RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Marinmar -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2014 21:42:31)

Hvala na odgovoru. :) Ja sad cekam jos jedan rezultat pa sledece nedelje predajem papire za prvu komisiju.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2014 22:31:32)

Kod nas je najveci problem morfologija,imamo 4 %,a mislim da je to minimum za komisiju,mada plasim se da ne pokaze 3,sto me ne bi cudilo jer se vrtimo od 3-5,jedino u Leskovcu imali maksimum 8% cini mi se.Kako god bude nista ja tu ne mogu,probacu svakako.Sutra idem da predam papire u Visegradskoj,pa videemo kad je ta famozna komisija

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2014 19:30:05)

Predala sam dokumentaciju,zvace za 10,15,mesec dana neznaju ni oni kad,uglavnom zovu danas za sutra.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2014 20:40:40)

Cestitam Alex znaci bicemo negde tu blizu sa svim cudima sto nas ceka[sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2014 20:55:21)

Alex brzo ce to,prosle godine kad sam ja predavala za komisiju cekalo se oko mesec ipo dana,al to je bilo u septembru,valjda nisu uspeli da naprave guzve za komisiju. Srecno u svakom slucaju i da se neoduzi.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2014 20:57:43)

Bas tako,nadam se da cemo sledece godine u ovo vreme zajedno ljuskati [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2014 21:00:58)

Neverujem da je neka guzva,sestra na salteru je rekla da se ne ceka vise od mesec dana,al videcemo,polako ne zuri mi se ni najmanje.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2014 23:20:48)

[sm=duda.gif]

Pahuljce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 17:25:56)

Pozdrav!Ja imam zakazano kod dr.Budimirovića u centru za vto,u cilju ispitivanja steriliteta.Može li mi neko objasniti šta se tu radi,i šta treba da se ponese?Prvi put idem,pa ništa ne znam.2,5 godine sam u braku i još nemam dece.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 17:46:22)

Pahuljce dobrodosla.Ponesi sve sto imas od analiza,na prvoj konsultaciji mozda ti odrade UZ,i reci ce ti sta trebas da odradis od analiza.To je uglavnom to kod prvih konsultacija.

Pahuljce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 20:10:54)

Hvala puno na odgovoru. Moj ginekolog mi ništa nije objasnio.Ako budu potrebne još neke analize,da li ću ih tamo raditi?Jer kod nas ne rade ništa.Samo uz i vaginalne i cervikalne briseve.Ovo ostalo šalju za Beograd.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 21:33:59)

Pahuljce ponesi sve sto imas do sada odradjeno,i neka muz-partner podje sa tobom jer dr uglavnom pocinje od spermograma,pa ako je to ok onda se ide na dalje ispitivanja. Nemoj da se opterecujes sa tim konsultacijama,dr je jako fin i ljubazan i uvek objasni sve sto te zanima,i mozes sve da ga pitas. Srecno.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 21:38:58)

E da za analize i ispitivanja se rade u maticnom zdravstvenom centru(bolnici) ili ako se to nesto neradi kod vas onda se salje dalje u neki od centara koji imaju tu analizu sto se trazi a gde mozes da dobijes uput.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 21:40:43)

Iskreno neznam ,nisam bila kod dr Budimirovica,ali uglavnom svi traze iste analize,ja sam sve radila na uput,ponesto se i placa ali bolje nesto nego sve.Kad ides na konsultacije?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 21:46:32)

Alex i ja sam radila sve na uput,jedino sam amh platila,sto je smesno jer i sama znas koliko smo analiza uradili za vto. A dr je stvarno Covek i uvek je u fazonu sve sto moze drzavno to i uradi.Videces i sama koliko je pozitivan.

