RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2014 20:29:06)

Valjevka srecno sutra

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2014 9:25:08)

Hvala, Alex. Da li neka od devojaka zna možda da li mm mora sa mnom na prvostepenu komisiju? Bolestan je i ima visoku t, pa bi bilo dobro da ne mora.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2014 10:04:43)

Ja sam isla sama,samo ponesi njegovu licnu kartu da bi upisala njegov licni br.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2014 11:02:37)

U Valjevu mora da ide jer ima i on da potpise 2 papira[sm=zmeden.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2014 13:03:57)

zvala sam Visegradsku kazu nemaju nikakve informacije,da zovem u sredu,cetvrtak.Koliko ja vidim bice tu opasnog zezanja

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2014 13:21:13)

Mora da ide, vratili su me.[sm=zz_stomp.gif][sm=zz_stomp.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2014 17:38:31)

Bas mi je zao,Stetica ti je rekla ali verovatno nisi videla,verovatno je svuda drugacije ,ja sam isla sama i nisu mi pravili problem

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 2:03:48)

Pa znaci,visegradska nije tako brza alex? Mozda im spiskovi nisu stigli pa zato...javljaj kad te pozovu..

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 9:12:48)

Valjevka kad opet ides na komisiju?
Alex nije to do visegradske vec do fonda,i moji papiri su stigli u NF tek posle 10dana,koliko sam ja skapirala to se nesalje u elektronskoj formi vec postom,pa dok fond posalje i u bolnicama razvrstaju postu gde treba,prodje 10-15dana.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 10:45:40)

Javljam obavezno,nisu posle 20 dobili nijedan spisak,bila sam malo dosadna pa opet malocas zvala,rekli su mi zovi sutra,prekosutra,kasnije,neznaju kad im stize spisak.

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 14:48:08)

Ja sam bila danas opet i vratili su me jer još uvek u sistemu nije Valjevo u padajućem meniju za drugostepenu komisiju. Ali sve je ok što se papira tiče. Zvaće me čim to reše da odem da mi overe upute. Štetice, u kojoj fazi si ti što se tiče postupka?

Marinmar -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 21:20:43)

Hi! :)
Meni treba mala pomoc. Jos uvek se dvoumim da li da se odlucim za Valjevo ili Narodni Front, pa bi mi znacila informacija o tome da li se u Valjevu od pocetka stimulacije svaki dan daju rezultati (koliko sam cula tako je u NF)?
Hvala unapred. :)

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 23:52:58)

Marinmar dobrodosla na forum. Ukratko,2-3dana ciklusa se pocinje sa stimulacijom,ujutru u 8h je vadjenje krvi za estradiol,oko 10h je ultrazvuk i tad dobijas terapiju koju nosis kuci i dajes sama ili u domu zdravlja,kako tebi odgovara. Sledece javljanje ti je posle 2-3dana zavisno od uz i estradiola,pa nadalje sve cesce,tj pred kraj stimulacije si svaki dan na klinici. Svaki put se vad krv.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.4.2014 23:57:57)

Valjevka ja odmaram od svega,u januaru mi je bila vto(druga neuspela),pa sad malo hladim glavu od svega. A ovde svracam da vam da vam dam moralnu podrsku jer znam kroz sta prolazite.[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 11:13:39)

Dobili su spisak u Visegradskoj,rekli su mi da odnesem fotokopirane nalaze,svakim radnim danom,sem cetvrtkom,koliko sam razumela onda ce zakazati komisiju.

Pahuljce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 14:40:03)

Zdravo svima!Ja već 2,5 godine pokušavam da zatrudnim. Moj ginekolog me uputio u opštu bolnicu Valjevo da uradim bris na hlamidiju,mikoplazmu i ureaplazmu.Predala sam uput na komisiju i cekam da mi odobre.Sad mi nije jasno da li će me u Valjevu primiti ako komisija ne odobri,i gde treba tačno da idem,kome da se javim?Ništa ne znam,pošto 1x idem.Ako ima neko iz Valjeva da mi objasni.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 14:52:46)

Pahuljce dobro dosla na forum.
Prvo pitanje je odakle si?
Malo mi cudno da salju u bolnicu za briseve jer svi mi sa ove teritorije(sto pripadamo Valjevu) briseve radimo u domu zdravlja,tj tu ih ginekolog uzima a nosimo u Zavod za javno zdravlje da se urade. Koliko ja imam informaciju brisevi se uopste nerade u bolnici.
Ako ce ti biti lakse nazovi na 014 295 465,to je centar za vto u Valjevskoj bolnici,u okviru koga radi i ambulanta za sterilitet i inferilitet pa ce ti oni reci sta i kako.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 15:06:52)

IZVORNA PORUKA: alex88

Dobili su spisak u Visegradskoj,rekli su mi da odnesem fotokopirane nalaze,svakim radnim danom,sem cetvrtkom,koliko sam razumela onda ce zakazati komisiju.

Alex opet je moja teorija o nasem zdravstvu ispravna,"Sto jednostavno kad moze i komplikovano"
Nisu mi jasni sa tim da im nosis kopiju dokumenata pa da ti zakazu komisiju,pa sta su onda radili u fondu?
U NF se nenosi nista pre zakazane komisije,tj zakazuju po ivestaju iz fonda.
U svakom slucaju srecno.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 17:06:16)

Potpuno si u pravu Stetice,kao da mi je Bg ispred nosa,ne bi me cudilo da prvo zakazu uz,pa spermogram,pa na kraju komisiju,nego necu da se nerviram,trudim se maksimalno da ostanem smirena pa neka ide kako ide....
Pahuljice dobrodosla

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 21:58:27)

Alex,u pravu si,ne nerviraj se. Mi smo nekako uspeli da se ubacimo u maju na komisiju..tako da necu dugo cekati. Moram briseve da vadim istekli mi samo mi fali da mi ne bude dobar cervikalni...

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 22:09:26)

Bice dobri,pij dosta tecnosti,najbolja ti je Odmenjska voda.Moracemo i mi da ponavljamo,mm brisevi isticu 24 Aprila,a spermokultura neznam koliko vazi,ako vazi 3 mes istice za par dana

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2014 22:56:54)

Ah,ja mislim tri meseca,ne znam nesto za to,mozda duze,pitaj nekog ako znb ko je isao vec.. pocela sam caj neki piti,nadam se da bice dobar😌,mozda zajedno i krenemo na postupak😉

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2014 9:20:16)

Alex spermokultura ti vazi 3meseca. Mi je nismo radili,niti su trazili na komisiji niti kasnije u postupku.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2014 10:40:40)

E hvala,znaci da nemoramo da je ponavljamo zbog komisije,u Leskovcu znam da su trazili spermokulturu.
Prijepolje ako mi zakazu komisiju do maja,i naravno prodjem,bicemo u Va u priblizno vreme[sm=smiley1.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2014 15:51:00)

Procete Alex sto da necete..Jel si pitala nekog u vezi spermograma kakvi su im uslovi??Ja znam drugarica nasa je bas tako bila u strahu dal ce proci zbog loseg spermograma i prosli su i u Va su radili ali nazalost nije uspelo a mislim da nisu ni zamrzavali,pa je opet predala bila i opet su prosli,tako da razmisljaj pozitivno proces.Kod njih je ja mislim bilo da nema pokretnih ili jedva nesto malo tj brzo pokretnih a slabo pokretnih oko 20%..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sledeća stranica >   >>