RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 13:14:27)

Drage, navijam jakooo za sve [sm=bravo.gif]
Ja sa pojacanom dozom stimulacije, koja je prava konjska, jajnike i ne osecam...[sm=zmeden.gif]
Veceras ce mi prekinuti postupak, sigurno...

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 15:13:54)

Daco, da se nadamo da ce biti ok[sm=smiley31.gif]
ipak je rezultat E2 duplo bolji

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 15:17:10)

Joko, samo cudo da se dogodi, pa onda...idemo dalje, navikla sam na ovakve stvari [sm=smiley13.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 15:34:57)

Dacika, i ja sam vec nekako bzv. niti nas zovu, niti ima dovoljan broj zena.

pa kazu u studiji se daje slaba stimulacija sumnjaju da ce bilo koja od nas imati zrele folikule
ako bude radice aspiraciju i zamrzavanje meni licno bi znacile i par jc. mislim znam da necu imati problema ako nebude jc. mi za postupak necemo imati do iduce god.

zao mi je sto smo zaboravili da mislimo na nas, da malo uzivamo, nedostaju mi oni ljudi koji smo bili pre svega ovoga[sm=smiley13.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 18:03:55)

IZVORNA PORUKA: djanse

Devojke, moramo biti jake i pozitivne. Hvala vam na podrsci,mnogo mi znaci.
Imam i pitanjce: da li su vas boleli jajnici,kada ste krenule sa stimulacijom? Ja ponekad imam utisak da ce da mi iskoce napolje.

Djanse,
i mene su boleli, a nekad su me tako zigali da u momentu ne mogu nogu da pomerim. Kako ide sa stimulacijom?
Drzimo fige da budes bolja od nas! [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 18:12:18)

Joko draga,
nemoj da posustajes. U ovoj borbi je najvaznije ne odustati. U pravu si da izgubis onaj svoj zivot koji si imao pre, ali pokusaj da malo skrenes misli. Nemoj iscekivati poziv svaki dan. Opusti se, idi negde. Za pocetak idi u bioskop... Radi stvari koje si i pre radila, a zapostavila ih.
Zelim ti da ne odustajes i da jednog dana ljubis svoju [sm=duda.gif], kao sto zelim svima nama! Samo napred![sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 18:29:30)

Skijašice, nikada nisam pomislila da odustanemo nikada necemo,mnogo toga smo prošli i još mnogo toga nas čeka

ja znam da ce mo uspet jednog dana kad bih samo znala kad ce to biti pa da vise nebrinem,želja je prevelika neobkašnjiva, žao mi je što svake godine sve više parova ima sa ovim ili slicnim problemom...

svakako znam da nas nase bebice cekaju i da cemo biti divne mamike i najponosnije[sm=bravo.gif]

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 20:49:28)

Sem jajnika,sve ostalo je ok. Sutra ponovo u Va,po jos bockica. Kako si ti? Gde nam je Stetica?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.2.2014 22:18:41)

Djanse tu sam,ja virim iz prikrajka.[sm=jezicek.gif]
Cekamo te sutra da se javis,da nam kazes kako je bilo na uz.
A jajnici bole pa bole. Na stimulaciji mi je bilo kako kad,a sad cim je puna besika i jajnici i materica bole.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.2.2014 13:10:35)

Zenice,

evo da se javim u Lilino ime, ona u VA nema net. Danas joj je bio transfer. Vraceno joj je 3 cetvorocelijska embriona.[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif] Imala je 8 jc i svih 8 su se oplodili. Javice joj za par dana da li su dobri za zamrzavanje! Navijamo za Lilu i za sve nas kilavce![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Daco, Lili je krenula zajedno sa Steticom i sa mnom. Isto je sporo islo, slabo se razvijali folikuli, E2 nizak. Endometrijum je jedino bio dobar. Doktor je bio uporan i cekao je. Na kraju se isplatilo. Njoj je radjen transfer 5 dana posle nas. Dobro razmisli pre nego sto doneses odluku. Oni su isli o trosku drzave jedino to je velika razlika. [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.2.2014 13:12:40)

Hvala, Skijasice[sm=smiley31.gif]
Bravo za Lily[sm=bravo.gif]
Sada navijma jako za sve [sm=bravo.gif]

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.2.2014 17:10:26)

Evo i mene. Danas na uz-u dr kaze: 6,1 endo,desni 11,11,11,11,9;levi 11,11,11,8. Nisam sigurna da li je to ok ili ne. U cetvrtak se selim za Va i ostajem tamo do kraja. Ne znam da li cu imati net,al pokusacu da se javim sa novim info. Po nekoj njihovoj racunici,14.2. bi trebalo da bude transfer (al to nije sigurno). Stetko,ako dolazis do Va javi se da se vidimo

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.2.2014 17:19:30)

Djanse,

dobri su ti rezultati. Vidis kako su ti ujednaceni folikuli. Prvi put da cujem da su nekom tako ujednaceni.
Samo napred! [sm=bravo.gif]

Ako nekom treba stan u VA imam drugaricu koja izdaje!

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.2.2014 17:31:04)

Djanse[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] bice tu lepih jc.

MakiB -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.2.2014 19:15:46)

Pošto mi je skijašica javila da je u Valjevu problem sa izdavanjem stanova na kraći period čini mi se da mogu da pomognem. Ja imam stan u Valjevu, jednosoban, u Karađorđevoj ulici, kompletno opremljen sa centralnim grejanjem. Spremna sam da ga izdajem parovima koji u Valjevu rade IVF. Stan je slobodan već od sledeće nedelje. Na moju žalost imam samo jednu sliku stana jer mi u njemu nikad nismo živeli, stan je prošle godine nakon iseljenja prve stanarke kompletno opremljen novim nameštajem i okrečen. Ima sobu u kojoj je ugaona garnitura, ormar, komoda, tv, kompletno opremljenu kuhinju sa trpezarijom, hodnik, veliko kupatilo, terasu. Javite ako je neko zainteresovan da se dogovorimo.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.2.2014 18:38:57)

Stetice,Lilu,Skijasice mislim na vas i navijam svom snagom za visoke bete! [sm=bravo.gif]
Djanse vidim da lepo napredujes,nek se tako i nastavi pa da se i tvojoj beti radujemo!
Ljubim vas sve i grlim jako! [sm=smiley31.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.2.2014 9:41:31)

Navijam i ja [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.2.2014 20:00:24)

Jos 5 dana! [sm=bravo.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.2.2014 20:08:11)

poslednji dani do bete su najsporiji i najduzi dani zelim vam da sto pre prodju i da nas obradujete velikim betama[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 9:53:38)

Zene moje drage,evo mene ,napokon, kuci i dokopah se interneta.[sm=bravo.gif]
Ostali smo malo duze u VA da odmorimo mozak od svega...
Djanse lepo ti napreduje stimulacija,drzim ti palceve.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 11:05:45)

Lilu [sm=smiley31.gif] da dani do bete sto pre prodju! Nadam se da ste se odmorili,meni je iskreno onaj jedan dan i noc u apartmanu bio mucenje,jedva sam cekala da dodjemo kuci,kuci je najlepse [sm=smiley1.gif]
Cekalice moje drage zelim vam da za par dana ugledate velike bete! [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 19:18:45)

Palcice [sm=smiley31.gif]

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 19:45:59)

Stetice imas pp [sm=smiley1.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 19:59:25)

Kinesce, kada ti kreces u postupak?

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 20:05:57)

Cekam ciklus i krecem sa kontracepcijom [sm=bravo.gif].Odradicu i histeroskopiju.
Kako si ti [sm=smiley1.gif]?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sledeća stranica >   >>