dunja RR -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (17.12.2013 17:07:47)
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 a ja ono kad sam se razbolela sam bila cele nedelje kući,a opet me uhvatilo,ako hoće hoće... Ja sam kijavicu navukla veče kada mi je najbolja drugarica pravila kao oproštaj, jer je bila u Beogradu (većinom kod mene) mesec i po dana, a inače živi u inostranstvu. Izlazile smo često (u poslednjih mesec i po), da ne kažem svaki drugi dan, ali su to bila neka mirnija mesta, restorani, a to veče pre nego se vratila u Dubai, okupila društvo u jednom klubu na Vračaru. Nas 15, na spratu, samo ja ne pušim, a i ostali stolovi oko nas svi puše (ja sam se bukvalno gušila). Ostala sam dva sata, ma ni toliko, možda čak satak, otišla pre svih zbog moje injekcije, ali mi je taj dim toliko iziritirao sinuse i dobih ja rinitis u toku noći, probudih se začepljena. Posle sam čitala na netu da trudnice tako reaguju na jako zadimljene prostorije, čak se nekima i na pluća spusti, hvala Bogu to se nije desilo, prošla kijavica za 4 dana. A moj muž me danima zeza "Hoćeš da izađemo malo u onaj dim", samo bocka jer zna gde sam nagrabusila .. A bilo mi žao da ne odem, jer znam da drugaricu neću videti bar pola godine, a ako ona zatrudni (daj Bože, jer i ona to jako želi), onda i duže, jer neće na leto dolaziti.
|
|
|
|