RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 21:06:49)

Nije lose, brojim dane do bete!
Jedino sto imam nesanicu i kosmarne snove. Mislim da je to od utrogestana![sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 21:48:35)

Kinesce,treba ti da poneses spavacicu,i za licnu higijenu,i briseve,to prvo pregledaju u viziti. Prvi dan ciklusa zoves da zakazes,napomeni da si na kontracepciji i da ti nije bitan dan ciklusa,jer znaju da odloze ako im je guzva,a inace se radi 7-10 dan ciklusa. Da boli,boli,ali sreca pa kratko traje. Obavezno ponesi neku tabletu za bolove jer oni uglavnom nemaju-nedaju nista. To ko ce da ti radi je potpuno nebitno. Ja sam isti dan izasla kuci,bio petak kad sam radila,dr je hteo da me ostavi za vikend ali smo se posvadjali i rekla sam ja idem a ti otpusnu listu kucaj kad god hoces,ja za vikend neostajem,jer vikendom nema otpusta. Inace im je praksa da zadrze jednu noc,da isprate zbog temperature ili nedaj boze krvarenja. Zakazujes na br 014 295-158.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 21:48:52)

Mogu misliti kako si nestrpljiva...
Meni se od utrogestana non-stop spavalo.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 21:49:11)

Kinesce,treba ti da poneses spavacicu,i za licnu higijenu,i briseve,to prvo pregledaju u viziti. Prvi dan ciklusa zoves da zakazes,napomeni da si na kontracepciji i da ti nije bitan dan ciklusa,jer znaju da odloze ako im je guzva,a inace se radi 7-10 dan ciklusa. Da boli,boli,ali sreca pa kratko traje. Obavezno ponesi neku tabletu za bolove jer oni uglavnom nemaju-nedaju nista. To ko ce da ti radi je potpuno nebitno. Ja sam isti dan izasla kuci,bio petak kad sam radila,dr je hteo da me ostavi za vikend ali smo se posvadjali i rekla sam ja idem a ti otpusnu listu kucaj kad god hoces,ja za vikend neostajem,jer vikendom nema otpusta. Inace im je praksa da zadrze jednu noc,da isprate zbog temperature ili nedaj boze krvarenja. Zakazujes na br 014 295-158.

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 21:55:26)

Hvala Stetice [sm=smiley1.gif].Dao mi je Budimirovic broj,zvala sam ih vec dva puta da kukam da hocu anesteziju i da izadjem odmah,rece teta danas "pa vi hocete sve mimo bolnickih pravila,ne moze".Mada na kraju rece da bolnica nije zatvor,ne mogu me na silu zadrzati [sm=smiley36.gif].
Uffff ne znam kako cu ali kad se mora mora se [sm=zz_cold.gif].

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.2.2014 21:59:52)

Inace ja sam odusevljena i doktorom i sestricama i atmosferom,bas su me prijatno iznenadili.

MakiB -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.2.2014 10:18:41)

Poslala sam ti ja poruku. Ja imam stan u Va, jednosoban, nov, kompletno namešten. Javi ako si zainteresovana.

Pozdrav

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.2.2014 11:27:32)

Bila sam na autobuskoj u Beogradu, rekli su da mogu da mi daju potvrdu o ceni koštanja karte za sve pravce gde imaju prevoznike, tj za pravce za koje prodaju karte, ali da za Valjevo voze samo Lastini autobusi i da od njih mogu to da dobijem. Odštetala sam i do lastine autobuske. Naravno, seljaci koji rade u Lasti su me otkačili i rekli da kupim povratnu kartu do Valjeva i da je to potvrda o ceni koštanja karte, da druge potvrde ne izdaju, došlo mi da bacim bombu na onu tetku što radi na informacijama, sa frizurom iz prošlog veka, ali sam se ljubazno zahvalila i otišla (i bila besna na roditelje što su me vaspitali da budem ljubazna, i da se zahvaljujem čak i kada ne treba, a ne da budem drska i da otvaram nogama vrata, sve dok ne dobijem to što tražim).

