RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.6.2014 0:33:00)

Štetice nije strašno, svašta ćemo naučiti i proći na putu do potomstva [sm=smiley31.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.6.2014 7:27:41)

Hahaha Stetko,upravo tako,tesko me je ne prepoznati [sm=jezicek.gif]
Ljubim te i vuci me molim da i ja odem na neke lepse teme,pusticu korenje ovde. [sm=smiley36.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.6.2014 7:41:05)

IZVORNA PORUKA: PalcicaBg

Hahaha Stetko,upravo tako,tesko me je ne prepoznati [sm=jezicek.gif]
Ljubim te i vuci me molim da i ja odem na neke lepse teme,pusticu korenje ovde. [sm=smiley36.gif]

Kakvo crno korenje,pa zar neznas za novo pravilo,nema pustanja korenja u zatrudnjivackim temama,hop-hop i u trudnicke se prebacivaj.
Ja cekam finis u Va pa ako treba i ponecu te u trudnicke teme,da nevucem,bar za tebe imam snage,a i ugojila sam se jos jedno kilo pa sam malo jaca[sm=jezicek.gif]. Valjda ces krajem sedmice u Va pa da se vidimo,ja u ponedeljak zovem da zakazem dabl test,verovatno za cetvrtak-petak.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.6.2014 18:36:56)

Ima li ko sa mnom u septembru da bice u grupi [sm=smiley19.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.6.2014 19:06:45)

Prijepolje ja sam se nadala za septembar ali sad neznam,zvala sam danas valjevo jos nisu prosledili iz Bg,a 6.6 sam prosla komisiju

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.6.2014 20:04:47)

Alex,prosledice do tad sigurno,[sm=smiley36.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.6.2014 21:22:36)

hoce [sm=smiley36.gif],zvace me kad odem na letovanje,oce mene to kad ne treba!uglavnom su mi rekli da ko je prosao komisiju 5juna zakazana im je konsultacija 9jula!Kad sam cekala ovoliko jos 20,30 dana nije mnogo[sm=smiley36.gif]
Kad ti pocinjes sa kontracepcijom?

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.6.2014 22:37:38)

U avgustu pocinjem sa kontracepcijom,zvace zvace nego sta ce[sm=smiley36.gif]

zece -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.6.2014 22:47:00)

Jas gi spremav dokumentite za vto I u cetvrtok ke gi pustam pred komisijata ovde u makedonijaI zdravje bozee u avgustiili September pocnuvam so vto ovde u mk u Skopje u klinika sistina kaj Dr lazarevski

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.7.2014 17:46:11)

I ja sam planirana za septembar... ne brini alex i ti imas sanse za septembar, jer si prosla komisiju malo posle mene.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.7.2014 22:48:40)

ne zurim pa kad bude,jesam malo posle tebe al negde su usporili bas,neznam sta je,nemoguce da ovoliko dugo putuje od bg do valjeva,mada kod nas je sve to normalno

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.7.2014 7:53:00)

Drage moje,
evo me posle isvesnog vremena. Juce sam predala papire za prvostepenu. Guzva im, jer su na odmorima. Rekli mi da danas dodjem. Molila sam Fond u mom gradu da me posalju na drugostepenu u VA, rekli su da moze! [sm=smiley1.gif] Videcu danas sta se desava. Nadam se da cu vam se pridruziti! Meni je ovo drugi pokusaj! Pa reko kad sam vec jednom bila u VA, ne vidim razlog da me ne puste tamo.

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.7.2014 12:26:13)

Skijašice samo napred [sm=bravo.gif], sledeća će biti dobitna.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.7.2014 15:42:49)

Hvala, Plasljiva!
Nisam jos dobila odgovor od prvostepene, rekli su mi da hoce da me posalju u VA na drugostepenu, nego je problem u sistemu. Cekaju informaticara da im odblokira sistem da mogu da me posalju u VA. Nadam se da cu sutra konacno dobiti resenje!

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.7.2014 22:06:44)

Ipak cemo na drugostepenu u BG u Narodni Front, nismo mogli u VA. Ne moze da prodje kros sistem, mora tamo gde pripadas. Sada nam samo preostaje da cekamo poziv...

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.7.2014 1:08:17)

Baš je dr budimirović jednom prilikom govorio o tom sistemskom problemu kada sam bila na konsultacijama. Šta da radiš brzo će i front valjda pa u nove pobede[sm=smiley1.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.7.2014 8:00:01)

Skijasice nadam se da ce vas brzo pozvati,negde procitah da ide malo brze od onda kad sam ja bila prosle godine.

Plasljiva kako ide bockanje?

Ja sutra u 7h da sam u Valjevu na uz.
Juce endo bio 7.9mm,folikul 16.5mm,nadam se skorijoj ovulaciji.

plačljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.7.2014 9:14:28)

Plašljiva,samo da znaš čekam te u trudničkim temama [sm=smiley1.gif] i tebe i tebe palcicebg [sm=smiley1.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.7.2014 11:03:56)

Zenske navijam jako za letnje bebirone [sm=bravo.gif]

plašljiva -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.7.2014 22:08:45)

Palčice i ja sutra u Valjevo, treba da budem u 8h na vadjenju krvi, videla sam da ima bus u 5:45, kada ti krećeš?
a bockanje ide dobro samo imam malo modrica ali valjda je to normalno

Plačljiva još malo [sm=smiley36.gif]

zece -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.7.2014 22:21:00)

Plashljiva ti drzam sreca saa da bide se kako sto treba

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.7.2014 11:18:43)

Devojke navijam jako za letnje [sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif].Meni je zakazana konsultacija 31 Jula.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.7.2014 14:32:47)

Znaci Alex sa nama si u septembru [sm=bravo.gif]...

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.7.2014 20:41:23)

Nadam se [sm=smiley36.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.7.2014 14:26:30)

Palčice, draga,
držim fige! Naravno i ostalim devojkama! [sm=bravo.gif]
Mi danas zvali BG da pitamo komisiju za drugostepenu i oni nam rekli da su svi termini popunjeni. Kada ih je mm pitako kako popunjeni na koji period, ona mu rekla da ne zna da zovemo sutra!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>