djanse -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (1.9.2014 11:23:01)
|
Zdravo drage moje,nije me bilo jako dugo,ali sam pratila sva desavanja. Zelim svima puno srece,samo strpljivo. Kao sto znate imala sam prvu vto u februaru,nazalost neuspesan. Nisam bila mnogo razocarana,nekako sam to dobro podnela. Onda sam resila da radim fet u julu. Tu su krenule muke. Vec od analiza briseva,koje sam uradila u najblizoj laboratoriji,gde je sve bilo uzas,do prvog uz,gde dr nije bio siguran,da li imam prateci folikul ili cistu. Da napomenem,da sam sve to radila u Bgd-u. Na kraju je sve bilo ok i zakazu mi fet za 29.7. I spremim se tog jutra srecna sto je sve super ispalo na kraju,dodjem sa mm u Va. Prozovu nas za konsultacije,i dr kaze- Na zalost,nemamo lepe vesti. Istog trenutka sam izasla. To me slomilo. Danima nisam mogla da se oporavim i mislila sam da vise nikada nista necu raditi po tom pitanju. Otisla na godisnji odmor,malo se izduvala i sad cekam pravi trenutak da krenem ispocetka sa analizama za drugi pokusaj. Bilo mi je jako tesko,ali zelim i hocu da idem dalje,dok ne dodjem do cilja. Zato,devojke ne odustajte od svog sna,budite jake. Ljubim vas sve
|
|
|
|