RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 11:03:40)

Trebalo bi kontrolisati na mesec dana, znaci cim potvrdite pozitivnu betu uradite tih dana i FT3 FT4 i TSH. Kazu da tako visok povecava mogucnost spontanog za 50%, hvala Bogu, za sada nikakvih problema, ali se i stogo cuvam bilo kakvog napora, stresa i slicno

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 16:47:13)

Margom danemas manjak igala jer ja imam duplo igle a nijedan spric.
Sad idem da dokupim

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 18:36:25)

Devojke,sad nas razdvajaju malo,pobratim po hiperstiulaciji i ja iu sredu i vas dve u cetvrtak......ali dobro....danas smo se brate mili ispricale...svaka nam cas_t....lakiloxxx jel sa vama u grupi u cetvrtak ona mlada cica sto je danas dosla sa muzem? P.s. Seda kosa,kratka frizura...sto si se interesovala za nju kad je usla...[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 19:28:59)

Pobratime,sta se radi?Opet ti malo na forum[sm=smiley36.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 19:32:49)

Oooo gde ste hiper-cice ? Samo bre neke probleme pravite cccccc....... Nema brige, bice to sve OK, da ste prvenstveno vas dve zive i zdrave, a bice i [sm=duda.gif][sm=duda.gif].....
Laki, duso, odo' da brojim......jock, kod mene tacno ! [sm=smiley36.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 19:35:17)

A jel''te molicu lepo, sta je on vama dvema tacno rekao, ja sam danas bila malo u soku sto ste odjednom obe u hiper stimulaciji.......nesto je mnogo zena u nasoj grupi hiper .....hmmmm......[sm=zmeden.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:08:04)

Pa ne znam Margom... meni je rekao da sam u toj hiper stimulaciji...i nije znao ciji je rezultat je visok,moj ili Fererov....pa je onda proverio i rekao da je njen veci ali i moj je kao visok....ispricao mi sta to moze da se desi ako se pogorsa i dw ce ako ne bude kako treba vracati embrione sledeci ciklus....ni meni nista nije jasno...ja nemam neke silne tegobe...mislim to sto malo bolucka,srwmota me da kazem koliko je zanemarljivo...vise je onako neki neprijatan osecaj u donjem delu,nego sto je boluckanje....bilo jepre neki dan bolno,ali od tada nista...sve extra...nisam primetila ni da se gojim,niti da ne idem u wc,naprotiv ja piskam svaki cas....eto Ferero pa neka i ona kaze sta oseca....ja bas ne bih rekla da smo mi toliko problematicne....imislim da ce to biti sve ok....pocela sam sa surutkom,pa da vidimo...samo ne znam koliko treba piti....moj brother kaze ds ne preterujem,jer se mogu prosr...ti od nje,pa sta sam onda uradila....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:11:10)

Yellena meni je jedna devojka iz Fronta rekla da je njoj dr rekao da dnevno pije 2l surutke,6 belanaca i 2 kriske sira...Kako ti Bane nije rekao...koliko imas jc

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:17:23)

Rekao mi je za surutku i za proteine...ali nisam bas siguran da je uveren u njihovu efikasnost....nista mi nije jasno...imam puno,ali oni diktiraju po cetri komada...oko 19,20 su sad velicine,veceras mi je stop u sredu aspiracija....

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:17:31)

Evo i ja da se ukljucim.U principu je i kod mene sve isto kao i kod mog pobratima po hiperu.I ja pijem surutku i jela sam belance.Nadam se da ce se to srediti ali i ako ne budepa boze moj,vratice nam bebe kasnije.Samo da njih bude dovoljno i da se to sve lepo oplodi.Drzite nam fige za sredu.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:19:59)

Tako je Ferero...bolje i da sacekamo nego da imamo zesci problem....Margom se cuje sa onom zenicom iz Dimitrovgrada kojoj je vec uradjena aspricacija,koja ima preko 70 komafa...znas na koga mislim,pa ce nam Margom saznati kako je ona prosla....ako njij vrati onda smo pobratime ti i ja na konju...i to Sarcu....djihaaaaaaa

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:25:02)

Upravo to!Ona je jos na pocetku imala dobru najavu za hiper i cak joj je rekao da se ne udaljava iz Valjeva.A i dozu gonala joj je smanjio za pola.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:26:07)

Ma da ponovim, da ste vi nama zive i zdrave, da bi bile jake i zdrave mamike malim [sm=duda.gif][sm=duda.gif]...a dal' ce vam ih vratiti u ovom ili za dva-tri ciklusa, to je najmanje bitno sada..... A za sredu vam drzim duple palceve......[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:29:23)

Hvala puno....ma ne razmisljam uopste o tome kako ce biti i sta ce biti,videcemo posle aspricije sta ce uopste i tad biti....nego razmisljam sad da li da gutam ova belanca i suruktu posto ni jedno ni drugo ne volim uopste...niti jedem inace....eto to je moj problem trenutno....pa hajde da glasamo...marina tucakovic i ceca nek se izjasne,a onda i miroslav ilic kad vec gospa sa zvezdare bude videla da je pominjem....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:29:57)

i ja vam u sredu drzim fige [sm=bravo.gif] da sve bude kako treba da imate dosta dobrih jc i da se jajnici smire do tada [sm=smiley20.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:31:37)

Jacika,ti mislis da ja ovo sve zgutam pa kako bude?

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:33:04)

od drugarice sam cula da u Visegradskoj odmah posle aspiracije su joj umesto surutke i ostalih cuda davali proteine preko infuzije svaki dan...ne znam da li je to moguce i za nas koji radimo vto u Valjevu

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:35:29)

A jel mozes da se raspitas sta je dobijala tacno? Ja cu odmah to pitati mog gin ovde u Lo sutra kad odem da utadim nalaze...

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:35:52)

Yeco znas kako kazu sve sto se mora nije tesko [sm=smiley36.gif] ja ne znam sta cu da radim sama sa sobom ne znam da li od ovog vremena ili od stimulacije po ceo dan umirem od glavobolje [sm=smiley19.gif]

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:36:51)

Pitala sam je rekla mi je samo da je dobijala proteine preko infuzije...

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:38:03)

Zeno...kreci odmah sa surutkom...bolje spreciti nego leciti.....nece ti smetati svakako...tj pitaj na sledecoj kontroli da li pijes? Kad ides opet?

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:39:36)

sutra ujutru idem...a sto odmah da krecem sa surutkom...mislis da glavobolje imaju neke veze sa stimulacijom i hiperom...

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:48:36)

Ne znam stvarno...verovatno da imaju,izgleda da sve ima....

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:49:44)

Drzim ti palceve...bice to sve dobro....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:50:56)

Da li vas ostale zeza glavobolja od kada primate stimulaciju...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  86 87 [88] 89 90   Sledeća stranica >   >>