RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.6.2014 15:54:54)

Anja dobrodosla [sm=smiley31.gif]
Ja cekam junski ciklus i eto mene u julu na FET ako sve bude kako treba.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.6.2014 20:29:36)

Anja dobrodosla,srecno i uspesno kao i ostalim curama,da budete julske [sm=nosecka.gif] ,pa da nas septembarke vucete za nosice[sm=smiley1.gif]

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.6.2014 22:08:16)

Hvala vam drage moje divne ste, moj dr mi je savetovao da pre postupka pijem pregnacer plus omega 3 kapsule. Kupila sam ih pre par dana, jesu malo skuplje ali sastav im je super. Sada nestrpljivo cekam 25 ti, ali posle 4 godine borbe nadam se uspehu i [sm=duda.gif].

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 10:56:58)

Devojke drage, zakazana mi je histeroskopija za cetvrtak u Betniji. U Valjevo idem 27.06 po dipherelin. Imam jedno pitanjce, posto evo dogovaram sa muzicem da odemo koji dan na Zlatibor pre postupka, da se malo opustimo a termini koji mi odgovaraju su za vreme dipherelina, zanima me da li ste to same davale sebi? Iz prvog postupka se secam da jako peče i pitam se da li bi mogla da se bocka sama kako bi otisla na mini odmor pre postupka.
Puno pozdravaaaa[sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 11:06:20)

Plasljiva dajes sama ili odes do neke ambulante na Zlatiboru da ti daju,mozes slobodno na mini odmor do pocetka stimulacije.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 11:06:28)

Plasljiva dajes sama ili odes do neke ambulante na Zlatiboru da ti daju,mozes slobodno na mini odmor do pocetka stimulacije. Lepo se provedi

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 12:28:23)

Hvala Štetice draga, ti si uvek tu da nam svima pomogneš. Ljubim te

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 14:05:17)

Zanima me koliko dana moramo da provedemo Va kada krene postupak, molim vas ko je proso postupak da mi malo blize objasni. [sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 15:23:57)

Anja to je sve individualno,ali evo ukratko kako ide kod njih. 2-4 dana ciklusa pocinjes sa stimulacijom,ujutru oko 8 se vadi krv pa 9-10 ultrazvuk.,nakon toga dobijas terapiju i dolazis ponovo za 3-4 dana,to ce dr da odredi. Od drugog ultrazvuka ti krece pracenje na dva dana pa svaki dan,zavisi od toga koliko ce ti brzo rasti folikuli. kada dobijes stop injekciju za 33-35 sati ti je aspiracija,a transfer najranije moze da bude 50+ sati od aspiracije. U principu ako ces sve vreme biti u Va,od prve stimulacije do transfera to ti je nekih 15-ak dana,a ako ces da boravis od kada krene pracenje svaki drugi ili svaki dan onda ti dodje nekih 7-8dana.Opet to ipak zavisi od toga kako ces odreagovati na stimulaciju.
Meni je recimo u prvom postupku aspiracija bila 9 dan ciklusa a sa stimulacijom pocela 3 dan ciklusa. U drugom postupku isto pocela 3 dan ciklusa a aspitacija bila 14 dan ciklusa.
Nadam se da si me razumela.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.6.2014 22:24:52)

Plasljiva,
slobodno idi na odmor. Ja sam isla na Zlatibor u ambulantu po injekcije svaki dan. Jedino je problem sto oni ne rade vikendom, onda bi morala da ides u Cajetinu, to je malo mesto pre Zlatibora.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.6.2014 23:56:14)

Drage devojke vratila sam se sa histeroskopije u Betaniji. Jako sam zadovoljna osobljem i dr. Vesnom Kopitović. Ono što me je zaplašilo je činjenica da imam dijagnozu upale endometrijuma "strawberry like" [sm=zmeden.gif] i dobila sam terapiju 2x1 dovicin 10 dana. Sledeći mesec sam planirana za IVF u Valjevu pa se nadam da mi zbog ovoga neće biti odložena. Ako je neka od devojaka imala ovakvo iskustvo neka napiše kako je prošla. Pozdrav za sve.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 6:59:38)

Plasljiva nadam se da ce ti pomoci neko ko se vise razume u to.Ja se nadam da ce ti dovicin pomoci.
Da li su radili biopsiju za histopatoloski nalaz?

