RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 18:37:46)

Devojke ja danas bila u Valjevu,juce me zvali da dodjem danas.Malopre pao prvi diferelin :) Mikroginon pijem do 29og,a 3eg idem po stimulaciju.Vadili su mi krv za neke NK celije,salju na Institut za majku i dete.Danas je bas bilo guzve,jedan par cekao betu,ne znam sta je bilo,otisli smo...nadam se da je pozitivna.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 18:38:35)

E jedno pitanjce...da li kad dajete diferelin iglu zavucete do kraja ili ne mora?

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 18:51:10)

[sm=bravo.gif] Palcice srecan pocetak mozda smo se i srele danas,trebalo bi cela igla pod uglom 45stepeni kupi iglice najmanje

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 18:58:07)

Hvala Tamarice.Pa ako si bila danas verovatno jesmo.Ja nisam skroz do kraja gurnula iglu,al sutra hocu. [sm=smiley1.gif]
Uzela u apoteci manje iglice,nije strasno uopste,dala lagano,ko da se bodem godinama. [sm=smiley36.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 18:58:59)

Palcice [sm=bravo.gif],

srecno! Pisi sva iskustva, da znamo sta nas ceka![sm=smiley36.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 19:00:34)

[sm=smiley36.gif] samo kupi manje iglice [sm=smiley36.gif] bile smo jedna pored druge [sm=smiley36.gif] polako naviknuces se jel se sama bockas?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 19:02:09)

Jel si i ti bila s muzem?Crna devojka s dugom kosom? [sm=smiley1.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 19:05:37)

Skijasice nista nije strasno,videces...Svi su i dalje fini i posveceni iako je bila bas,bas velika guzva.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 19:30:33)

jeste Palcice [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 20:59:28)

Palcice srecno.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.12.2013 21:11:29)

Palcice , srecno i uspesno [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 8:32:28)

Palcice srecno!!![sm=bravo.gif]Jesu li ti radili i UZ ili samo vadili krv?

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 9:25:00)

Radili UZ,sve je ok,nema cisti.A krv vadili za neku analizu NK,to su dobili od Instituta za majku i dete nekoliko analiza,pa kojoj zenici zapadne.Ne rade to svima.

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 11:51:25)

Palčice, srećan početak i ceo postupak [sm=bravo.gif] Kupi one male iglice za insulin, sa njima je mnogo lakše davati diferelin.

Nažalost, meni nije uspelo, danas minus na testu ogrooomni, ali dobro idemo dalje. Danas je testić morao da pokaže ako ima trudnoće, jer je 14 dan od ovulacije, a 11 dan od transfera. Ali ništa... Mnogo mi je žao zbog mog muža (naravno i zbog sebe i drugih ljudi koji nas vole i koji bi se radovali mojoj trudnoći) ali zbog muža posebno, toliko sam želela da mu rodim bebicu..

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 12:05:10)

Cao Svima. Evo da se i ja javim. Jos uvek nisam pocela sa mikroginonom,cekam [sm=hudicek1.gif] ovih dana. Pratim sve sta se desava (na mob),ali ne mogu i da pisem jer imam neki krs. Naime,mi smo kupili stan,selimo se polako,radim stalno po podne,dodjem kuci,pakovanje...itd. Ne stizem ni da se naspavam,al ne smem da se zalim. Zelim nam svima da u NG krenemo sa novostima [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]!!!

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 12:08:19)

ZAboravih da cestitam Stetici i Palcici. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vas! Ja cu verovatno krenuti sa stimulacijom posle vas,jer [sm=hudicek1.gif],kasni

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 12:14:23)

Bebana obavezno uradi betu,test moze da pogresi posle VTO zbog silnih hormona koje primis i zato se ne preporucuje da se radi.I drzim ti pesnice da je test pogresio[sm=smiley20.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 13:11:56)

Bebana,
slazem se sa Lilu. Dok ne uradis betu nista jos ne znas! Nemoj gubiti nadu!

Djanse srecno useljenje u novi stan i da bude jos stanara u njemu sem vas dvoje! [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 13:47:39)

Bebana sutra na betu obavezno,ja u testove neverujem,tako da i dalje drzim fige za veliku betu.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 14:58:04)

Bebanice jos uvek nije sve gotovo,ipak sutra uradi betu.Ja navijam da je test pogresio. [sm=smiley31.gif]
Djanse srecno useljenje,da sto pre krenes u postupak i upotpunis stan bar jednom bebicom [sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 15:01:00)

Sto se iglica tice kupila sam o.4mm,nema manje nigde,tako kazu.Kazu da su te insulinske za penkalo,a ne za spric.I ove su bas male,ne oseti se ubod,il ja imam laku ruku [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 17:06:37)

Palcice bice da ti je laka ruka. Tu analizu NK celija sto su uveli je jako pametno. Imamo temu o tome u delu Problemi sa zatrudnjivanjem gde je Cipiripi bas opsirno pisala o tome,cak je i jednu celu studiju prenela u potpunosti pa ako vas zanima procitajte. To inace nespada pod redovne analize a moze puno da utice na ishod VTO.
Skijasice,Lilu u koliko sati vam je zakazano da se javite 8.1?

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 18:31:50)

Bebana, sutra obavezno na betu ,kakav test pusti to i Dani je radila test bio negativan pa eno još malo ce se poroditi sa [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

ja nesto verujem da ce mo se radovati

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 20:50:27)

Stetice,
nama su rekli da dodjemo izmedju 10 - 10.30h.
Mene svako vece boli glava, ne znam da li smem da popijem brufen? Jedino od njega me prodje. Inace u mom gradu je prevelika zagadjenost vazduha, ne moze da se dise, a pride i voda od danas ne valja da se pije. Katastrofa.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.12.2013 21:14:33)

Skijasice ,jesi li ti iz Užica?

puno srece i uspeha[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>