RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 21:36:43)

Jesam, Joko! [sm=smiley1.gif]

Hvala ti na lepim zeljama!

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 22:11:55)

Skijasice smes slobodno da popijes brufen,tek od transfera neces smeti nista sem paracetamola. Pa otprilike da su nam svima zakazali u isto vreme jer se radi ultrazvuk.

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 8:59:42)

Meni su rekli da dodjem u 10.30

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:08:21)

I vama da kažem, drugarice moje, da ni druga vantelesna nije uspela. Beta je 0.11. Mrka kapa.
Sve je bilo dobro, i embrioni, i endometrijum, ali ne ide...
Ja sam još juče odtugovala posle negativnog testića, pa sam danas već bolje. Žao mi je što sam sve razočarala. Pre svega mužića, koji uvek veruje u najbolje, pa doktora, sestre na odeljenju, moje prijateljice, moje sestre... I nijednom nisam htela da zaplačem, sve sam stoički podnela, jer su svi bili toliko ljudi da ne možeš da očajavaš (bilo bi me sramota [sm=smiley1.gif]), jedino u momentu kada je moja forumska drugarica Tamarica prokomentarisala na hodniku da odavno nije videla/osetila da neka žena toliko voli svog muža kao ja mog, e onda sam mogla da se rasplačem, ali nisam.

Ali nekako verujem da će jednom biti uspešno. Znate onu pesmu od Badrićke: "...dok ima još imalo nade ja mogu ponovo krenuti... tu u meni još ima snage za sve" e, tako nekako se osećam danas.

A sad malo opuštanja za vreme zime, pa na proleće da padne jedan plodonosan FET sa malenim eskimčićima koji trenutno preživljavaju ledeno doba [sm=smiley36.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:23:10)

Bebanice ti si veoma pozitivna zena,puna ljubavi,razumevanja i sigurna sam da ce vam BOG sledeci put uslisiti sve vase zelje i imacete bebicu sigurno,prvi put sam u zivotu videla toliko pozitivnosti i podrske koju vi dajete jedan drugome.Samo napred

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:28:59)

Tamarice sta se desava kod tebe,kada je aspiracija?

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:35:44)

Stetice kod mene svasta i nista[sm=smiley36.gif] salim se [sm=smiley36.gif] cistu koju sam dobila 12dec pukla je odavno pojavio se polip,ali ne smeta za ET poremetila mi je cista malo hormone tako da nisam bas dobro odreagovala na stimulaciju,levi jajnik ima 18mm 17mm16mm folikule a desni po 15mm veceras imam istu terapiju a sutra samo diferelin i stop injekciju u ponedeljak aspiracija,

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:41:37)

Pa dobro,malo te usporila cista al je ipak sve ok,bice aspiracije. Znaci ti si nam u NG prva za odstrel u trudnicke teme,taman lepo da zavrsis ovu godinu sa aspiracijom u novoj na transfer.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 15:53:27)

vala bas sve usporilo jedina ja ispala iz grupe ali ko zna zasto je to dobro[sm=smiley36.gif] nadam se i verujem da ce se svima nama ispuniti najveca zelja u sledecoj god.da dobijemo bar po 1[sm=duda.gif] kako ti napredujes sa kontracepcijom?

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 18:32:01)

Bebanice draga,

mnogo mi je zao! Nekako sam se nadala da ce uspeti! Polako, malo se odmori pa kreni dalje. Najbitnije je ne odustati! [sm=smiley31.gif]

Evo ja sada imam problem sa vodom u mom gradu i sto je najgore ne znamo kakve su nus pojave od te zagadjene vode. Ja se toliko brinem da cak ne smem ni da se istusiram tom vodom. Kao u stara vremena grejem vodu pa se polivam. Samo nam je jos to trebalo! [sm=smiley21.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 18:46:07)

Bebana, bas mi je zao[sm=zmeden.gif]
Bice treca sreca, na prolece.
Ja sam danas imala rucak sa svijma s posla...dok su oni pevalli i igrali, meni su se vrzmale raznorazne stvari po glavi-pocev od marta meseca kad me je Spebo otkacio, preko teske laparoskopije, neuspele VTO i ko zna sta me sada u januaru ceka...tako da sam mogla slatko da [sm=smiley19.gif].
Pitala sam se sto li sam uopste polazila...

