RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.12.2013 9:48:14)

Zdravo devojke!Nije me bilo nekoliko dana,morala sam da radim histeroskopiju.Sve je proslo ok i rezultat je dobar.[sm=smiley1.gif]
Vidim da i skijasica i djanse u januaru pocinju sa stimulacijom...jeee[sm=bravo.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.12.2013 10:30:47)

Lilu KV,

super za rezultat histeroskopije. [sm=bravo.gif]

Idemo hrabro dalje!

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.12.2013 11:02:36)

Lilu super sto si odradila histeroskopiju i sto je sve ok. [sm=bravo.gif] Ja sam od 5og pocela sa mikroginonom,izgleda meni bas prija,nemam ama bas nikakvih simptoma od njega. [sm=smiley1.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.12.2013 21:48:47)

Palcice bolje sto nemas nikakvih nus pojava,jer on zna da bude bas grozan.
Ja sam bukvalno imala nesvestice od njega pa sam ga pila uvece pred spavanje i ceo mesec sam bila kao u pms-u,jezivo.
Lilu kv super za histero,sad opusteno u celu pricu ulazis. A vidim da ce ovo biti veseli januar na ovoj temi. Nas 5 radi u januaru,Palcica je prva da probije led u novoj godini pa nas cetri za njom. Jos kad bi se poklopilo da budemo u istoj grupi pa bilo bi divno.
A da i Bebana nam je sad u postuku tako da i od nje ocekujem da nas obraduje za novogodisnje praznike sa velikom betom.

leamalamut -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (7.12.2013 22:22:50)

Drage zenice , samo da vam pozelim srecu i sto pre da dodju bebice , ljubimmmm!!!!

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.12.2013 9:34:21)

[sm=smiley31.gif] Stetice
I Tamaricapn nam je u postupku,ne znam da li se javila u ovoj temi. Drzim nam palceve svima,da sledecu novu godinu cekamo s nasim bakama... [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (8.12.2013 21:37:52)

Nju sam preskocila,nesecam se da je pisala ovde,znam da jeste na temi vto. Znaci cekamo dva novogodisnja poklona u vidu visokih beta.

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (9.12.2013 9:15:03)

Stetice u pravu si,bice ovo veseo januar...[sm=smiley1.gif]Nadam se da ce nam sledeca godina poceti mnogo,mnogo lepse nego prethodna,sa [sm=rozacrtici.gif].

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 9:42:09)

Zenice drage,

idemo samo napred sa pozitivnim betama! Ispunice nam Deda Mraz novogodisnje zeljice! [sm=darilo.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 14:37:58)

Jao, šta nas još neće snaći... Noćas smo muž i ja celu noć povraćali i imali proliv (juče smo bili na slavi, pa ne znamo da li smo se tamo nečim otrovali ili nas neki virus zahvatio), a muž pride ima temperaturu, a oboje se osećamo kao da nas voz pregazio... A jutros rano smo bili u Valjevu, večeras stop injekcija, a u četvrtak aspiracija... Gde baš sada da zakačimo ovaj virus ili trovanje, pitam se hoćeš li uopšte biti spermića u uzorku...
Danas je lekar odlučio da ne čeka ove manje folikule kojih ima puno, nego idemo na one veće kojih ima oko 7 (ako sam ih dobro prebrojala). Sve ide traljavo, prvo moj odgovor na stimulaciju, pa sad ova bolest, ako ostanem trudna biće to pravo čudo [sm=smiley1.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 14:38:58)

Naravno, ja se i dalje nadam, kao da se ništa loše ne dešava [sm=smiley36.gif]

Lilu KV -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 17:08:39)

Bebana nemoj da gubis nadu,to sto ide traljavo stimulacija uopste ne znaci da nece doci do trudnoce.Drzimo ti palceve za dalje...[sm=smiley20.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 18:13:54)

Joj Bebanice pa gde bas sad da vas snadje to... [sm=smiley13.gif] Mene i mog muza je isto zadesilo pre mesec dana,temperatura 39,proliv,povracanje,koza,svaka kost boli,ma haos danima.Ja sam tad bila dosla sa slave i isto mislila da sam nesto pojela,al muz nije bio na slavi a i njega zadesilo.To je bio stomacni virus,mislim da je isto i kod vas.Samo sto vise cajeva,baren krompir,jabuku,bananu.Zelim vam sto brzi oporavak i da u cetvrtak sve prodje u najboljem redu i bude sto vise jajasca i embriona. [sm=bravo.gif]

tamaricapn -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 20:10:46)

Bebana draga bice sve to u redu verujem da ce biti odlicnih j.c i naravno bice [sm=duda.gif] zelim ti da kao novogodisnji poklon ugledas veliku betu sto verujem da ce biti [sm=bravo.gif]

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 20:43:27)

Bebana mila, navijam jakooo da sve protekne u najboljem redu i da vas pusti taj virus ili sta vec...[sm=bravo.gif]
Navijam jako i za sve ostale cure u postupku[sm=bravo.gif]
Meni je BT pala, stomak pocinje da boli, tako da stize [sm=hudicek1.gif]

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 20:49:27)

IZVORNA PORUKA: Bebana17

Jao, šta nas još neće snaći... Noćas smo muž i ja celu noć povraćali i imali proliv (juče smo bili na slavi, pa ne znamo da li smo se tamo nečim otrovali ili nas neki virus zahvatio),

Biće to ok, verujem [sm=smiley31.gif]

Ja sam stop injekciju sebi davala na toaletu [sm=smiley36.gif], sedim na šolji, imam proliv i lupam injekciju jer je moralo baš tačno u 22, a u kupatilu minut pre toga crkne sijalica. E to je avantura [sm=smiley36.gif]

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 21:05:56)

Joj Dunjice,slatko se nasmeja,iako znam da ti tad bas i nije bilo smesno. [sm=smiley31.gif] trudnicice nasa

dunja RR -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (10.12.2013 21:10:55)

[sm=smiley31.gif]

Bebana17 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.12.2013 17:03:42)

Svim ženicama šaljem velike tople [sm=smiley31.gif]
Sutra je aspiracija, imam tremu [sm=smiley1.gif]
Bolje smo i muž i ja, nadam se da virus nije ostavio posledice na jc i spermiće. Biće kako bude, mi smo uradili sve što smo mogli.
Ljubim vas sve!

daca77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.12.2013 17:06:35)

Draga moja koleginice, samo da te jako [sm=smiley31.gif] ...bice sve ok.

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.12.2013 18:45:57)

Bebana 17,

ma taj virus je hteo samo da ti malo skrene misli.
Drzimo palceve i samo pozitivno! [sm=smiley32.gif]

Skijasica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.12.2013 18:55:10)

Stetice,
jesu li tebi rekli da ponovis briseve pre ciklusa?
Meni su od svih onih dodatnih analiza sto idu pred VTO rekli da sada uradim samo briseve.

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.12.2013 20:21:42)

Skijasice meni brisevi vaze do januara,ali cu svakako morati da ih ponovim pred aspiraciju,jer racunam da ce mi isteci do tad. A ks i male faktore koagulacije cu raditi 4-5 dana pred aspiraciju,jer pre toga i netrebaju.

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (11.12.2013 20:54:00)

Bebanice srecno sutra,drzim palceve!
Meni su rekli da sad 27og donesem krvnu sliku,urin,APTT,briseve i krvnu grupu,iako ce mi aspiracija biti krajem januara ako sve prodje kako treba.

leamalamut -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (12.12.2013 1:49:26)

Ako vam treba neka informacija vezana za moj grad , slobodno pitajte... ljubim vas!!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sledeća stranica >   >>