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 21:59:17)

devojke srecno i da sto pre ugledate [sm=rozacrtici.gif] Stetice pa gde si ti? Kako si mi?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 22:11:09)

Tamarice tu sam,citam sta pisete ponekad se ukljucim sa nekim komentarom,a inace kuliram do..... neznam ni ja do kad. Kako si ti,sta se desava kod tebe?
Danas sam isla u Valjevo(vozila strica na kontrolu) i videla sam jednu zenu iz moje grupe,dosla na uz za dabl test.Bas sam se obradovala kad sam je videla.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 22:49:56)

Zenice,
da se javim posle pauze. Frka mi na poslu ne stizem da pisem. Ja sam danas uzela upute za hormone od moje dr. da se polako spremamo za drugu VTO. Jos kada bih mogli na drugostepenu u VA bilo bi super.[sm=zmeden.gif]

Stetice, i ja bih da kuliram jos malo, nesto mi se ne prolazi ponovo kroz sve ali stizu i cetrdesete...[sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 23:05:40)

Verujem da je tako,a nama i jeste najbitnija ta pozitivnost i ljubaznost.Citajuci vas sam stekla utisak da su jako fini u odnosu na druge drzavne klinike,najvise sam se zbog toga i odlucila za njih a i zato sto zamrzavaju,i nadam se sam da nisam pogresila u odluci.
Skijasice srecan novi pocetak,i da ovog puta bude uspesan.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.4.2014 23:23:15)

Hvala alex,
i tebi zelim da uskoro ljuskas svoje [sm=duda.gif]
sto se VA tice ja sam izuzetno zadovoljna i ponovo cemo ici kod njih. samo da skupimo papire i prodjemo ponovo drugostepenu.

Pahuljce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.4.2014 10:05:05)

Hvala vam puno na odgovorima.Ja imam zakazano 23.04.Moj ginekolog je prilično nezainteresovan.Kad god bi trazila da uradim nalaze,rekao bi ima vremena.Sad sam mu valjda dosadila pa me je poslao za Valjevo.

marijanaaleksic -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.4.2014 20:13:02)

Zdravo svima,

Ovim putem želim da podelim sa Vama svoje pozitivno iskustvo sa moje prve VTO koju sam po svojoj želji radila u ZC VALJEVO

17.01.2014.-Dobila sam odluku drugostepene komisije u Višegradskoj da smo ispunili uslove za VTO. Tu smo izabrali ZC Valjevo i njihov tim vodećI se većim brojem pozitivnih iskustava drugih parova i činjenicom da tu radi mlađi tim,
vrlo stručan-obučavani i usavršavani u Sloveniji-mežete pogledati na njihovom sajtu radne biografije istih, zaintresovani za svoj posao i nas pacijente. Jedini su koji vrše zamrzavanje oplođenih ćelija i to besplatno, što daje
dodatne šanse i mogućnosti.
10.02.2014.-Već sam bila na prvom razgovoru u ZC Valjevo sa Dr Brankom Budimirović. Moja očekivanja su ne samo ispunjena, već i mnogo više od toga!!! Razgovor je tekao u vrlo prijatnoj atmosveri, bez žurbe, dobila sam detaljne
odgovore na svoja pitanja i nedoumice, takođe na istom sastanku odredili smo plan terapije i istog dana sam krenula sa kontracepcijom (bio mi je 2 dan ciklusa sticajima okolnosti, pa je ista mogla da otpočne).
26.03.2014.-Urađena mi je planirana aspiracija-gde je izvađeno 11 jajnih ćelija i tu sam upoznala veličanstvenu Milicu - embriologa ZC Valjevo. Takođe njenu bogatu radnu biografiju možete procitati na sajtu VTO ZC Valjevo.
28.03.2014.-Urađen mi je embriotransver sa tri ćelije. Od 11 jajnih ćelija 3 nisu bile dobre, sa 3 je izvršen transver i preostalih 5 je oplođeno, ali iz nekih lošijih razloga nisu bile za zamrzavanje.
Za sve to vreme odlazaka u ZC Valjevo i u kominikaciji sa njima sam se osećala vrlo pozitivno, kao da sam otišla kod dobrog prijatelja po pomoć koji mi istu neizmerno pruža uz lepu reč, pogled podrške i razumevanja za moju
potrebu za detetom.
09.04.2014. UZ BOŽIJU POMOĆ MOJA BETA HCG JE 305 !!!!!!!!!!!!! (Ja sam 76. godište, suprug 77.)

