RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 13:15:07)

Hvala ti[sm=smiley31.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 13:17:12)

Pobratime,gde si ti izgleda otisla u setnju po Lo!Kako se osecas boli li stomak,jel se naduvao.Kod mene i nema nekih promena za sad.

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 13:17:45)

Devojke sad mi je stigla analiza krvi pise da su mi trombociti 152 a referentna vrednost je 158-424.???

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 13:29:46)

Mislim da to nije strasno ipak je to mali broj u razlici.Ako se neko bolje razume neka javlja.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 14:51:43)

Evo me pobratime....isla po nalaze....kod mene malo peska u bubrezima i malo secer povecan ali bas malo ,to je zato sto aam glupaca jela sinoc bounty kao luda,plus ananas,plus brazilski,prlus surutka,belanca i mladi sir....nemam pobratime nikakvih promeni,ne boli stomak,nisam se ni nadula...sutra cemo da vidimo...i

Lakiloxx hvala,drzacemo i mi vama prekosutra fige....

Ima li vesti o Snezinim celijama,prebrojase li joj do sada?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 15:01:29)

Lakiloxx sto se tice trombocita ja mislim da to nije nista....nemoj da se brines....

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 15:06:34)

Ja mislim da Snezi nisu jos izbrojali he he!A i nama sutra kad pocnu da broje,lele ce ih glava zaboli od nas hiperasica[sm=smiley36.gif]

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 16:28:14)

lakixox, rezultat ti je ok, nemaju sve laboratorije iste parametre.

Tako sam se ja isprepadala pred vto da mi je visok progesteron, ustvari je bila greska u lab, omasili ref.vrednosti za 1 decimalu.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 16:47:21)

Zene drage sto pijete surutku,jel imate apetita? Ja od juce od kako sam pocela da je pijem, uopste nisam gladna....jedem bukvalno na silu pa mi je onda muka...ima li neko iskustva slicnog?

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:06:11)

Gde ste zenske evo ja da predam raport...oitala sam dr.Baneta za glavobolje to mi je kaze od stimulacije...sve je super endometrijum 4.3 ima za sada 9 folikula koje prati svi su velicine 8 i 9 i jedan 7,kaze daje super sto ih ima toliko pogotovo sto se stimulacijom trose jc a ja sam na prosloj imala samo 4 tako da kaze da je ovo super i da ce ih biti mozda i jos,pricao mi je za estradiol da mi je prosli put bio 83 a trebao je da bude oko 30 znaci losiji rezultat a sada je mislim 1680 kaze da je sada fenomenalan...u petak idem ponovo na kontrolu [sm=bravo.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:25:56)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Jacika za tebe.....samo guraj....bice to sve dobro....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:44:47)

Sneza ima 26 j.c. ali naravno nisu sigurni koliko je upotrebljivo od toga, znace sutra bolje....jos joj nisu rekli da li ce biti embrio-transfera, zbog hipera..

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:47:32)

Jel dobro ona,kako se oseca? Jel ima tegobe od hipera? Mozes li da je ispitas? Nadam se da ce biti sve ok...drzim joj palceve....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:54:51)

Zene drage, mi smo se morali prebaciti iz VA u BG i tu zavrsiti vantelesnu. Problem je bio u organizaciji TESA metode, tacnije punkcije testisa i vadjenja spermatozoida, posto suprug zbog bolesti nije u mogucnosti da da samostalno uzorak...ma u ovom trenutku on nije ni za put do Valjeva, a kamoli davanje uzorka.....Dr Bane je probao to tamo da organizuje, ali nije naisao na dobru volju urologa, iako i sam kaze da tako nesto oni moraju imati organizovano jer im se cesto desava da muzevi ne mogu dati uzorak pa im propadnu j.c. i ceo postupak. Posto mi ne zelimo da nam se to desi, danas smo se prebacili na privatnu kliniku u BG i sve nastavljamo po semi dr Baneta, samo mi je aspiracija pomerena dva sata kasnije, samim tim i stop inekcija. A mm ce da bocnu kasnije za plivace....Naplatice nam samo taj deo postupka jer je veci deo zavrsen u VA. Eto, zao m je sto nismo zajedno zavrsile i proslavile betu, ali ja cu vas pratiti i navijati za vas, nemojte da se zezate [sm=smiley36.gif]....Drzite nam palceve u cetvrtak..... Lakixox, sad mozes da se rasiris na dva kreveta, bices sama u apartmanu hehehe.....[sm=bravo.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 17:55:57)

I ja joj drzim palceve!Prenesi joj moje pozdrave.

