Jole84 -> RE: Trudnice - drugo tromesecje (14 - 26 nedelja) 12/13 [ chat ] (20.12.2013 9:51:47)
|
Dobro jutro [sm=kava.gif] Maslačak samo sam te čekala,tačno sam pretpostavila tvoju prognozu [sm=jezicek.gif][sm=smiley31.gif] Tako si i Mei pogodila. Kako si ti,šta rade mališani? Nadam se da ću da saznam iduće nedelje,ako ne,onda na 4D konačnu uhvatim tu malu šmizlu. NM bitno da je bolje ali još uvek leškari,ne može da škodi [sm=smiley1.gif] Jeltje kod mene nema prognoza,moj bebac zadnjih par UZ okreće guzu ili prekršta noge,mada je samo dr u 12 nedelji bila baš istrajna da sačeka,ali nema šanse. Uglavnom mi tetke/strine i drugi ljudski UZ govore da je dečak,zbog oblika stomaka i zato što nisam poružnela,to im je merilo [sm=jezicek.gif] Osećaj više nemam nikakav,dok sam imala problem sa zatrudnjivanjem,jako sam želela dečaka,da se ne bi mučio ko žene u životu,ali sad imam i neke druge osećaje koji me vode ka curici,pa ne znam koji da slušam. Naravski nek je sve dobro,nije mi bitno ali postajem radoznala [sm=bravo.gif]
|
|
|
|