Maslacak15 -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (21.12.2013 12:34:48)
|
Drzi se little one[sm=smiley31.gif], to je po meni najtezi deo u prici dvoje dece sa malom razlikom, barem meni bio- izgurati drugu trudnocu. A nisam metiljava ni malo, hvala bogu imala sam super trudnocu bez komplikacija i radila do 1. marta puno radno vreme ( porodila se 9. og aprila). Ali je bas tesko starati se oko malog deteta od godinu dana koje hoda, a i dalje je nerazumno da bi sa njim bas moglo da se saradjuje. Secam se u februaru po zimi posle posla do vrtica, pa ga podigni pa presvuci pa niz stepenice, pa dodji kuci, daj mu da jede, nije imao niko nego ja, suprug je radio do pola sedam uvece.... Pa svako malo treba se sagnuti do poda a stomak do zuba. Sto je naravno najgore ja sam zelela da se posvetim starijem decaku i poigram sa njim, ali je to bilo nespojivo sa fizikom na kraju[sm=smiley13.gif]. Iako su svi pricali "cekaj da vidis kad se porodis" sta su problemi to se nije obistinilo. Jes dvoje dece dupla obaveza ali nekako kad sam se oporavila od porodjaja, stigne se sve, telo je fit a naravno i bebice daju snagu pa nista nije tesko .Drugacije se na to gleda. To je moje iskustvo. Ja inace jako volim kad sam trudna, divan osecaj, ali me je taj unutrasnji konflikt bas opterecivao.... To je moje iskustvo[sm=smiley31.gif
|
|
|
|