Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 20:08:04)
|
Pa ne znam Margom... meni je rekao da sam u toj hiper stimulaciji...i nije znao ciji je rezultat je visok,moj ili Fererov....pa je onda proverio i rekao da je njen veci ali i moj je kao visok....ispricao mi sta to moze da se desi ako se pogorsa i dw ce ako ne bude kako treba vracati embrione sledeci ciklus....ni meni nista nije jasno...ja nemam neke silne tegobe...mislim to sto malo bolucka,srwmota me da kazem koliko je zanemarljivo...vise je onako neki neprijatan osecaj u donjem delu,nego sto je boluckanje....bilo jepre neki dan bolno,ali od tada nista...sve extra...nisam primetila ni da se gojim,niti da ne idem u wc,naprotiv ja piskam svaki cas....eto Ferero pa neka i ona kaze sta oseca....ja bas ne bih rekla da smo mi toliko problematicne....imislim da ce to biti sve ok....pocela sam sa surutkom,pa da vidimo...samo ne znam koliko treba piti....moj brother kaze ds ne preterujem,jer se mogu prosr...ti od nje,pa sta sam onda uradila....
|
|
|
|