RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Želimo novog člana

Poruka

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 13:17:44)

Hvala ti,sad sam ih zvala i kaze da se14 oplodilo ali da ima sanse jos do sutra neki da se oplode.Ja sam prezadovoljnja i sa ovim.Reci mi kako se ti osecas,jel te boli?

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 13:38:01)

Danas super. Juce me malo boleo stomak imalo neke zgrusane krvi ali sad je super. Odmaram i cekam bebirone.

ferero84 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 13:53:23)

Super,kod mene je malo duzi opravak zbog veceg broja jc.Ali nadam se da cu se oporaviti do ponedeljka.

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 16:40:33)

Evo zenske i ja da se javim sada se vratila iz Valjeva...ovako stoje stvari posle nedelju dana stimulacije:endometrijum 7.1...5 folikula od 15mm,2 od 14mm i jedan od 13...to su tih 8kom sto prati...rekao mi je u nedelju ponovo da dodjem i najverovatnije ce tada stop inekcija i u utorak aspiracija...Da li mislite da je dobra debljina endometrijuma za taj dan stimulacije i velicina folikula...

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 17:07:36)

Evo i mene sa vestima iz jaslica hehehe....Od juce do danas se vec oplodilo i podelilo 5 komada, a preostala dva jos uvek prate...dogovor je da se sutra cujemo ponovo da bi mi rekli da li cemo ici na blastociste tj. petodnevne embrione i odloziti transfer zbog toga za dan dva.....[sm=bravo.gif]
Javila mi se i Sneza, konacno su joj zakazali za nedelju ujutru da dodje sa suprugom, ali joj nista nisu rekli za broj oplodjenih.....
Bravo za sve devojke, izgleda da smo sve bile dobre koke-nosilje hahahaha [sm=jezicek.gif]......

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 17:22:38)

Jacika sve ti je super,ne razmisljaj....ajde da dodje i tvoja aspiracija da se i ti hvalis dobrim brojem jc....

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 18:52:18)

Bravo devojke! Sve ovo do sada je super.
Hocu samo da vam uputim jos par saveta, mozda ce vam to neko tamo negde reci a mozda i nece.
-koristite za kupanje sapune (kupke) bez mirisa
-bez upotrebe dezodoranasa (mozete pazuh premazati kolutom limuna)
-negde kazu da treba izbegavati kupanje u kadi, tu je glavni rizik ulazak u kadu kad treba visoko podici nogu
-odmarajte sto vise, zaboravite na kucne poslove!
-izbegavajte upotrebu suhomesnatih proizvoda i preradjevina (osim ako imate svoje domace pa znate sta je)
-svako jutro 1 casa surutke, u nju iscedite pola limuna i dodajte kasicicu meda.
I sto je najbitnije opustite se, mazite stomak, pricajte i radujte se bebama [sm=zz_dance.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 19:01:58)

Dinak , hvala ti puno na savetima, poslusacemo..... sto se tice kupanja u kadi, pa moramo da udjemo u nju iako se samo tusiramo, znaci dizanje noge nam sleduje u svakom slucaju.....kucne poslove od transfera apsolutno izbegavam, pa makar preskakala djubre po kuci hehehehe.....e sad sto se tice ishrane, aj daj neki predlog sta jesti za dorucak, ja od suhomesnatog jedem samo proizvode bez glutena i alergena, i ponekad jedem prsutu domacu i to je to, ali sad nemam ideju sta jesti za dorucak....Sto se tice surutke, cenim da je savet namenjen devojkama sa hiperom, a nadam se da one to koriste vec nekoliko dana.....Ja od sutra krecem sa avokadom i puterom od kikirikija.....Aj baci jos neki prelog ako se setis, [sm=bravo.gif]

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 20:23:15)

Ja sam u kadu ulazila tako sto stavim peskir na ivicu, sednem, i iz tog polozaja istovremeno obe noge prebacim.
Sto se tice dorucka mozes jesti sve, prsuta domaca moze. Jaja (ako jedes) su odlican izvor prirodnog progesterona. Palenta (kukuruzna, nema gluten).
U principu sve sto je domace ne moze da skodi, preradjevine su pune konzervansa zato ih treba izbegavati.
Izbegavaj secere, bolje uzeti neko voce. Sveze cedjeni sokovi u svim mogucim kombinacijama.

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 20:25:20)

Surutka nije samo za hiper, slusala sam jednog lekara iz Vrnjacke Banje, radi 30 godina, kaze da kod trudnica koje su to pile nije imao ni jedan spontani pobacaj. Nije neka poslastica, al za nuzdu moze da se popije [sm=smiley36.gif]

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (3.4.2015 21:13:18)

Dinak [sm=smiley31.gif]...hvala ti na dobrim savetima...kazi mi samo koju si surutku pila, kupovnu ili domacu?

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 10:30:43)

Pijem domacu kravlju. Tetka i strina imaju krave i sire mleko pa posle tu surutku prokuvaju i procede. 1.5l traje otprilike 7 dana. Donesem po 2-3 boce pa stavim u frizider, moze da stoji.
Med najbolje da bude livadski. I njega kupujem kod ljudi koje poznajem, voze pcele na ispasu u Banat, pa je mesavina suncokreta i trava sa njihovog podneblja. Naravno, moze i iz bilo kog drugog kraja, samo da je mesavina vise vrsta trava.

