Jeltje -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (19.12.2013 22:09:08)
|
Izgleda da nam je Sv. Nikola, koji je inace slava roditeljima mm, pomogao i doneo lepe vesti...Nemate pojma koliko mi je lakse, pao mi je ogroman kamen sa srca, iako sam plakala kad sam dobila rezultate...valjda sam bila sve vreme u grcu i kad sam shvatila da je ok krenule su mi suze. [sm=smiley1.gif] New Mom, srecna ti slava, da je slavite dugo u zdravlju i veselju....Evo meni je danas SV. Nikola doneo mir u srce. I htedoh bas da pitam da li je ekspertni uz isto sto i 4D? Ja jos nisam isla na ekspertni...ne znam da li je trebalo? [sm=zmeden.gif] Jer mi je dr rekla da idem u 23 nedelji. Vidim da je Lepterija rekla da se on i radi izmedju 20-24nedelje. Jole 84, draga hlava na podrsci...Evo stvarno je ispalo dobro sve. Presrecna sam. Kako si ti? Osim tog trnjenja, kako ti je prehlada, jel proslo? Milica Cica, Draga, vidim da si radila laboratoriju...Zelim ti da sve bude perfektno. [sm=smiley1.gif] I sta je to OGG test (nisam nikad cula za to)? Andjela, Super za dobar UZ. Super je sto je tvoj dr(ka) tako temeljan. Dunja, fenomenalno sto su super rezultati i sto ne moras da prolazis kroz ovaj pakao iscekivanja rezultata posle AC (kada ti svasta nesto pada na pamet)...Koliko imas godina? Ja od sutra sve cetiri u vis, kad znam da smo dobro [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|