RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 11:58:52)

Nedelja najverovatnije. Ti? Sad ce 12 da zoves

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 11:59:59)

Mi smo ili subota ili nedelja...javljam kad saznam....

enap -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 12:10:06)

Ja posle vto nisam imala zatvor al sestra mi je rekla da jedem sto vise tečnu hranu mnogo mnogo kompota. supica... Jer se ne krećemo i od lekova se dobija zatvor

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 12:42:39)

Devojke evo i mene, dobili smo 7 komada...malo me boli stomak, anestezija je bila super, sada cekam da bocnu supruga....[sm=smiley36.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 12:53:56)

Bravo Margom....navijamo za vas....

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 13:09:15)

Bravo Margom,samo napred.Drzim figr za sve nas

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 13:19:01)

Bravo Margom

PalcicaBg -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 14:34:33)

Devojke pa vi dodjoste do finisa :)
Navijam za ludu zurku u labu,da bude dosta lepih embriona pa da slavimo za 15ak dana!
Pozdrav!

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 16:26:07)

Evo nas kod kuce, konacno se pruzili da odmaramo....Elem, prof Radulovic je izuzetno zadovoljan sa 7 j.c. na moju stimulaciju....Suprugu su izvadili plivace, istrpeo je hrabro, pa smo se nasli u cekaonici da sacekamo rezultate. U jednom trenutku dolazi profesor i kze da je laboratorija vec krenula sa oplodnjom, i da su plivaci jako dobri, i da ih ima toliko da se moze i zamrznuti uzorak....Zakazan nam je embrio transfer za 14h u nedelju, posto veruju da ce se u labu sve lepo oploditi (rade ICSI metodu)....Takodje su nam ponudili zamrzavanje viska embriona, naravno ako bude viska, oni vracaju 3 kom. Sama aspiracija je stvarno skoro nista, anestezija je extraaaaa, nisam uopste imala osecaj suntavosti ili slabosti ili gadjenje....Kada su me prebacili u sobu, sacekala me solja caja i kroasan, lepo od njih..... Dobila sam terapiju 3x200 Utrogestan vaginalno i Dovicin 5 dana....
To je to, konacno dodjosmo do samog kraja...Devojke drage, svima nam drzim palceve i zelim punoooooo lepih [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif].....

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 17:47:31)

Bravo devojke! Drzim vam palceve da sve bude kako treba. Najtezi deo je prosao, sad samo uzivancija [sm=bravo.gif]

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 18:06:08)

Lakixox [sm=bravo.gif] vidis da je sve dobro proslo a ti se brinula na prvom uz [sm=smiley36.gif]

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 18:08:09)

Margom [sm=bravo.gif] super sto je proslo sve kako treba i pored poteskoca koje su bile...sve ce biti kako treba i samo da cekamo [sm=duda.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 18:32:34)

Lakixox zenoooooo....ala si se ti raskokala, a na prvom UZ seca vena......Eeee, jadan Marko, nije njemu lako, sve ga razumem i ima moju podrsku....[sm=jezicek.gif]A jesam li ti falila danas, a? Trep, trep.....[sm=smiley13.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 18:36:02)

Jacika [sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif].....dace bog da bude svima nama plodonosno.....bas smo se namucili, svako na svoj nacin....Zato i mora da bude uspesno, ne pristajemo na manje.....[sm=bravo.gif]
Dinak, Palcice hvala puno na podrsci....ljubim vas.....[sm=bravo.gif]
Hiper-cice , gde ste, kako ste ? Sta su vam rekli za transfere ? Cmokkkkk

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 19:06:46)

E Margom....obavi i ti svoje...transfer su meni rekli u subotu u 9h...neke zenice iz nase grupe su danas obavile...imamo vec cekanje bete u nasoj ekipi...nadam se da cemo svi imati srece i imati lepe [sm=duda.gif] u stomacima vrlo brzo...bas bi mi bilo drago da ovo bude najuspesnija sezona....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 19:27:10)

Jupiîiiiii, navijamo za visoke beteeeee.....da bude puno [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]......
Kako ste vas dve hiper-cice, kako stomaci ?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 20:53:03)

Margom, juce je bilo malo bolno,ali danas je super....kako je tebi?

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (2.4.2015 21:34:21)

Meni u naletima....cas nista, cas klasicni menstrualni bolovi, ali nista strasno, nisam nista pila za bolove....A za kada ste zakazani, mozda nisam procitala?

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 8:32:57)

Meni je et zakazan za subotu...da li jos nekog ima ko je u subotu od nasih?

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 9:37:54)

Evo i mene malo da se javim,mene i dalje po nekad zaboli ali nije strasno.Inace rekli su nam da dodjemu u ponedeljak u pola deset.
Margom reci mi molim te sta se desava sa Snezom jesu li joj vratili i planiraju li da vrate?Jer ona i ja smo u istom sosu.

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 11:34:27)

Ferero, evo malopre sam se cula sa njom...sta da ti kazem, jis uvek nema nikakvu informaciju, svaki dan joj kazu da zove sutra, pa ponovo sutra, pa ujutru itd. Eno je unpansionu, ludi i nervira se .....Nema bolove, kaze da je stomak puno bolje, dosta odmara i lezi i to je to.......[sm=zmeden.gif]

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 12:14:52)

Devojke u nedelju u 8:30 transfer. Oplodilo se 5 komada nesto prirodno nesto onom drugom metodom
Margom jesi mi falila. Prenela sm sestri ali je vec bila obavestena

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 12:49:29)

Bas bezveze da joj nista nisu rekli,ako dobro racunam njoj je sutra peti dan ili gresim.Sad sam i ja u bedaku da li ce i meni vratiti u ponedeljak[sm=smiley13.gif].Kako se ti osecas,kada ti je et?

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 12:51:11)

Lakixox bas super za tebe,bice tu i eskimcica.A kako to da su ti rekli koliko se oplodilo meni Bilja samo rekla da dodjemo u ponedeljak u pola 10.

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 13:00:16)

Pozvala sam laboratoriju 014295467

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sledeća stranica >   >>