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 9:21:42)

Niko mi ništa nije rekao, tako da verovatno nisu. Možda bi mogla da ih okreneem danas i proverim. Dobro je da sam bila jel sestra kažeže da bebac nemože da se zakači za endometrijum pod upalom.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 11:40:41)

Plasljiva ti ces sa dovicinom da zavrsis pre nego sto odes za Diferelin,tako da budi bez brige. Ja sam od aspiracije do transfera pila 4×500 eritromicin,jer sam alergicna na penicilin i nisu smeli da mi daju injekciju kao drugim zenama. A i u Va je praksa da daju antibiotik posle histeroskopije.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 12:05:00)

Štetice draga zbog čega su tebi davali eritromicin?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 12:24:13)

Plasljiva posle histero sam ispila celu kutiju cefaleksina da nebi doslo do infekcije neke je samim postupkom se dovodi do zadebljanja(upale) endometrijuma. A inace u Va posle aspiracije sve zene dobiju neki oblik zastite od moguce upale,oni daju neku injekciju na bazi penicilina,sto ja nisam smela da primim,pa su mi zbog toga dali eritromicin. Inace dr se vodi parolom bolje spreciti nego leciti,sto je meni sasvim ok.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 12:42:13)

Ono što me zbunjuje sada je da kod mene na izveštaju piše "endometritis chronica- strawberry like", a od same histero se dobija upala pa svima daju terapiju. Da li je to isto ? I u ponedeljak su mi zakazani svi brisevi zbog VTo. Valjda nesmetra što je ovakav endometrijum a oni će opet da ga čačkaju? Uh nadam se da vam nisam dosadna...[sm=smiley13.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 14:14:25)

Pa mislim da nema veze,jer se brisevi uzimaju sa grlica(cervikalni). Ako ce ti biti lakse(psihicki) stavi veceras jednu vaginaletu povidon joda. Do ponedeljka ce ona da ispari i briseci ce biti ok. Stvarno te nik odaje,prava plasljiva[sm=smiley36.gif]. Salim se malo,nadam se da se neljutis.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 15:25:50)

da se javim i ja drage moje,zvali su me u utorak iz visegradske da idem po resenje,prosli smo komisiju.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 17:11:42)

Bravo Alex!Da te sto pre pozovu za postupak! [sm=bravo.gif]

Plasljiva mislim da se antibiotici posle histero daju preventivno,sad sam se setila da sam i ja pila iako je nalaz bio ok,tako da ne verujem da si dobila terapiju za taj nalaz,mada nemoj da me drzis za rec.
Da li ces imati konsultacije kod dr koja je radila histero da ti kaze o cemu se radi i sta dalje?

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 17:56:13)

Neljutim se štetice, sam nick me odaje[sm=smiley36.gif]
Palčice, to je ono što mi je zasmetalo, dr Kopitović uopšte nije došla posle intervencije da mi kaže bilo šta. Danas sam zvala u ordinaciju Ilić (pošto sam čula da je tamo često) da pitam kada će biti doktorka slobodna da dodjem kod nje na konsultacije kako bi mi razjasnila dijagnozu. Kažu da će me zvati od nedelje da mi zakažu. A videćemo i šta će Budimirović reći na nalaz. Nadam se najboljem ali sam i malo umorna od svega.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 23:51:32)

Imam pitanje devojke,uradjen test i jedna crta je vidljiva dobro a druga koja treba da bude potvrdna je kao malo isarana umesto ravna? Sta li je to?

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (13.6.2014 23:52:14)

A da imam i malo braonkastog malo dva dana po malo..

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.6.2014 6:54:33)

Prijepolje nikad nisi na cisto s testovima,najbolje je da uradis betu,a ja navijam da bude lepa debela! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (14.6.2014 17:49:11)

Prijepolje slazem se sa Palcicom,meni hoce da pokaze drugu slabiju crticu kad imam cistu,navijam da je kod tebe [sm=nosecka.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>