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.2.2014 11:29:41)

Skijašice, Štetice, približava se beta, jeste li dobre, ili muštrate muževe [sm=smiley36.gif] pod uticajem utrogestana i trudnoće [sm=bravo.gif]
Navijam da beta obema bude trocifrena [sm=bravo.gif]

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.2.2014 11:42:04)

Zenske,evo upravo dosla kuci,u utorak aspiracija!!! Za sada sam ok. Jedva cekam da prestanem da se bodem. Kako ide cekanje bete? Hocete li dolaziti u Va za betu?
Ljubim i pozz sve

MakiB -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.2.2014 11:50:04)

Za Valjevo ne vozi samo Lasta. Voze i privatnici. Jedan od njih je Evropa (ne znam kako im piše na busevima Evropa ili Europa bus). Imaju i svoju stanicu u Valjevu.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.2.2014 21:18:07)

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Skijašice, Štetice, približava se beta, jeste li dobre, ili muštrate muževe [sm=smiley36.gif] pod uticajem utrogestana i trudnoće [sm=bravo.gif]
Navijam da beta obema bude trocifrena [sm=bravo.gif]

Jao, moj mm se izvukao, nije bio tu 6 dana, poslom odsutan. Inace ja sam kod mojih, pa mama i tata zapatise.
Blizi se beta, jos 3 dana!

Djanse, necemo dolaziti za VA za betu. Uzela sam uput od moje dr. pa cu je raditi u mom gradu. Ne mogu da putujem po onim krivinama, nesto mi bas i ne prija. Vidis kako brzo prodje. Navijam jako da bude sto vise jc! [sm=bravo.gif]

Bebanice [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.2.2014 11:09:27)

Cekalice kako idu dani? Navijam za debele bete! [sm=bravo.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.2.2014 11:11:02)

Djanse srecno sutra,da sve prodje u najboljem redu i da bude puno kvalitetnih jajasca! [sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.2.2014 11:35:17)

Palcice,

jos 2 dana. Nekako cu ih preziveti. Mene su do danas malo bolele grudi, danas nista. Jutros mi je malo bilo muka. Inace nikakve simptome nemam. Mada se trudim da ne mislim previse i da ne osluskujem telo. Sta bude u sredu bice!

[sm=smiley31.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.2.2014 19:10:13)

Djanse,

srecno sutra![sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.2.2014 9:19:54)

Skijasice i ja sam imala uzasne snove prvi put kad mi je uspela VTO [sm=smiley36.gif]

Djanse navijam za barem 3 eskima pride ...[sm=zz_big_green.png]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.2.2014 9:28:22)

Djanse drzim fige da nas danas obradujes sa velikim brojem jc.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.2.2014 20:49:36)

Drage moje,

meni je danas poslepodne krenula ona braonkasta sluz koja predhodi vestici. Bolela me je glava i stomak bas kao sto me uvek boli pred vesticu, mislim da ce mi sutra krenuti normalno, a i sutra treba da dobijem. Radicu betu ali cisto reda radi, mislim da nismo uspeli! [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.2.2014 21:50:30)

Skijasice nadam se da ce to braonkasto stati i da ces nas sutra obradovati lepom betom.Drzim palceve tebi i Stetici!
Devojka iz moje grupe sutra ide u Va na ultrazvuk da se potvrdi trudnoca.Pa eto ocekujemo lepe vesti i od nje. [sm=sloncek.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.2.2014 1:41:28)

Palcice [sm=bravo.gif] za devojku iz tvoje grupe

Skijasice, nemora to braonkasto znaciti da nije uspelo, beta ce sutra sve pokazati[sm=bravo.gif] Srecno

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.2.2014 7:51:31)

Stetice, Skijasice, ocekujem ovde lepe vesti, danas [sm=bravo.gif]

mika79 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.2.2014 8:16:50)

Štetice, Skijašice navijamo za visoku betu[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.2.2014 8:20:27)

[sm=smiley31.gif] [sm=nosecka.gif] stetice, skijasice navijam jako

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.2.2014 10:44:07)

Jedna zenica iz nase grupe je trudna,beta joj 200,. Ja jos cekam da me zovu za rezultat.A Skijasici nazalost nije uspelo,beta joj 0,1. Javice se ona vec.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>