margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 16:26:07)
|
Evo nas kod kuce, konacno se pruzili da odmaramo....Elem, prof Radulovic je izuzetno zadovoljan sa 7 j.c. na moju stimulaciju....Suprugu su izvadili plivace, istrpeo je hrabro, pa smo se nasli u cekaonici da sacekamo rezultate. U jednom trenutku dolazi profesor i kze da je laboratorija vec krenula sa oplodnjom, i da su plivaci jako dobri, i da ih ima toliko da se moze i zamrznuti uzorak....Zakazan nam je embrio transfer za 14h u nedelju, posto veruju da ce se u labu sve lepo oploditi (rade ICSI metodu)....Takodje su nam ponudili zamrzavanje viska embriona, naravno ako bude viska, oni vracaju 3 kom. Sama aspiracija je stvarno skoro nista, anestezija je extraaaaa, nisam uopste imala osecaj suntavosti ili slabosti ili gadjenje....Kada su me prebacili u sobu, sacekala me solja caja i kroasan, lepo od njih..... Dobila sam terapiju 3x200 Utrogestan vaginalno i Dovicin 5 dana.... To je to, konacno dodjosmo do samog kraja...Devojke drage, svima nam drzim palceve i zelim punoooooo lepih [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif].....
|
|
|
|