margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (31.3.2015 10:28:03)
|
E sinoc sam zakovala u krevet, nisam videla na moja dva smedja okca nishtaaaa......[sm=smiley36.gif] Elem, evomda odgovorim na dva pitanja..... Kao prvo, vidim da niste detaljno iscitavali ovu temu (sram vas bilo), jer da jeste znale bi da Valjevo na zalost ne daje nikakvu terapiju kada dodje do hiperstimulacije, sto je i za mene bio shok. U NF i Visegradskoj, obavezno se daju proteinske infuzije da bi se brze i lakse smirili jajnici....moja poznanica je nakon uspesne VTO biravila dvadesetak dana u NF jer je svakodnevno primala te infuzije, imala je jak hiper, srecom sada ljulja svoju [sm=duda.gif].... Tako da jedino sto vam ostaje jesu surutka i belanca, kao i mlad neslan sir......Nece skoditi da svako od nas to jede dok je na stimulaciji......Jacika draga, ne znam da li su glavobolje znak hipera, mislim da je to pre od jake stimulacije...... A na pitanje Yellenceta da se ziri izjasni povodom njenog uzimanja/neuzimanja gorepomenutih namirnica, izjavljujem sledece.....Nemo' sad da sednem u auto i eto me u Loznici za 45 minuta (ako me radar ne navata), ima da te isutiram u cenjenu pozadinu samo tako.....jedi to i cuti, zapusi nos ako ti smeta....pa ne volim ni ja da se cerecim na ginekoloskom stolu svaki dan, pa jel me neko pita...ccccccccc.......vidi ti nje...... [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|