RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Maja1309 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (20.5.2014 14:28:26)

evo me u nadi da mi ovdje netko može pomoći da se smirim.

Najkraće što mogu opisat ću problem.

U 5/2013 imala sam spontani pobačaj 10+6 tjedana.
nakon toga izvadila sam nalaze: papa, brisevi cerviksa, TORCH, hormoni 2d i progesteron 21 dc, spermijogram. Svi nalazi su uredni.
Budući 9 mjeseci nije dolazilo do nove trudnoće, ovaj mjesec samse naručila na folikulometriju.

Prvi pregled je bio 10dc folul je bio 13mm, danas je bio drugi pregled i folikul je 18mm, doktor mi dao injekciju merional 75 i rekao da pijem 3*1 dabroston narednih 20 dana.

Budući nisam očekivala nikakvu inekciju, niti sam imala kad reagirati, ubiti nije me ni pitao, rekao je samo dati ću vam jednu inekciju da malo poboljšamo sazrijevalnje jajne stanice i dao je. ja izašla iz ordinacije i sad sam pod šokom. Jel mi možete,budući sigurno imate iskustva reći, zašto mi je dao 14dc tu injekciju, jel to ok, šta se loše može dogoditi. jel mi ju uopće trebao dati?

rekao je ako ne ostanem trudna d abi preporučio hsg.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (21.5.2014 12:13:27)

MAJA 1309,odakle si??Ja ne znam nista o tom ali valjda neko ce se javiti pa ako zna objasnice.Iskreno rekla bi da si sve to radila negde u Hrvatskoj po nacinu pisanja pa sad ne znam koliko se to razlikuje od nas??

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.5.2014 21:47:10)

Bila sam danas na UZ potvrdjena srcana radnja,trudnoca 6n+2d. Vreme je da krpice prenesem u trudnicke teme.Dosla sam da vam povucem nogu da krenete mojim stopama.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.5.2014 10:29:14)

Stetko [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] Vuci i nas,nemoj da nas zaboravis ovde [sm=smiley36.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.5.2014 10:56:06)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],Stetice super,hocemo i miiiiiiiiiiiiiiii[sm=jezicek.gif],uzivaj i odmarajjjjj

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.5.2014 11:44:28)

Majo koliko se ja razumem nista ti se ne moze desiti, dao ti je injekciju za pospesivanje jajnih celija koje se primaju i pri vantelesnoj. Cisto da se osigura da jajna celija nece propasti tj da ce folikul puci

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.5.2014 13:09:40)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Stetice,tako mi je drago,nista bolje nije moglo da ti se desi od prirodne trudnoce,sad uzivaj sa svojom mrvicom
[sm=smiley31.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.5.2014 22:48:30)

Alex,jel ima sta novo? Sta se desava za ultrazvuk? Ja u pon zvacu kliniku da vidim dal me ima u spisku[sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.5.2014 9:48:02)

Prijepolje,nazovi ih cisto da imas neku informaciju,dr radi jos sledecu nedelju pa ide na odmor,pocinje da radi tek 16 juna.

zece -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.5.2014 10:09:11)

Stetice cestitki

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.5.2014 12:48:00)

Prijepolje bila sam 20 Maja na UZ,sad cekam resenje.Nadam se da ce zvati do sredine,kraja juna,i da prodju prve konsultacije da konacno znam sta i kad i odoh malo da odmorim i napunim baterije [sm=smiley1.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.5.2014 0:31:37)

Alex,ah da ja sam skroz zaboravila da si bila vec na Uz..[sm=smiley13.gif],potpuno sam izlapela.Ja se nadam da su napravili spiskove i dostavili ih klinici,pozovi ti Valjevo pa pitaj,ja mislim da si vec na spisku samo da oni posalju pismo fondu da te pismeno obaveste za prve konsultacije kad moze...I ja isto u pon zovem i da onda se malo opustim konacno[sm=smiley1.gif]

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.5.2014 9:24:01)

Alex ja sam bila 19 na uz i drugostepenoj i zvala me Bilja u petak da dođem na konsultacije u utorak sledeće nedelje. Verovatno ćeš i ti biti ove nedelje pozvana.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.5.2014 9:54:32)

Ali devojke koliko sam ukapirala,ja jos uvek neznam dal sam prosla komisiju,valjda u Visegradskoj to drugacije rade,ides prvo predas analize,zovu te na UZ,cekas da te zovu da ides za resenje pa na kraju cekas poziv za konsultaciju.Kada sam bila na UZ bila mi je Tulicka i dve mlade sestrice,bile su extra,brzo sam i zavrsila,rekle su mi da ce mi na salteru reci sta dalje.Ali teta na salteru je bila nadrndana pa kad sam je pitala kad da dodjem za resenje ona me otkacila i rekla idi kuci i cekaj da te pozovemo[sm=zmeden.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.5.2014 10:45:14)

Alex i ja sam shvatila isto kao i ti,da prvo treba da te zovu za resenje dal si prosla komisiju. Napravi se blesava pa zovi Visegradsku i pitaj sta se deseva i kada da ocekujes resenje.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.5.2014 11:17:50)

Sacekacu tih 7-10 dana,koliko obicno kazu da se ceka na resenje

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.5.2014 11:33:31)

Lolkice javi kad te budu zvali za resenje,nadam se da ce ovih dana

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.5.2014 19:43:38)

Ja samo da kazem da idem u sredu na prve konsultacije a da mi resenjetreba da stigne sutra da mi je zakazana vto za 24 jun.S obzirom da mi ciklus krece ranije moracu da odlozim[sm=smiley1.gif]

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.5.2014 20:09:42)

Zvali me danas iz visegradske, stiglo resenje, prosla sam komisiju, juuupiiiii :) Proslo je 10dana od uz, bas su bili brzi, nisam ocekivala ovako brzo odgovor, jer sam se za uz nacekala. Samo opet mora da se ide za BG, preuzimanje licno....

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.5.2014 21:46:32)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],znaci ove nedelje zvace i mene,a do uz se jesmo nacekale

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.5.2014 21:47:48)

Prijepolje srecno,jupi konacno se nesto desava

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.5.2014 11:25:26)

Valjevka kako je bilo juce na konsultacijama,kad pocinjes?prijepolje srecno danas

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.5.2014 15:32:55)

E da javim se,pocinjem da pijem kontraceptivne sad sa pocetkom ciklusa,pa za jul smo zakazali proces. U boga se nadam dobrom,i srecna sam i strah me[sm=zmeden.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.5.2014 16:15:19)

Prijepolje sve je to normalno u isto vreme si uzbudjena,uplasena,srecna,neznas ni sama sta osecas.Bice to uspesno,videces,sledece godine u ovo vreme pricacemo o zubicima,grcicima i sl.[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif]

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.5.2014 19:39:45)

Ja sutra idem u Valjevo, zakazala sam konsultacije ne vezano za odobrenje komisije, jer mi je potreban savet Dr pre odlaska na odmor. Nisam bila od novembra, sad opet krece druzenje :)

Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sledeća stranica >   >>