RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 21:22:11)

Dama Herc [sm=bravo.gif] Anja,mislim da je od antibiotika i hoce kod pada imuniteta,ali to ce se srediti terapijom koju ti je dr dala.Ja sam juce dobila i sutra idemo za Va i nadam se krecem sa stimulacijom.Srecno svima [sm=bravo.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 21:25:19)

Hvala draga.
Danas sam jurila uput kod svog ginekologa. Cudila se sto sam izabrala Va. Takodje i komisija se cudila, mada mi nisu overili upute. Sutra moram opet da idem kod njih...
I srecno bibi78 sutra [sm=smajl.gif][sm=smajl.gif]

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 21:32:15)

Hvala puno[sm=smiley1.gif]A zasto ti nisu overili?I mene su svi zivi pitali otkud to da sam odbrala Va[sm=smiley36.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 21:50:35)

Cetvrtak je,rade dve komisije posle 13, i imaju puno posla ( nikog nije bilo, sem sto je bilo kasno 14, 30 ) nemaju sluzbenicu... tako da idem sutra posle posla... bar sam danas sve zavrsila sa uputima.
A nisu mi jasni sto se cude za Va?!

Bibi78 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.9.2014 22:12:50)

Dosta njih nije znalo barem iz mog okruzenja da se tamo radi.A i kao mali centar,tek su poceli i te predrasude...a ja zimus radila kod privatnika,pa kada sam otisla u Va primili su nas i udostojili deset puta bolje nego ovi gde smo ostavili novac.Mi smo za sada prezadovoljni![sm=smiley1.gif]

Marinmar -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 12:54:37)

Hi! Nisam baš aktivna ali čitam vaše postove. [sm=smiley4.gif]
Uglavnom trenutno sam na pilulama, od 22-og krećem sa Dipherelinom, od 3-eg bi trebalo sa stimulacijom.
Do sad sam bila ok, ali polako počinjem da budem nestrpljiva i da ludim zbog gluposti. [sm=smiley29.gif]
Razmišljam se još uvek da li da uzmem bolovanje od 22-og ili da čekam početak stimulacije.
U suštini sam ubedjena da ću skroz šiznuti do tada....

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 16:05:00)

Meni jos nema cilusa [sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 18:59:46)

Prijepolje a da uradis test? Za svaki slucaj...

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 19:53:33)

Pa sacekacu,pa u ponedeljak cu uraditi betu iz krvi,strah me da uradim test,vidjecu u pon da uradim betu,drzite mi palceve...[sm=duda.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 19:55:09)

Vivern,kako bi bilo ljepo da to bude,ne smjem da nadam vidjecu,drzi mi palceve i sveci svi i bogovi nek mi pomognu[sm=smiley13.gif]

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 19:57:21)

Drzim palceve a ti javljaj sta se desava. [sm=smiley31.gif]

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.9.2014 20:09:11)

Samo da nije neka cista,wivern,ugfff,javljam se[sm=smiley31.gif][sm=kava.gif][sm=smiley27.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.9.2014 11:58:27)

Prijepolje da je cista videli bi na UZ,mozda je ipak trudnoca,nikad se nezna.Ja sam juce odradila histeroskopiju,znacu u ponedeljak kad uzmem odpusnu listu da li je sve u redu,jer je dr koji mi je radio na odmoru,samo je dosao da mi to odradi i nisam ga videla posle intervencije a niko drugi nije hteo da mi kaze nista.Sad me buni i razmisljam da li cu dobiti septembarski ciklus jer pomalo krvarim i neznam da li mi je ovo ciklus ili tako mora zbog histeroskopije

17 joka -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.9.2014 16:44:48)

Alex, bitno je da bude sve dobro,a za ciklus vidi sa dr. mozda je to i zbog intervenciije

Prijepolje, cekamo vesti [sm=bravo.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.9.2014 19:10:34)

Zvala sam rekao mi je da to nije ciklus i da je normalno krvarenje,u ponedeljak uvece idem na razgovor pa znacu da li je sve u redu.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (6.9.2014 19:50:23)

Alex,meni je tako malo krvarilo posle laparo i posle normalan ciklus krenuo i da malo okasnis pa sta..bice sve u redu,ja cu jos malo sacekati mozda mi je od stresa pojma nemam..vidjecu pa javljam sve vas[sm=smiley31.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.9.2014 11:31:14)

Navijamo za [sm=nosecka.gif],da zeznes VTO.

lolkica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.9.2014 21:51:18)

Danas sam pocela sa Diferelinom, jeedva cekam da dodje sledeca kontrola.... :)

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 0:16:42)

Ja sam krvarila posle histeroskopije... nedelju dana, posle nje je krenuo ciklus.
Prijepolje, sta ima novo?
Lolkice [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 14:42:40)

[sm=bravo.gif] Lolkce,jos malo i bebac je tu,kog dana ciklusa si pocela sa Diferlinom?
Dama Herc i ja se nadam da ce ciklus krenuti za desetak dana,danas poceo pms,ja sam oskudno krvarila,sad je vise neka rozikasta sluz.

wivern -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 14:44:14)

Zene gde nam je prijepolje, ja ocekujem lepe vesti [sm=bravo.gif]
Prijepolje javi seeeeeee

alex88 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 16:12:16)

Dama Herc jer si ti danas na konsultacijama u Va?
Prijepolje nestrpljivo cekamo da se javis

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 21:25:00)

Prijepolje, baš znaš da nas držiš u neizvesnosti [sm=smiley1.gif]

Dama Herc -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 23:39:38)

alex88
Ja sam posle histeroskopije krvarila nedelju dana, pa rozikasto, pa kao na kraju ciklusa ( ne verujem da pise o krarenju )... onda sam imala iscedak kad i kontracije, taman je to stalo krenuo je redovni ciklus.... druzila sam se sa uloscima 3 nedelje... Malo je ruzno i grozno sto ovo pisem.
Gde nam je prijepolje?
Bila sam na konsultacijama danas. U pravu ste - divni su ljudi i divan tim.
Moram sutra da odradim tsh ako je i dalje preko 2 idem do endokrinologa. A od sledeceg ciklusa pijem Mikrogynon.

prijepolje82 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.9.2014 23:55:11)

Cekam betu,nije mi gotov nalaz,ludim i eto,sta ako se razocaram,ah joj kako me strah[sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  56 57 [58] 59 60   Sledeća stranica >   >>