E OVAKO RADI ZC VALJEVO NA ČELU SA VELIKIM DR.BRANKOM BUDIMIROVIĆ!!!!!

Neizmerno hvala Doktoru Branku, Milici embriologu i svim sestrama ZC Valjevo!!!!

Ovo su bila moja iskustva sa VTO. Ako i Vi morate proći kroz isto, od srca Vam želim da proživite i prođete putem kojim sam i ja išla uz isti tempo i uspeh. I naravno još jednom iskrene preporuke za ZC Valjevo za sve one koji imaju dileme
gde ići na VTO.

Pozdrav svima uz moju punu podršku!!!!

sanjalica74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.4.2014 20:54:33)

Devojke i ja idem u Valjevo na VTO, pa me interesuje kako ste se snasle za stan dok ste bile tamo? Pokusavala sam da nadjem da li postoji neki hostel, ali nasla sam samo dva hotela.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.4.2014 21:10:58)

MarijanaAleksic,cestitam od srca... a sto se tice stana,ima ovde na forumu neko izdaje stan,mozes da procitas unazad ja sam pronasla pa da pitas pp. K cu mislim u junu da krenem tamo a mozda pre[sm=nosecka.gif]

Kinesce -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.4.2014 22:08:42)

Marijana [sm=smiley31.gif].Drago mi je sto si se javila jer ovde sam najvise informacija dobila o Valjevu i upravo zbog toga odlucila za njih tako da se nadam da ce nekom znaciti ovo sto pisemo i pomoci da se lakse odluci...
Dakle Marijana i ja smo cinile malu i uspesnu grupicu,beta je danas,12-ti dan od transfera 214 [sm=sloncek.gif].
Ovo je bila moja prva VTO i nekako sam se brzo odlucila da cu je raditi u Valjevu,prvo zbog pozitivnih komentara,drugo ne ceka se puno i trece i veoma bitno postoji mogucnost zamrzavanja (nama su ostala dva smrzlica) i od prvog odlaska znam da nisam pogresila.Verujte da bi vecina medicinskih radnika mogla stosta da nauci od njih,ljubazni,neposredni,spontani,na svako vase pitanje (ja sam ih imala milion ali bukvalno) dobicete odgovor,zahvaljujuci njima kroz ceo proces sam prosla lagodno,bez velikog stresa,nekako sam se osecala sigurno i imala bezrezervno poverenje u njih,svi od doktora,embriologa do sestrica su predivni.Zaista nemam dovoljno lepih reci kojima bih opisala dr Budimirovica,o njegovoj strucnosti necu ni pisati ali moram da vam kazem jednu stvar,on radi sam i prezazuzet je ali i pored svega toga nikada me nije docekao bez osmeha i pitanja kako sam,nikada me nije ostavio bez objasnjenja i odgovora na moja raznorazna pitanja i nedoumice.Meni je to zaista puno znacilo i doprinelo da kroz ceo postupak prolazim mirne glave.Predivna Milica-embriolog je dosla da nas poseti i nakon aspiracije i nakon transfera,sve nam lepo objasnila,caskala sa nama,ma prosto fenomenalna atmosfera.Sestre su [sm=smiley27.gif].
Hvala Bogu uspelo je ali i da nije i da nemam smrzlice opet bih se odlucila za njih.
Svima zelim puno srece,borite se,verujte,ne posustajte...
Skijasice moram da ti se zahvalim za preporuku za smestaj,prezadovoljna sam bila i stanom i lokacijom a i Biljanom,bas mi je bila velika podrska [sm=s

Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sledeća stranica >   >>