RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (28.5.2014 20:00:09)

Alex,AKB a dace,bice uspesno. Nego koga bese treba za stan ovde da pitam,htela bih da pocnem vec traziti...????[sm=bravo.gif][sm=duda.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.5.2014 11:57:24)

Prijepolje draga i ja sam u julu sa tobom. Čekam da dobijem pa počinjem mycroginon, onda histeroskopija u betaniji pa Valjevo. Biću na dugoj šemi zbog Pcos. I ja sam uzbudjena ali se i plašim, sada i više nego prvog puta jer znam šta me tačno čeka. Odakle si draga?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.5.2014 12:06:31)

Srecno devojke.
Plasljiva tako je bilo i samnom u drugom postupku,znala sam sta me ceka pa mi je bilo teze,ustvari bilo mi je najteze cekanje bete jer to mi je bilo 5-o cekanje a znala sam da nije uspelo vec od 8-9 dana od transfera.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.5.2014 12:44:56)

Iz Prijepolja,pa zato trazim tu devojku ovde da je pitam za stan,vi znate koga treba da kontaktiram ovde.Jao super bicemo zajedno tamo,jao nemojte me plasiti kako znate sta vas ceka jel ima nesto malo onako sto nije bas za pricu jel??Sda me strah te anestezije,ja sam na kratkom protokolu zbog amh[sm=hudicek1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.5.2014 13:18:47)

Prijepolje ta devojka je MakiB potrazi njene postove negde oko 30-e strane na ovoj temi pa joj pusti pp.
Nema nista skri veno sto se postupka tice ili da nije za pricu,vec nikad neznas kako ces reagovati na stimulaciju,ja sam u oba postupka mala neke nagle promene raspolozenja,pa pred kraj stimulacije bolove u jajnicima,sto je i normalno jer su naduveni od stimulacije a i sama pomisao na bockanje svaki dan i sad se jezim,vadjenje krvi i takve stvari. A sto se tice anestezije nemas razloga za strah,neces ni biti svesna kad te uspavaju,a i traje jako kratko.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.5.2014 15:15:02)

Prijepolje nemoj da se plasis anestezije,nije nista strasno,dok kazes kako se zoves ti si vec zaspala,ja sam posle aspiracije mogla da poletim,toliko mi je bilo lakse u stomaku,mada razumem tvoj strah isto mi je bilo prvi put,iako sam citala po forumu,kada sam krenula sa postupkom nisam nista znala sto je i bolje veruj,zato sebi nadji lepo drustvance,setaj,uzivaj i razmisljaj sto manje,bice ti tako kao na odmoru,ja sam se zezala prosle god samo fali more i pravi odmor[sm=smiley1.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.5.2014 16:48:22)

Prijepolje ja budala pitam te odakle si a negledam nick [sm=jezicek.gif]
Anestezije netreba da te plaši uopšte. Ti ćeš biti na kratkom programu što stvarno mnogo kraće prodje od nas na dugom. Ja se više plašim hiprstimulacije jer sam veliki kandidat za istu, one surutke (koju nepodnosim), devojaka koje su provele duzi period na infuzijama baš zbog te hiper. Kod tebe nema toliko razloga za brigu. Pošalji mi kontakt u pp da ti se javim kada sve krene, pošto ćemo obe biti u nepoznatom gradu, mozemo malo biti i društvo jedna drugoj. Pozdrav.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.5.2014 17:45:00)

Lolkice kako je bilo na konsultaciji?

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.5.2014 18:04:29)

Odlicno, divni su bili kao i uvek... Uzimam terapiju jos neko vreme, pa doktor planira da u septembru radimo proces, ako sve bude po planu.... A resenje ne znam kad cu otici da preuzmem, svaki dan radim pre podne, bzv sto mora licno, pa mogao je i suprug i on ucestvuje u vto...

Valjevka 014 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 12:47:24)

Alex, ja ovaj ciklus krećem sa kontracepcijom pa onda sledeći valjda stimulacija, valjda tako ide. Nadajmo se najboljem!

