RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2014 12:33:38)

IZVORNA PORUKA: daca77

Pustite [sm=smiley19.gif], vec se spremajte za [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif].
Ja primam hormone 3 dana i nista ne osecam...cak ni promenu raspolozenja[sm=zmeden.gif]
Samo mi treba da uopste ne reagujem na njih i bice [sm=smiley19.gif].

Daco nije pitanje da li ti osecas neku promenu, nego da li je oni u tvom okruzenju osecaju [sm=smiley36.gif]
Ja sa prvom stimulacijom nista nisam osecala ali zato MM kaze da je jako osetio ...
Ne razmisljaj...samo se opusti i uzivaj...

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2014 12:37:41)

Wivern, pitala sam okolinu i kazu da sam ista...nemoguca kao i obicno[sm=smiley36.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2014 12:40:14)

Znaci da deluju [sm=smiley36.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2014 18:37:20)

Štetice, dobro sam ja, dobila danas pa me stomak ubija, ali dobro sam [sm=smiley1.gif]
Nemoj da se bedačiš, najviše bih volela kada bi postojalo neko dugme za isključivanje, pa da možemo da ga pritisnemo po potrebi, i ne razmišljamo o ovome, to dugme ti sada treba Štetice [sm=smiley36.gif]
Ali biće dobro, sutra je aspiracija, navijam da ti i Skijašica skupite po tuce jaja, i isto toliko embriona, pa polagano u prvo tromesečje [sm=bravo.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2014 20:54:15)

devojke saljem vam veliki[sm=smiley31.gif] ne ulazim cesto jer sam prikupljam papire za drugu vto za koju se nadam da ce uspeti, zelim vam svima od [sm=smiley27.gif] da uspe sto se nadam da hoce Palcice ti ces nas prva obradovati sa velikom betom pa cemo i mi za tobom krenuti istim velikim betama Bebana [sm=smiley31.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.1.2014 21:01:13)

Tamarice, da sto pre prođe vreme do druge VTO[sm=bravo.gif]

Dacika deluje stimulacija sigurno[sm=smiley1.gif]

Palcice jos malo[sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 10:46:00)

Evo u sobi Skijasica i ja lezimo,zavrsena aspiracija,imamo obe po 4jc.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 11:02:57)

Steti superiska [sm=bravo.gif]
Bice tu taman 2x[sm=nosecka.gif] i 2x eskimi ........

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 13:41:59)

Devojcice moje drage,samo da javnem da moja beta 12.dan od transfera cetvorocelijskih embriona iznosi 45.7 [sm=sloncek.gif]
Znam da je jos rano za radovanje,ponovicu za par dana dal se dupla,ali imam nade jre je pre 2 dana bila 17.8,a kucni test je jutros pokazao bledu drugu crticu.
Sve vas [sm=smiley31.gif] i saljem bezbroj poljubaca!

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 13:43:21)

Palcice navijamo da beta lepo raste [sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 13:46:09)

Palcice [sm=bravo.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 14:28:58)

Palcice [sm=bravo.gif] draga [sm=smiley31.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 14:38:08)

Danas su Valjevu imali jednu pozitivnu betu sa FET-a,ta zena je bila u mojoj grupi u avgustu pa nije joj uspelo i sad radila FET i uspelo.

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 14:39:54)

Bravo za smrzliće [sm=bravo.gif] Ja sam se u svog već zaljubila uveliko [sm=smiley27.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 14:43:17)

Dunja kad se setim koliko si bila skepticna sto se tice eskima,sad mogu samo da zamislim koliko si srecna. [sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 16:43:14)

Da dodam da ima jos jedne pozitivne bete danas,devojka iz moje grupe,zajedno imale aspiraciju i ET.Iz Kraljeva je,mozda je znate,Ana.

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 16:58:21)

Istina [sm=smiley1.gif]

IZVORNA PORUKA: Štetica

Dunja kad se setim koliko si bila skepticna sto se tice eskima,sad mogu samo da zamislim koliko si srecna. [sm=bravo.gif]

Torbica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 17:04:41)

Bravo Palcice! Bas se obradujem kad vidim ovako lepe vesti! [sm=bravo.gif] Joko navijamo, glavu gore!

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 19:35:21)

Palcice [sm=bravo.gif]
Cule smo jos jutros! Superiska, da nam povuces nogu! [sm=smiley1.gif]

Aspiracija je jutros prosla ok. 4jc, dr kaze da su 3 zrele. Jutros su nas i spermici iznenadili, stajali su u mestu nisu hteli da se krecu[sm=smiley13.gif], a do sada su bili uvek ok. Sutra ce odluciti sta ce raditi i koliko ce ih vracati!

Devojke sve vas [sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 19:55:45)

Palčice, jeeeeeeeeee [sm=bravo.gif] pozitivna beta! Lepo će ona da poraste! Neka muž ljubi stomačić!

Skijašice, Štetice, daj bože da se sve ćelije lepo podele i da dobijete po četiri embriona, pa čak i ona nezrela Skijašicina! [sm=bravo.gif]

ivanicasale -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.1.2014 20:05:11)

Palcice cestitam ti od [sm=smiley27.gif] sada uzivkaj.
Skijasice dovoljan je samo jedan za [sm=rozacrtici.gif] bice to ok.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.1.2014 16:33:10)

Sutra u 10.30 Skijasica i ja idemo na transfer.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.1.2014 17:58:31)

Devojke jeste li imale problem da uzmete putni nalog?Ja sam iz Beograda a VTO cu raditi u Valjevu i nisam dobila putni nalog od ginekologa jer je ona zvala Fond i oni su joj rekli da ona nema nista sa tim njeno je samo da mi daje upute.Kada sam overavala uput u Nemanjinoj rekli su mi da cuvam karte i da cu na kraju to predati u socijalno i to je to.Zvala sam i Valjevo oni kazu da ginekolog treba da mi da putni nalog koji ce oni overiti svaki put kad budem dolazila.Sta ja sad da radim?Fond kaze jedno u Valjevu kazu drugo,nista ne razumem...

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.1.2014 18:04:46)

Kinesce,

vecina devojaka iz BG je imala taj problem. Znam da je Djanse isla u sluzbu za zastitu pacijenata i da su joj tamo dali nalog. Drugi su vodili muzeve pa su im malo pripretili i dobili su. Imam par kontakata ako ti treba smestaj u VA. Pusti pp poruku pa cu ti ih dati.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.1.2014 18:12:14)

Imas pp [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sledeća stranica >   >>