RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 9:44:45)

I treba da boluckaju jajnici to znaci da rastu folikuli.
E sad ja sinoc se bocnuh sa ctx malo me samo peckalo posle bockanja i bilo crveno, posle toga nista. Da nisam ja nesto pogresila?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 10:24:26)

Lakiloxx nisi sigurno,ja mislim da ne moze da se pogresi...mozda samo ja tako reagujem...meni je cak to mesto jos uvek crveno,ali nista strasno naravno,prezivecemo....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 10:55:42)

Yellence, ne brini, i mene je svrbelo prvih deset minuta uzas...Ali posle je proslo, i sada nema traga da sam ista davala.....A stomak vec rekoh, vise onako ziganje i napetost, sto i nije cudo, kada unutra setamo potencijalni fudbalski tim , bez rezervnih igraca.....[sm=jezicek.gif]....Cujem juce da nekoliko devojaka iz nase grupe prima vec danas stop inekciju....nekoliko devojaka ima hiper ili pred-hiper stimulaciju, a nas nekoliko smo "kao" OK hehehehe....[sm=bravo.gif] Videcemo sutra kako se razvija situacija.....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 11:20:03)

Zenske nista mi ne odgovoriste za bockanje zbog pomeranja sata...da li se bockate u isto vreme ili sat kasnije...

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 11:23:14)

Jacika ja cu se naci na sredini...umesto u 20h po novom vremenu, dacu u 19:30....jer su mi rekli da je pola sata odstupanja OK.....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 11:27:20)

ma sva sam se pogubila oko ovog pomeranja sata...ti si se bockala po starom u 20h a to je sada kada se pomerio sat 21h ako sam ja dobro razumela ili sam se pogubila [sm=zmeden.gif]

Štetica -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 11:27:39)

Zenske pomerite bockanje za sat kasnije,ako ste se bockale u 20h pomerite za 21h. jedino stop primate tacno u vreme koje vam oni kazu.
Vidim ja da ce ovde u drugoj polovini aprila biti puno [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 11:32:16)

Hvala Stetice znaci dobro sam ja ukapirala iako sam plavusa [sm=smiley36.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 11:33:01)

Da, u pravu si, jedno mislim, a drugo pisem....Hvala Stetice na savetu, onda pomeramo u 21h......[sm=bravo.gif]

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 12:54:27)

Margom odakle taj polip? Sta ti je rekao Bane?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 13:28:44)

Znaci CTX u 21h???

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 13:50:35)

Ako si se bockala u 20h onda sada u 21h [sm=bravo.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 13:57:24)

Dobro dobro.....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 14:06:10)

[sm=zz_twins.gif]

arucak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 16:44:26)

Polipi se javljaju od stimulacije,meni je tako rekao moj doktor.Naravno ne svakom ali vrlo cesto se dobiju od stimulacije

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 16:48:15)

E ovaj moj je od pre stimulacije, samo nisu mogli da se dogovore dal' ga vide ili ne.....Bane je rekao da on ne smeta vantelesnoj jer je na takvom mestu da nema dodira sa desavanjima....negde visoko u grlicu....a proslog meseca ga nije video, a pretproslog su ga videli na drugostepenoj, ali ne i kolposkopom....ludilo.....O njemu cu razmisljati posle VTO......mada bi mogli da mi ga skinu i u toku aspiracije dok sam u anesteziji raskrecena, samo ne verujem da hoce....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 16:51:29)

Margom cudi me da si prosla drugostepenu ako su ti videli polip...i da te nisu poslali na histeroskopiju da ga skinu pre vto...

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 17:05:52)

Nisu zato sto je Bane rekao da ce on videti sta i kako....pa kada me je gledao na UZ na konsultacijama, nije nista video, e a sada ga je video, ali kazr da je potpuno nebitan za vto.....[sm=zmeden.gif]

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 17:10:40)

ti si bese u frontu bila na drugostepenoj...cudi me da su te oni pustili ako su videli polip

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 17:48:28)

Ne, u Visegradskoj sam radila drugostepenu...i jeste mi ona curka zvocala na UZ da vidi nesto sto lici na polip, ali e rekla da zovem bolnicu za koju sam se odlucila i pitam njih da li ce oni to resavati...onda sam zvala pred njom Baneta i on je rekao da ce se on time baviti.....i tako sam prosla, jer je sve drugo bilo u redu......ja sam bila i zakazala histero privatno u BG, ali mi je Bane na prvim konsultacijama radio UZ i rekao da nema polipa i da ne radim histero jer sam radila HSG i on je savrsen.....[sm=zmeden.gif] U svakom slucaju, vazno je da ne smeta ni na koji nacin vantelesnoj, pa cu ga skinuti cim ovo prodje....mada nesto razmisljam, oni bi mi to mogli skinuti i za vreme aspiracije, posto sam vec pod anestezijom, mada cisto sumnjam da bi pristali........

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 17:52:16)

Ne znam da li sme da se radi tako neka intervencija pred vto jer su mi rekli npr ako radis histeroskopiju i ako ti nadju polip,priraslice ili miom i odstrane onda mora da prodje najmanje 3 mes pa tek onda da se radi vto

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 17:55:35)

Ma jok, bile su zene sa mnom na drugostepenoj koje su imale histero par dana ranije gde su im skidalu polipe i odmah sledeci ciklus usle u proces....Sve zavisi od doktora.....

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 18:12:52)

Evo i mene da se malo ukljucim,ja vas pratim svaki dan i caskam sa vama u Valjevu ali me mrzi da kuckam po forumu.Inace i meni je Bane sad u petak video polip ali ne rece gde se nalazi.Bila sam se ubedacila da ce smetatati za vto,ali sta mogu kad je tu.I nastao je od stimulacije.E da ja sam inace ona devojka iz Borce.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 18:22:43)

Caos ferero84. verujem ti, i meni su se smucile price sa polipima.....Cim ti nije nista rekao, znaci da ne smeta za VTO.....Iz Borce? Ja sam mislila da je Lakixox iz Borce, ali sam nesto pomesala......u svakom slucaju tu smo pred zavrset_kom procesa, izdrzacemo jos par dana, a sa polipima cemo kasnije da se bakcemo....[sm=bravo.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 18:34:15)

Ne ona je sa Zvezdare,pitala sam docu jel taj polip sada problem a on je rekao kao bolje da ga nema ali kao valjda nece smetati.Ma kad razmisljam samo me glava boli.Neka bude sta bude.Ja se nadam najboljem.A sto ti kazes blizu smo naseg cilja[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  84 85 [86] 87 88   Sledeća stranica >   >>