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 18:00:55)

O koji obrt situacije,samo da vi uspete ma gde god zavrsili proces.Drzacemo vam najjace fige!

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 18:05:08)

Margom u kojoj klinici u Bg-u radis i koliko moras da platis...

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 18:25:58)

Margom,nek sve bude kako treba pa gde god da obavite to....drzim vam palceve...i javljaj obavezno sta se desava....Praticemo se ovde makar ako se vec necemo vidjati....

Pobratime po hiperu kako se osecas?

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 18:57:10)

Radim kod prof Radulovica, on je radio dugo sa mojom tetkom, pa po preporuci, a platicemo samo aspiraciju i laboratorijski deo posla, oko 120 000,00 ili 1000 €...inace je ceo proces 3000....... sto znaci da je stimulacija i folikulometrije 2000 €.... U neku ruku mi je i lakse jer sam u Beogradu, i znam da im je laboratorija jako dobra, a stimulaciju je odradio dr Bane. Dace Bog da sve bude ok, hvala svima na lepim zeljama ! Valjda cemo uskoro ugledati [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]........

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 19:13:55)

Bravo JACIKA77!
Margom, srecno! Javi nam se sa lepim vestima [sm=smiley1.gif]

Bila bi mnogo veca uspesnost Centra za VTO Valjevo da hoce da im pruze podrsku urologija i endokrinologija, al sta vredi kad su totalni ludaci! Banetu svaka cast!

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 19:22:31)

Ja sam kod Radulovica radila privatno vto u decembru 2013,znam da je ceo postupak 3000 evra,oni kazu da su hormoni 1000 evra a ostalo 2000 evra...meni nazalost nije uspela vto i mislim da je slaba stimulacija bila ali sto se tice ljubaznosti isti su kao u Valjevu...ja sam posle god dana bila kod njih kada se izvlacila besplatna vto i mozes da zamislis da me sestrica prepoznala iako sam kada sam radila vto imala dugu crnu kosu a tada kada sam otisla kratku plavu [sm=smiley36.gif] Javi kada radis da ti drzimo fige [sm=bravo.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 19:29:41)

Jacika hvala ti puno na podrsci [sm=smiley31.gif]...javljam obavezno posle aspiracije sta smo dobili, i kod mene i kod mog kilavka hehehe.....Zao mi je sto ce da ga bodu, al sta da mu radim.....[sm=smiley13.gif]
Dinak, bas mi je dr Bane o tome pricao, kako nemaju resursa, a bogami ni podrsku da oforme celokupnu ekipu kakva i mora da postoji u procesu VTO....zato se ovakve stvari i desavaju.....Acradi se o 15-minutnom postupku i eto plivaca.....nasi poznanici su to morali da odrade u Visegradskoj, jer je muz imao blokadu na psihickoj bazi i nije bilo sanse da isporuci plivace.....onda su trcali kod urologa u privatnoj bolnici preko puta klinike i tako su dosli do plivaca, i srecom uspeo im je VTO iz prve.....[sm=bravo.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 19:39:55)

Yellena super se osecam,stomak me uopste ne boli a nisam ni naduta.Mozda mi je malo muka ali mislim da je to od surutke i od vode koju pijrm kao kamila.

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 19:49:38)

Prosle nedelje sam se licno uverila koliko je rasulo kad sam zvala Valjevsku bolnicu da zakazem kod endokrinologa, pri tom kazem da sam trudnica i da sam isla kod Dr Baneta na VTO... rekli su mi da mogu da mi zakazu pregled tek za kraj leta [sm=zmeden.gif]
i onda bukvalno moras kod privatnika.

Sreca je sto u svom tom blatu ima i bisera kao sto je tim centra za VTO Valjevo.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 19:53:32)

Sta reci.....Srbija.......[sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sledeća stranica >   >>