margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:54:51)
|
Zene drage, mi smo se morali prebaciti iz VA u BG i tu zavrsiti vantelesnu. Problem je bio u organizaciji TESA metode, tacnije punkcije testisa i vadjenja spermatozoida, posto suprug zbog bolesti nije u mogucnosti da da samostalno uzorak...ma u ovom trenutku on nije ni za put do Valjeva, a kamoli davanje uzorka.....Dr Bane je probao to tamo da organizuje, ali nije naisao na dobru volju urologa, iako i sam kaze da tako nesto oni moraju imati organizovano jer im se cesto desava da muzevi ne mogu dati uzorak pa im propadnu j.c. i ceo postupak. Posto mi ne zelimo da nam se to desi, danas smo se prebacili na privatnu kliniku u BG i sve nastavljamo po semi dr Baneta, samo mi je aspiracija pomerena dva sata kasnije, samim tim i stop inekcija. A mm ce da bocnu kasnije za plivace....Naplatice nam samo taj deo postupka jer je veci deo zavrsen u VA. Eto, zao m je sto nismo zajedno zavrsile i proslavile betu, ali ja cu vas pratiti i navijati za vas, nemojte da se zezate [sm=smiley36.gif]....Drzite nam palceve u cetvrtak..... Lakixox, sad mozes da se rasiris na dva kreveta, bices sama u apartmanu hehehe.....[sm=bravo.gif]
|
|
|
|