Jeltje -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (18.12.2013 13:41:42)
|
NM, nije mi jasno kako se tako odjednom pojavi to krvarenje...A jos mi je manje jasno kako se ne zna od cega je. Ali verujem da ce sve biti super, ako budes odmarala i mirovala. sto i nije tako lako, jer znam po sebi. Evo treba posle jucerasnje AC da odmaram, a ja se osecam dobro i prosto me mami da uradim nesto po kuci. Sinoc sam cistila kupatilo, a danas sam se jedva suzdrzala da ne usisam, pa je mm to uradio. Mnogo mi je drago za ove dobre nalaze kariotipa kod svih devojaka koje su radile - kao da su moji, to me bas oraspolozi u ovoj mojoj agoniji iscekivanja. Ja cu jos neko vreme ziveti u neizvesnosti, ali sta da se radi. [sm=zmeden.gif] NM, Milica Cica i Jovana Jojo, moja beba jeste na prednjem zidu, a na uz se vidi da se mrda, ali ja koja jedva cekam da to i osetim, bas me hvata nervoza sto je ne osecam jos....grrrr. A sto kaze Jovana mozda je mnogo mirna i nece da me uznemirava...u tom slucaju uopste nije na mene, jer sam ja od kada sam bila u stomaku pa dok nisam porasla bila uzasno nemirno dete i bas kazem muzu - samo da beba ne bude na mene, jer smo naj...li...hahaha Kako ste mi danas, jesu li prosle prehlade? Veliki [sm=smiley31.gif] za sve stomacice!!!!
|
|
|
|