RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 14:05:19)

Koliko ste dugo cekala na poziv za konsultacije?

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 18:54:41)

Hvala svima,divni ste [sm=smiley1.gif]Dama Herc,mene su 13 dana od drugostepene pozvali na prvu konsultaciju.Ide brzo,jer nema liste cekanja[sm=smiley1.gif]Svim zelim uskoro visoku betu[sm=duda.gif][sm=bravo.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.8.2014 21:36:01)

I kad su ti zakazali?

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 8:52:00)

Dama herc nazovi u Va,pitaj kad mozes da ocekujes konsultacije,jer dr je bio na odmoru,danas pocinje da radi,a desava se i socijalno da zakaze sa blagovremenim pozivima,pa da nebi jurila upute i komisiju danas za sutra.

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 9:11:57)

Dama Herc,iz Va su me pozvali 13 juna i zakazali prvu konsultaciju za 8 jul.

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:13:44)

Joj drage moje mene hvala panika kako se priblizava odlazak u Va, znam da moram da se opustim ali hiljadu pitanja mi se vrzma po glavi. Ljubim vas sve i bise puno septembarskih bebica[sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif]

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:17:37)

Anja, sva ta osecanja su sasvim normalna, pokusaj da mislis poyitivno

navijam svim srcem za uspeh[sm=bravo.gif]

djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:23:01)

Zdravo drage moje,nije me bilo jako dugo,ali sam pratila sva desavanja. Zelim svima puno srece,samo strpljivo.
Kao sto znate imala sam prvu vto u februaru,nazalost neuspesan. Nisam bila mnogo razocarana,nekako sam to dobro podnela. Onda sam resila da radim fet u julu. Tu su krenule muke. Vec od analiza briseva,koje sam uradila u najblizoj laboratoriji,gde je sve bilo uzas,do prvog uz,gde dr nije bio siguran,da li imam prateci folikul ili cistu. Da napomenem,da sam sve to radila u Bgd-u. Na kraju je sve bilo ok i zakazu mi fet za 29.7. I spremim se tog jutra srecna sto je sve super ispalo na kraju,dodjem sa mm u Va. Prozovu nas za konsultacije,i dr kaze- Na zalost,nemamo lepe vesti. Istog trenutka sam izasla. To me slomilo. Danima nisam mogla da se oporavim i mislila sam da vise nikada nista necu raditi po tom pitanju. Otisla na godisnji odmor,malo se izduvala i sad cekam pravi trenutak da krenem ispocetka sa analizama za drugi pokusaj. Bilo mi je jako tesko,ali zelim i hocu da idem dalje,dok ne dodjem do cilja. Zato,devojke ne odustajte od svog sna,budite jake. Ljubim vas sve

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:27:43)

Anja sve je to normalno,i meni je prvi put bila frka pred odlazak,bila sam napeta ali sam iznenadila sama sebe koliko sam tamo bila opustena,naravno najvise zahvaljujuci drugaricama sa foruma sa kojima sam se tamo upoznala,bilo nam je kao na ekskurziji,sve ce biti ok videces [sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:34:38)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Dijanse,slazem se sa tobom,nema odustajanja dok ne stignemo do cilja

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:39:50)

Djanse, samo ti napuni baterije i ponovo krenite u akciju i borbu za [sm=duda.gif] i uspece svako ko je hrabar i borise uspece[sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 18:42:27)

Djanse draga,
drago mi je da si ponovo sa nama i da si resila da ne odustanes. Evo mi smo krenuli ponovo i ocekujem da nam se pridruzite. Ni ja nisam mnogo tesko podnela prvi neuspeh. Plakala sam prvi dan kada sam saznala da nije uspelo. Sutradan sam pocela da radim i bila sam ok. Danas sam bas pricala sa kolegom verouciteljem o cudotvornoj lozi sa Hilandara. On mi je pricao razna iskustva ali mi je nakraju rekao da je poenta cele price :"VERUJ I USPECES." Sto znaci samo veruj u vas i bice sve ok. Misli usmeri kao pozitivnom, nemoj ni jednog trenutka pomisljati:Sta ako ne uspe? Vec misli: Uspecemo. I ja sada tako mislim i usmeravam misli ka pozitivnom.
Svim devojkama preporucujem da se tako ponasaju.
Srecno nam svima bilo! [sm=smiley1.gif]

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.9.2014 7:20:16)

Bibi 78 poslala sam ti pp ali neznam zasto pise da nije prosla, mi smo u septembru u Va pa bi bilo lepo da se vidimo [sm=smiley1.gif],javi mi se pp.[sm=smiley1.gif]

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 10:42:21)

Anja 74 poslala sam ti pp [sm=smiley1.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 14:45:28)

Zene,pomagajte,kasni mi dva dana,odem na ultra kaze,imam folikula na levom,na desnom,endo 15 kao dobices za par dana.. a ja jadna treba da pocnem da pijem pilule da javim se u Va,ja ne znam dje vidje tolike folikule sad pred ciklus i to jos kao bila mi kasna ovulacija.. ah poludecu,sta vi mislite? Opet kasnim u Va,jooojj

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 14:50:06)

To su antralni folikuli, ne brini se dan-dva zakasnjenja nije strasno. Samo javi u Va da ce ti kasniti, i bez nervoze. Sve je u redu, to je najvaznije.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 15:16:28)

Wivern,hvala,valjda dobicu,oh muke..

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 15:22:10)

Ajde, ajde.. pa da navijamo za betu [sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 16:07:16)

Prijepolje dobices,psiha je cudo,nece Valjevo da pobegne ceka nas ne brini,par dana gore dole nista nece promeniti

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 16:47:10)

Prijepolje, nemoj paniciti. Meni je kada sam prosli put trebala da krenem u postupak poranila 4 dana. Samo sacekaj da dobijes i javi se u VA! To su sasvim normalne stvari i desavaju se!

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 16:55:53)

Kuku,pila sam ren i vino,da sta nije poremetilo? Ah kod mene sve nesto..dobro devojke javljam ishod [sm=smiley1.gif],a druga dokt kaze kao endo mi 15 ne zna dal dobicu,kuku ovi doktora vise...

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 17:16:21)

I meni je kod prve VTO kasnila ali to je normalno,pod stresom smo,sad sam odlozila par dana tabletama zbog histeroskopije,javila sam u Valjevo rekli su da se javim kad dobijem septembarski ciklus iako je pomeren.Javi se ti njima i ne sekiraj se,mislim da nece biti problem to sto kasni par dana.Navijamo da uskoro dobijes i krenes sa kontracepcijom

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.9.2014 18:52:47)

Alex,nadam se da bicemo skupa tamo... oh majko,ako je do stresa onda sam taj slucaj,jer sam panicne dobila i anksio od stresa.. kasnilo mi vako samo posle spontanog i posle inseminacije zbog utrogestana,eh kako sam...[sm=hudicek1.gif]..javljam kad krene tetkica,ljubim vas sve...

Anja74 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 13:38:36)

Juce mi stigli brisevi, nema bakterija ali ima kandida, moj dr mi dala diflukan mislim da se zove 150mg i cansen vag.3kom. e sad me zanima mi za 6 dana krecemo u Va dali ce mi tamo praviti problem. Pila sam antibiotik i sigurno je od toga, sta mislite?

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 21:16:07)

Ja samo da javim da mi je stigao poziv za Va. Zakazano 9.9. u 11,30h.
Prijepolje, kako si?
Anja, ja ne znam ogovor. Nadam se da ce sve da bude u redu.. Uz antibiotike obavezno piti jogurt par sati posle uzimanje leka....

Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sledeća stranica >   >>