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 18:52:42)

IZVORNA PORUKA: Bebana17

A sad malo opuštanja za vreme zime, pa na proleće da padne jedan plodonosan FET sa malenim eskimčićima koji trenutno preživljavaju ledeno doba [sm=smiley36.gif]

Vršnjakinjo, čekaju te smrzlići, znam, verujem [sm=smiley31.gif]
Pozdrav od mene i mog smrzlića, čekamo vas da nam se pridružite [sm=smiley27.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 21:33:25)

Svim hrabrim i divnim ženicama na ovim stranicama šaljem velike [sm=smiley31.gif]
Doćićemo mi do naših bekana, sigurna sam u to.

Tamarice, neka nova godina krene za tebe i tvog mužića uspešno, sa bekanom ili dve (ako više voliš) u stomaku [sm=smiley1.gif]
Skijašice, Štetice, Palčice, Đanse, Lily (ako sam nekog propustila izvinjavam se) da nas obradujete u novoj godini sa blizancima!!!

Dunjice, mazi tvog smrzlića malenog u stomačiću, ljubim ga ja, hrabrog i odvažnog [sm=smiley27.gif]
Daco, mila moja, puno toga si prošla, a samo Bog zna koliko je još ispred tebe.. ljubim te i podržavam na svakom tvom koraku, a da jeste teško - teško je. A kad nagrada dođe, biće to sreća sreća radost [sm=smiley1.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.12.2013 21:34:13)

Bebana, čekaju tebe tvoji borci eskimcici na prolece , bice uspesan taj pokusaj treca sreca i ja se tome nadam trecoj sreci.

Vodim se istim stihom kao ti, nikada necu odustati.
[sm=bravo.gif] za vasu ljubav i podrsku, znam koliko je taj osecaj lep iz razloga sto je i MM divan i neizmerno se volimo

Tamarice[sm=bravo.gif] za uspeh

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.12.2013 10:00:07)

Bebana bas mi je zao[sm=smiley31.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.12.2013 13:17:32)

hvala Bebanice ja tebi i tvom muzicu sve najbolje i najlepse i da vam se svaka zelja ispuni jer zasluzujete to nadamo se uspehu sto kaze Stetica aspiracija u staroj god ET u novoj svim devojkama koje se bore za svoju [sm=duda.gif] zelim da za ovu Novu god ugledamo [sm=rozacrtici.gif] to vam svima od [sm=smiley27.gif] zelim hvala Joko

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.12.2013 10:55:16)

Danas poslednji mikroginon,cekam mecu pa krecemo sa stimulacijom.
Tamarice srecno sutra,da bude sto vise kvalitetnih jajasca [sm=bravo.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.12.2013 12:12:03)

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Danas poslednji mikroginon,cekam mecu pa krecemo sa stimulacijom.
Tamarice srecno sutra,da bude sto vise kvalitetnih jajasca [sm=bravo.gif]

Hvala Palcice srecnan pocetak i tebi sa stimulacijom [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.12.2013 14:26:02)

Tamarice srecno sutra na aspiraciji.
Palcice srecan pocetak.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.12.2013 16:15:38)

ee zenice evo mene super je prosla aspiracija jer mislim da su oni jedinsveni sa pristupom prema pacijentu,opuste te da i ne osetis tremu[sm=bravo.gif] dobila sam 5 jajnih celija,sa obzirom kako mi je pocelo od pocetka sa cistom koja je poremetila sve dobro je[sm=smiley36.gif] et i trebao da bude 1januar ili 2 ako se oplode zenice svu srecu ovog sveta vam zelim u Novoj god. i da nam se svima ispuni zelja da dobijemo [sm=duda.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.12.2013 17:45:38)

Tamarice sad drzim fige da se lepo oplode i da nam krenes lepo u NG.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.12.2013 18:04:37)

Štetice hvala nadamo se da ce se oploditi kako treba i da ce biti [sm=rozacrtici.gif] u sledecem mesecu

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.12.2013 23:32:54)

Tamarice, znaci ti si nam prva [sm=nosecka.gif] u sledecoj godini...diiiivnooo

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.12.2013 9:07:50)

Tamarice,

srecno! Navijamo za tebe! [sm=bravo.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.12.2013 10:17:24)

hvala drage moje nadamo se uspehu, ako Bog da zabebicemo sve u 2014toj verujem da je to nasa god.za[sm=duda.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>