Jedini problem sam imala na pocetku 4-5nedelja (tad sam tek pocela da pijem sirutku) braonkast iscedak, uplasila sam se da cu da prokrvarim. Od tada nikakvih problema, cak ni mucnine, samo malo vise podrigujem i raste stomak [sm=smiley36.gif]
Danas ulazimo u 10.nedelju [sm=bravo.gif]

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 13:40:37)

Drugari,evo mene....obavila sam ET,sad su mi bebice sa mnom....oplodilo se 9 jc,ali vratili su mi tri embriona.....sada uzivam sa njima....nadam se da cemo svi uskoro videti [sm=rozacrtici.gif] i da ce biti puno [sm=duda.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif].......[sm=bravo.gif]....

Dinak koliko su tebi vratili kad si bila na VTO?

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 13:52:55)

Super Yellena...da li ste pricali nesto u vezi zamrzavanja,kako to ide,koliko najvise moze da se zamrzne...drzim fige za veliku betu i [sm=duda.gif] [sm=duda.gif]

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 14:11:59)

ET smo radili 14.02. vratili su 3 embriona, 2 7-celijska i 1 8-celijski.
Uglavnom vracaju po 3, tako je veca verovatnoca da budu blizanci.
Kod nas je jedna [sm=duda.gif] ali kad toliko dugo cekas i mucis se ne pravis pitanje dal je jedna ili vise i koji je pol. Samo da su zivi i zdravi!

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 14:18:47)

Ma ni ja ne pravim pitanje....nek samo budw sve kako treba pa i trojke....obradovacu se svakoj,koliko god [sm=duda.gif] da bude.....ja se ne razumem u to koliko ima celija...kako da znam koliko imaju?

Jacika nismo nista pricali za zamrzavanje....ostavili su u labu jos da se razmnozavaju pa cemo da vidimo sta ce biti od ovog....

Nadam se da ce biti sve ok pa da i ne razmisljam o tome,ja se nadam da po automatizmu zamrzavaju koliko god da ostane....

Dinak -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 14:26:10)

U otpusnoj listi pise koliko su vratili kojih. Mozda ti nisu danas dali otpusnu listu. Kad sam isla da izvadimo betu meni su tada dali otpusnu listu sa kompletnim postupkom na 1. mestu od koliko cega je dato u stimulaciji do ET.
Jel su ti dali odstampanu sliku kako izgledaju uvelicano?
Zamrzavaju one sto uspeju da ,,prezive,, do 6.dana.

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 14:35:59)

Dali su mi slikicu.....islis da uzmem da prebrojim cwlije na slici...u jednoj ima mnogo.....ostale dve mozda i prebrojim...

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 14:40:33)

zenske poludecu vise sa ovim prevozom za Valjevo,samo se zbog njega nerviram...radnim danima prvi iz Bg-a u 7h i uvek kasnim na vadjenje krvi jer stizem tek u 9...sada mi rekli da dodjem u nedelju u 9h ja se obradovala jednom cu stici na vreme a ono nedeljom uopste ne ide daj bas u 7h i sada uopste ne znam kako cu stici u Valjevo [sm=zmeden.gif]

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 14:57:56)

Jacika koji deo Bg si ti? Ajde sa nama

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 15:02:21)

Lakiloxx ti sutra ides jel tako? Drzim ti fige...da bude puno lepo oplodjenih....

margom -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 16:39:55)

Devojke evo i mene, bili smo na razgovoru sa embriologom, imamo 6 embrioncica koji fino napreduju ka blasticama, tako da nam je transfer pomeren za utorak, jer su blaste mnoooogo izdrzljivije....Ostao je sedmi na posmatranju, da li ce i on odluciti da se pridruzi jaslicama hehehehe..... [sm=bravo.gif]
Yecooooo ljubimo [sm=rozacrtici.gif][sm=duda.gif][sm=duda.gif], punooooo ih mazi i pricaj sa njima....Zelim ti da za 12 dana (ne znam kada su ti rekli) vidis svoje [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif].......
Lakixox, drzim ti palceve sutra, da preuzmes svoje bebane i dovedes ih kuci.....[sm=bravo.gif] Ti si sutra sa Snezom, njoj su zakazali za 8:30h.....
Ferero, ti u ponedeljak , ja te pratim u utorak.....[sm=bravo.gif]
Jacika, jos malo i ti gotova, navijamoooo, [sm=bravo.gif]....

JACIKA77 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (4.4.2015 16:51:05)

Super Margom...navijamo da sve budu lepe blastice [sm=bravo.gif] ja cu sutra saznati da li dobijam stop inekciju i kada je aspiracija...pratim vas u stopu sa par dana zakasnjenja [sm=smiley36.gif]

lakixox -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:15:24)

Evo dodje i taj dan.
Prvo smo razgovarali sa Banetom i Milicom. Kazu imamo lepe vesti za Vas. 9 se oplodilo i to 4 prirodno. Vratice 3 komada i to dve osmocelijske i jedna deset_ocelijska.
Ljubim Vas sve [sm=bravo.gif]
Ostaloje 6 da se prate zbog zamrzavanja

Yellena008 -> RE: IVF ZC Valjevo - Program vantelesne oplodnje (5.4.2015 11:20:29)

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za vas Lakiloxxx....dobro dosla u klub cekanja bete.....sve nas je vise u tom stadijumu.....sutra i prekosutra da nam se pridruze ostale i kasnije malo Jacika pa da nas onda pocnu briniti druge brige....tipa sta cemo akp budu blizanci ili trojke....hihihihihi.....

Jel bila Sneza iz Dimitrovgrada sa tobom? Kako je ona,jesu njoj vratili s obzirom na hiper?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  92 93 [94] 95 96   Sledeća stranica >   >>