RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 21:07:24)

Mene je malko ali stvarno nije bilo neizdrzivo....hocu reci imala sam mnogo vecih glavobolja....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 21:17:05)

Mene svaki dan boli da hocu da umrem...prekljuce i juce me je bolela kao polovina glave a danas cela...juce sam i pila tabletu i ne pomaze nista...najgore mi sto ne znam da li je od vremena ili stimulacije

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 21:21:56)

Ajmo lagano svi meditacija....disite duboko....zamislite nesto lepo opustite se.
Sad ce i poslednji clan zirija da stigne i oceni...hahaha nesto nisam sigurna da je ona teta u nasoj grupi, mislim da je na pocetku stimulacije.
Inace i mene boli glava svaki dan a ima nesto vise od 7 folikula sad nisam stigla da upamtim.
Glave gore moje dame

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 21:24:52)

Ja proslu stimulaciju nisam ni osetila ali moguce zato sto sam imala samo 4 jc pa sada ne znam da li je ovo od stimulacije ili ne ali me ubi glavobolja i danas me malo boli u predelu jajnika...e sada videcemo sutra koliko ima folikula [sm=smiley36.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 22:07:03)

Evo da se i ovaj clan pridruzi ziriju!Upravo je pala stop boca,Yellena spremas li se ti za tvoju jos malo.Iglica je tako mala i tanka ma ne osetis ubod,da su i sve bile takve.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 22:16:46)

Evo ide i moja stop boca....bice to sve dobro....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 22:49:07)

Yeco sada sam gledala u porukama sta mi je drugarica pisala... primala je albumine, a oni su ti proteini sto ih ima u surutki

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 22:51:59)

Popila sam pola flase'hocu da povratim koliko sam popila,stoji mi u grlu....sutra cemo opet od ranog jutra na svakih sat dva po casu....bice dobro....a pitacu sutra doktora mog ovde u Lo,jer je ok lik pa ako moze on ce i to svakako dati....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (30.3.2015 22:53:41)

ja sam cula da je surutka odvratna i bas sam se pitala kako cu piti po 2 l dnevno ako budem morala...

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 0:24:11)

Joj lakse mi je nju veruj mi nego belance...ja belancw jedwm sam u kajgani,pod uslovom da ima sunke ili slanine u njoj...ne mogu jednostavno da podnesem taj ukus.....

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 10:16:07)

Da vam se pridruzim na temu surutke [sm=smiley36.gif]
Pijem je i dalje, ali svako jutro po 1 casu sa 1/2 limuna i 1 kasicicom meda, neutralise joj ukus potpuno, nije nesto, ali za nuzdu moze da se popije. Meni koja ne pijem ni mleko bilo je nezamislivo da tako nesto progutam ali kad je visi cilj u pitanju [sm=nosecka.gif]

Posle aspiracije savetujem vam da svakodnevno jedete avokado, ako ga ne pronadjete moze i puter od kikirikija.... pomaze da se embrioni lakse usade u matericu.

Drzim vam palceve! Srecno svima!

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 10:28:03)

E sinoc sam zakovala u krevet, nisam videla na moja dva smedja okca nishtaaaa......[sm=smiley36.gif] Elem, evomda odgovorim na dva pitanja.....
Kao prvo, vidim da niste detaljno iscitavali ovu temu (sram vas bilo), jer da jeste znale bi da Valjevo na zalost ne daje nikakvu terapiju kada dodje do hiperstimulacije, sto je i za mene bio shok. U NF i Visegradskoj, obavezno se daju proteinske infuzije da bi se brze i lakse smirili jajnici....moja poznanica je nakon uspesne VTO biravila dvadesetak dana u NF jer je svakodnevno primala te infuzije, imala je jak hiper, srecom sada ljulja svoju [sm=duda.gif].... Tako da jedino sto vam ostaje jesu surutka i belanca, kao i mlad neslan sir......Nece skoditi da svako od nas to jede dok je na stimulaciji......Jacika draga, ne znam da li su glavobolje znak hipera, mislim da je to pre od jake stimulacije......
A na pitanje Yellenceta da se ziri izjasni povodom njenog uzimanja/neuzimanja gorepomenutih namirnica, izjavljujem sledece.....Nemo' sad da sednem u auto i eto me u Loznici za 45 minuta (ako me radar ne navata), ima da te isutiram u cenjenu pozadinu samo tako.....jedi to i cuti, zapusi nos ako ti smeta....pa ne volim ni ja da se cerecim na ginekoloskom stolu svaki dan, pa jel me neko pita...ccccccccc.......vidi ti nje...... [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 10:51:27)

Margom,jesi li u kontaktu sa zenicom iz Dimitrovgrada sta se sa njom desava?Ona je od starta bila hiper.Bas mi je cudno da Va ne daje terapiju za hiper jer to zna biti i nedaj boze ozbiljno.Sta u tom slucaju da nas prime ive nase klinike.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 11:29:02)

Margom, nemoj dolaziti molim te...mislim dodji da pijemo kafu....popila sam od sinoc litar ceo...nastavljam dalje...bice to dobro....nemoj me tuci....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 11:36:30)

Evo sad se cuh sa njom, probudila se iz anestezije, jos ne zna sta je izlegla [sm=smiley36.gif]...Sa njom je i Marija iz BG, ona plava visoka.....

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 11:57:22)

Ja sam se cula sa Natasim,to je ona crna iz va.Ona ima 11 jc.A za Mariju kaze da ima samo dve i da joj nije dibro od anestezije.Ti izvestavaj za Snezu.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:06:20)

Cek sad, koja Marija ima samo dve j.c.? Iz Beograda ? Plavokosa, dugonoga, sa kojom je uvek dolazio muz u odelu?

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:15:34)

Upravo ta Marija!

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:18:09)

A joooj, pa kako samo dve 'bem mu misa.....mada je njoj Bane jos ranije rekao da joj jedan jajnik nije uopste odreagovao na stimulaciju, ali koliko se secam imala je pet-sest folikula na drugom..... [sm=zmeden.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:24:23)

Da ali samo dve su joj zrele i dobre.Ma nama je dovoljna i samo jedna kad se hoce.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:26:27)

I to sto kazes....E boze koliko muke.....a posle ti kazu "nemojte se nervirati i sekirati"....KAKO? ....neka mi neko da recept za ne-nerviranje i eto mu Nobelove nagrade.....[sm=smiley36.gif]

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:36:41)

Dobra si,e ako ti neko da tecept za ne nerviranje prosledi ga i meni[sm=smiley36.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 12:42:33)

Hmmm.....ja jos ne upoznah nekog ko je laganice prosao proces VTO, bez nerviranja i stresa....
Evo sad mi se javila Sneza (devojka iz Dimitrovgrada) da ceka jos da joj kazu koliko je j.c. izlegla...jos joj curi infuzija......

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 13:01:01)

Ferero, Jelena drzim pesnice sutra.
Margom ti i ja veceras stop.

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 13:13:20)

Znaci ipak daju infuziju?!Nadam se da ce i nama dvema sa hiperom malo pomoci da to bolje prevazidjemo.Ona mora da ima jako puno pa jos ne mogu da izbroje[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sledeća stranica >   >>