RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.12.2013 10:37:38)

Tamarice, neka sve bude dobro, pa da se bebice uskoro smeste kod tebe [sm=bravo.gif] Navijam za [sm=rozacrtici.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.12.2013 12:15:36)

hvala Bebanice malopre me je zvala divna sestra Bilja da mi javi da se lepo dele i transver 2januara a ja navukla kijavicu [sm=smiley13.gif] bas mi je sada trebala[sm=zmeden.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 12:14:56)

Tamarice, ništa se ne brini, sve će biti dobro, bolje je da imunitet ne bude baš tip top (za zatrudnjivanje, da majka ne bi odbacila plod), ta kijavica neće da ti škodi! Samo nek te mužić mazi i pazi, a sutra da odeš po svoje bebice [sm=bravo.gif]
Ljubim te puno, i uživaj u svemu!

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 12:24:53)

hvala Bebanice ja kada se setim tebe koliko si pozitivna odmah mi je lakse,cim mi vrate moje embrioncice bicu bas tip top [sm=smiley36.gif] zelim ti da budes najsrecnija zena sa svojim mzicem i svojim eskimcicima kada ih vratis i eto tebe do kraja [sm=nosecka.gif] nasa da budes,ti si veliko[sm=smiley27.gif] saljem ti veliki[sm=smiley31.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 21:16:54)

Tamarice,

srecno sutra! Drzimo fige! [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 21:25:10)

Palcice,

hoces li biti u Valjevu za vreme stimulacije?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 21:43:06)

Tamarice drzim fige za sutra da nam se javis sa lepim vestima.
Skijasice,Lilu i mi odbrojavamo sitno do pocetka.[sm=smiley1.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 22:24:27)

IZVORNA PORUKA: Skijasica

Palcice,

hoces li biti u Valjevu za vreme stimulacije?

Skijasice ipak ne,nismo uspeli da nadjemo stan,skoro niko ne da na mesec dana.A i pravo da ti kazem bice mi lakse ovako da putujem par puta nego da se seljakam i sedim u tudjem bez preke potrebe.Nikad nisam zivela privatno i kad smo bili da pogledamo 2 stana ja sam se zgrozila,ne bih mogla da hodam tamo a ne da sednem,legnem...

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 22:28:07)

Tamarice draga jos malo i beke su kod mame [sm=zz_bounce.gif]
Stetice,Lilu,Skijasice,Djanse nek vam je srecna Nova godina i srecan pocetak zelim,da se zavrsi debelom betom! [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.1.2014 23:15:56)

Hvala Palcice,
tebi i svim devojkama zelim isto! Dace Bog da nam se svima zelje ostvare![sm=duda.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 12:46:13)

Devojke da li za aspiraciju nosite svoje spavacice,papuce?Sta se jos nosi?

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 19:51:25)

evo mene devojke imamo 3 [sm=duda.gif]vratili smo 2 lepe 1[sm=duda.gif]ce biti zamznuta,sam et par sekundi traje bezbolan odlezala 45min i pravac kuci [sm=smiley1.gif] sada se nadamo pozitivnoj beti ako Bog da.Devojke caskanje sa vama mi je puno pomoglo tako da sam postupak nisam ni osetila isto tako zelim i vama drage moje da sto pre ugledamo [sm=rozacrtici.gif] puno vas [sm=smiley31.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 19:54:39)

Zene moje drage zelim vam srecnu Novu godinu i da nam pocne najlepse moguce.[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 19:58:49)

Tamarice od srca ti zelim veeeeliku betu i da budu dve[sm=duda.gif][sm=duda.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 22:24:24)

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Palcice nenosis nista zni za aspiraciju ni za ET,sve je njihovo,dobijes spavacicu,onu sto se veze na ledjima,i papuce. Jedino sto ti treba da uradis za aspiraciju je da skines lak sa noktiju i sav nakit(prstenje,sat,narukvice,mindjuse....)

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 22:24:35)

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Palcice nenosis nista zni za aspiraciju ni za ET,sve je njihovo,dobijes spavacicu,onu sto se veze na ledjima,i papuce. Jedino sto ti treba da uradis za aspiraciju je da skines lak sa noktiju i sav nakit(prstenje,sat,narukvice,mindjuse....)

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 22:35:36)

Tamarice,

sada navijamo za pozitivnu betu!!! [sm=duda.gif][sm=duda.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.1.2014 22:41:59)

Hvala Stetice!
Tamarice,ajd i ovde da poskocim za tvoju betu,nek bude dobro debela za dve nedelje [sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 13:38:38)

Evo mene sa ultrazvuka,sve ok,endo tanak,ukupno oko 17 folikula,danas pocinjemo sa gonalom 150.Blago su mi povisene NK celije pa cu dobiti terapiju pronizon nakon transfera.

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 15:18:28)

Palcice, pa ti si krenula u postupak? Navijam jakooo[sm=bravo.gif]
Stetice, a ti kad kreces?[sm=smiley1.gif]
Ja upravo razmisljam ko ce mi praviti drustvo ovog meseca...

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 16:04:29)

[sm=bravo.gif] Palcice srecan pocetak jos malo pa ce i Stetica i Skijasica zapocecemo ovu god.sa velikim betama[sm=smiley36.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 16:12:16)

Da Daco,krenula [sm=smiley1.gif] Evo ja ti pravim drustvo,a uskoro se pridruzuje jos par devojaka [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 16:24:38)

Daco ja krecem 8-og sa diferelinom a 17-og bi trebalo stimulaciju da pocnem.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 16:28:29)

Palcice za endometrijum je dobar brazilski orah i svez ananas posebno onaj drvenasti deo(srce ananasa sto nema u konzervama). Imas dosta folikula tako da se nadam da ce biti i puno lepih j.c. Srecan pocetak.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.1.2014 16:34:00)

Stetice dr je rekao tanak endo,kakav i treba da bude na pocetku ciklusa.Al ja cu svakako jesti brazilski i ananas,ne moze da skodi.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>