u momentu kada je moja forumska drugarica Tamarica prokomentarisala na hodniku da odavno nije videla/osetila da neka žena toliko voli svog muža kao ja mog, e onda sam mogla da se rasplačem, ali nisam. Ali nekako verujem da će jednom biti uspešno. Znate onu pesmu od Badrićke: "...dok ima još imalo nade ja mogu ponovo krenuti... tu u meni još ima snage za sve" e, tako nekako se osećam danas. A sad malo opuštanja za vreme zime, pa na proleće da padne jedan plodonosan FET sa malenim eskimčićima koji trenutno preživljavaju ledeno doba [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|