RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (20.8.2014 18:43:23)

Dama Herc,
nosis im sve sto si nosila na drugostepenu. Mozda ce vam trazitii fotokopije licnih karti. Mozes da spremis cisto da imas kod sebe.

Anja,
ja sam je imala pre dve godine zelecila sam je antibioticima i mesavinom caja koji sam kupila u prodavnici prirodnih cajeva. Kod mene u gradu ima prodavnica, ja bih rekla travarnica, sa svim vrstama cajeva.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (21.8.2014 0:15:33)

Anja sredices ti za tih dana ureaplazmu bez brige

Dama Herc uskoro navijamo[sm=bravo.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (21.8.2014 1:53:36)

Hvala Skijasice...
moraju svi da budu u roku vaznosti?
Ja sam napravila glupost , predala sam komisiji orginalne rezultate....
hvala Joko...

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (21.8.2014 23:04:50)

Kako si predala orginale? Jesu li ti ih vratili? Sada ce te iz VA ili tvoje filijale pozvati da te obaveste kada ces na konsultacije u VA. Recice ti oni sta treba da uradis dalje: da odes po zeleni uput za proces VTO kod svog ginekologa, da ga overis u svojoj filijali, da uzmes propratno pismo i da poneses sve rezultate kada podjes u VA. ( U nekim filijalama to pismo salju postom, u mom gradu ga daju kada odes da overis uput). Za konsultacije ne moraju svi da budu u roku vaznosti ali ako ti je nesto isteklo verovatno ces ponoviti pred proces. Meni su sada istekli brisevi ali tek posle konsultacija cu ih ponoviti.

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.8.2014 12:47:40)

Kad sam nosila dokumenta u Visegradsku, na II stepenu komisiju, predala sam orginale. Kad sam prosla komisiju, u utorak sam dobila samo potvrdu. Uspela sam da odradim prepise danas hormona, serologije i briseva (oni su istekli ). Ostalo je papa, probacu da odradiim prepis, ultra zvuk.. i muz nema spermokulturu ( probace prepis, i on je istekao desetak dana ) , spermogram....

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.8.2014 21:35:02)

Nije mi jasno zasto su ti zadrzali rezultate tamo kada ne radis kod njih VTO. Nama su i prvi put u Frontu i sada drugi put u VA vratili orginale?

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (22.8.2014 23:53:59)

Ne znam. Mozda tako radi Visegradska.... Skupila sam prepise danas.... Sve.... Samo nemam slicicu sa ultra zvuka....

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.8.2014 9:28:30)

Dama Herc,slicica ti ne treba,imas uz koji su ti radili u Viseg.Meni su rekli kad sam isla da predam analize u Visegradskoj da donesem fotokopije,i to je ostalo kod njih.Dr u Valjevu je trazio spermogram,hormone,uz,hsg i to je to,za ostalo me samo pitao dal je u redu,rekao da samo ponovim briseve i krvnu sliku pre postupka.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.8.2014 18:25:38)

Alex,kad kreces u postupak?

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (23.8.2014 23:01:32)

Ako su mi rekli nisam cula. skupila sam rezultate... To je najbitnije...

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (24.8.2014 11:08:22)

Javljam se u septembru kad dobijem da mi kazu dal krecem sa kontracepcijom,jesi li ti pocela sa kontracepcijom?

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.8.2014 19:14:16)

Pocela sam sa kontracepcijom, treba da se javim 8. sept u VA[sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (25.8.2014 22:16:03)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif],srecno[sm=smiley1.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.8.2014 0:26:16)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] srecno

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (26.8.2014 23:53:53)

Alexx, pocinjem u septembru, nadam se bicemo zajedno.

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (27.8.2014 10:01:13)

Ja ocekujem ciklus oko 20.trebala sam ranije ali sam morala da pomerim ciklus zbog histeroskopije.Nadam se da cemo biti u priblizno vreme[sm=smiley1.gif]

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.8.2014 12:07:35)

Cao devojke,zelela bih da vas sve pozdravim.Nova sam na forumu,ali vas redovno pratim i super ste[sm=smiley1.gif].Ja sam trenutno u programu za septembar i danas mi je 4 dan diferelina ,a 5.9 mi je zakazana prva kontrola i nadam se da zapocnem sa stimulacijom.Vidim da nas ima nekoliko,ovde koji smo planirane za septembar,pa bi bilo super da se vidimo u Valjevu ako nam se termini poklapaju[sm=smiley1.gif].Interesuje me vezano za smestaj da li neko ima preporuku za neki stan i sl,jer na netu ima par ponuda privatnih apartmana i to je to?Veliki pozdrav[sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.8.2014 12:57:56)

Bibi dobrodosla i da nas obradujes uskoro sa visokom betom. Sto se smestaja tice kad odes na kontrolu kupi novine Napred i oglasi014,pa tu potrazi stanove,to su lokalne novne.A mozes i Skijasici da posaljes pp,ona je nesto pominjala da ima nekoga ko izdaje stan u Va. Sto se tice apartmana,Bubica je ok,ali neznam kakve su im cene.

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.8.2014 13:05:27)

Bibi[sm=bravo.gif]

Alex, ja te cekam ovog puta da se zajedno radujemo i da strahujemo ako treba, ali znam da ce tetka Joka iduce godine drzati[sm=duda.gif]

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.8.2014 15:26:42)

Drage hvala vam puno na dobrodoslici i odgovorima[sm=smiley1.gif].Nadam se da ce se neko javiti ko je sada u postupku pocetkom septembra[sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.8.2014 22:08:15)

Bibili 78,
dobro dosla. Ostavila sam ti pp.
Mi u cetvrtak idemo na konsultacije. Ja se nadam da cemo od septembarskog ciklusa krenuti u postupak.
Zenice, svima drzim fige!
Stetice [sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 10:09:01)

Bibi dobrodosla i da se uskoro preselis u trudnicke teme.
Joko [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]
Skijasice [sm=bravo.gif]
Bice ovde dosta jesenjih [sm=nosecka.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 10:24:43)

Devojke zelim vam/nam uspesni septembar [sm=bravo.gif] i da se sto pre prebacite u trudnicke teme.

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 13:39:08)

Bibi dobrodosla,
Svima zelim uspesan septembar :)[sm=nosecka.gif][sm=nosecka.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 13:45:51)

[sm=bravo.gif] jako da sve budete debele [sm=nosecka.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  54 55 [56] 57 58   Sledeća stranica >   >>