Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.4.2014 22:08:42)
|
Marijana [sm=smiley31.gif].Drago mi je sto si se javila jer ovde sam najvise informacija dobila o Valjevu i upravo zbog toga odlucila za njih tako da se nadam da ce nekom znaciti ovo sto pisemo i pomoci da se lakse odluci... Dakle Marijana i ja smo cinile malu i uspesnu grupicu,beta je danas,12-ti dan od transfera 214 [sm=sloncek.gif]. Ovo je bila moja prva VTO i nekako sam se brzo odlucila da cu je raditi u Valjevu,prvo zbog pozitivnih komentara,drugo ne ceka se puno i trece i veoma bitno postoji mogucnost zamrzavanja (nama su ostala dva smrzlica) i od prvog odlaska znam da nisam pogresila.Verujte da bi vecina medicinskih radnika mogla stosta da nauci od njih,ljubazni,neposredni,spontani,na svako vase pitanje (ja sam ih imala milion ali bukvalno) dobicete odgovor,zahvaljujuci njima kroz ceo proces sam prosla lagodno,bez velikog stresa,nekako sam se osecala sigurno i imala bezrezervno poverenje u njih,svi od doktora,embriologa do sestrica su predivni.Zaista nemam dovoljno lepih reci kojima bih opisala dr Budimirovica,o njegovoj strucnosti necu ni pisati ali moram da vam kazem jednu stvar,on radi sam i prezazuzet je ali i pored svega toga nikada me nije docekao bez osmeha i pitanja kako sam,nikada me nije ostavio bez objasnjenja i odgovora na moja raznorazna pitanja i nedoumice.Meni je to zaista puno znacilo i doprinelo da kroz ceo postupak prolazim mirne glave.Predivna Milica-embriolog je dosla da nas poseti i nakon aspiracije i nakon transfera,sve nam lepo objasnila,caskala sa nama,ma prosto fenomenalna atmosfera.Sestre su [sm=smiley27.gif]. Hvala Bogu uspelo je ali i da nije i da nemam smrzlice opet bih se odlucila za njih. Svima zelim puno srece,borite se,verujte,ne posustajte... Skijasice moram da ti se zahvalim za preporuku za smestaj,prezadovoljna sam bila i stanom i lokacijom a i Biljanom,bas mi je bila velika podrska [sm=s
|
|
|
|