Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (29.3.2015 19:34:57)
|
Devojke, stimulaciju uvek dajete u isto vreme, pola sata gore-dole. Endometrijum povecavaju svez ananas i sveza cvekla (rendana ili cedjena na sokovnik). Na pocetku stimulacije mi je endometrijum bio 3mm, svaki dan sam jela pola do ceo svez ananas i 2-3 puta cedila cveklu (u kombinaciji sa jabukom i pomorandzom) i endometrijum je rastao u proseku 1.5mm na 2 dana. Treba da bude izmedju 7 i 14mm do transfera. Margom, sto se tice polipa ne brini nista, mislim da skoro nisu imali tezi slucaj od mene. Dijagnoza pre vto je bila endometrioza, sa jednim jajnikom sredjenim laparoskopski, a drugi Bane nije mogao da sredi jer je masom priraslica slepljen za creva(moze samo klasicnom op da se sredi) a posto mi ne pravi probleme ostavili smo ga tako. Na folikulometriji masa cisti mioma, haos, al je i pored toga uspela vto, i sada, hvala Bogu, bez ikakvih problema evo nas u 9.nedelji [sm=bravo.gif] samo pozitivne misli, verujte da ce sve biti dobro i dobro ce i biti! Za bilo kakav savet, konsultaciju, tu sam!
|
|
|
|