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 15:14:27)

Valjevka tako ide,stim sto kontracepciju mogu i da produze za par dana,da bi uklopili vise zena odjednom,da naprave kao grupu. Ako bude sve ok na prvom uz posle kontracepcije taj dan kreces sa stimulacijom.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 15:59:35)

Srecno Valjevka,ja se nadam da cu do kraja juna zavrsiti sa prvom konsultacijom,za resenje me jos nisu zvali,ali ionako je dr na odmoru,nekako sam ovog puta bas strpljiva,iako se sve oduzilo,od januara sam pocela sa analizama!Kad se setim prvog puta koliko sam bila uzbudjena i nestrpljiva a kad se priblizilo osecala sam strah,uzbudjenje a sad nekako nemam nijedno osecanje,mozda se to promeni kad krenem sa postupkom

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 18:22:59)

Alex ako ti istekne nesto od analiza do konsultacija nemoras ponavljati,vec nosi to sto si nosila za komisiju,nisu tako strogi,a dr ce ti svakako reci sta treba da ponovis za postupak.Uglavnom trazi briseve da se ponove i kks i faktori koagulacije,mada ovo oko krvi mozes i kad budes u postupku,to je gotovo za jedno pre podne.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 18:34:17)

Hvala Stetice na savetima.A jer traze pregled interniste(zbog anestezije)?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 21:17:01)

Netraze.

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 21:50:19)

Alex, slazem se sa tobom.... prosli put sam bila nestrpljiva, pa srecna kad sam dobila resenje i krenula u postupak, pa onda strah sta i kako i na kraju nazalost tuga i razocarenje, a sada sam skroz ravnodusna, iako sada idem sa losijim rezultatima, al sam nekako opustenija i u potpunosti verujem dr, i ne opterecujem se sta i kako, bar za sada, videcemo kad krene stimulacija[sm=zmeden.gif]

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.5.2014 21:52:22)

Treba ti samo analize krvi i to neposredno pred aspiraciju da izvadis da budu vazece, cinimi se 10-15dana da vaze.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.6.2014 14:32:07)

Meni je doktor rekao brisevi ako mi budu istekli da ponovim i krvnu sliku da ponesem kad podjem,a sto se tice kardiologa mozes da odes da odradis ja cu otici..Koagulaciju isto uz krvnu sliku uradis,napise ti on sve...Nego sta cu za stan ja ne znam gde da ga potrazim kod ove devojke nema[sm=smiley19.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.6.2014 17:46:51)

jedino da malo proguglas ili pitas na klinici da nemaju neku preporuku?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.6.2014 20:43:40)

Prijepolje imas lokalne novine Napred,pa potrazis po oglasima,bice valjda nesto. A imas i neki pansion Bubica i Omni hotel. Potrazi to dvoje na internetu.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.6.2014 18:49:32)

Nasla mi je ova devojka sa foruma,garsonjeru od sestre njene😃,tako da sam se obezbedila😃

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.6.2014 18:02:38)

Alex, jesi li te zvali za resenje? Mene danas zvali iz socijalnog, za 25 jun mi zakazane konsultacije, brzo ide s obzirom da doca nije tu prvu polovinu meseca

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.6.2014 22:06:45)

Nisu me jos uvek zvali,moracu da zovem sutra da pitam[sm=smiley13.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.6.2014 11:32:55)

Zvala sam i odgovor je da neznaju nista,bicu obavestena[sm=zmeden2.gif]

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.6.2014 14:09:28)

Pozdrav svima, redovno citam iskustva ,a sada da vam se pridruzim.[sm=smiley1.gif] Zakazane su nam konsulatcije 25.06.sestra mi je rekla da formiraju gripu za jul, a sledeci je postupak u septembru. Ja se iskreno nadam da cemi mi u julu u proces. Svima zelim od srca uspeh, [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>