Maja1309 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (20.5.2014 14:28:26)
|
evo me u nadi da mi ovdje netko može pomoći da se smirim. Najkraće što mogu opisat ću problem. U 5/2013 imala sam spontani pobačaj 10+6 tjedana. nakon toga izvadila sam nalaze: papa, brisevi cerviksa, TORCH, hormoni 2d i progesteron 21 dc, spermijogram. Svi nalazi su uredni. Budući 9 mjeseci nije dolazilo do nove trudnoće, ovaj mjesec samse naručila na folikulometriju. Prvi pregled je bio 10dc folul je bio 13mm, danas je bio drugi pregled i folikul je 18mm, doktor mi dao injekciju merional 75 i rekao da pijem 3*1 dabroston narednih 20 dana. Budući nisam očekivala nikakvu inekciju, niti sam imala kad reagirati, ubiti nije me ni pitao, rekao je samo dati ću vam jednu inekciju da malo poboljšamo sazrijevalnje jajne stanice i dao je. ja izašla iz ordinacije i sad sam pod šokom. Jel mi možete,budući sigurno imate iskustva reći, zašto mi je dao 14dc tu injekciju, jel to ok, šta se loše može dogoditi. jel mi ju uopće trebao dati? rekao je ako ne ostanem trudna d abi preporučio hsg.
|
|
|
|