RE: Vozačka dozvola (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (30.1.2012 11:15:08)

IZVORNA PORUKA: *Alexx*

IZVORNA PORUKA: Tash

A gde se upisuje da sam je produžila? 

U čip.

Jaooo kako mi je pun q čipova, to znači da ja takve info treba da pamtim. Mnogo je bilo jednostavnije dok je tetka na šalteru rukom ili kucaćom mašinom upisala do kada važi. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

*Alexx* -> RE: Vozačka dozvola (30.1.2012 11:56:43)

Ali ne moraš da pamtiš. Samo menjaj godinu na onom drugom datumu (datum poslednje registracije).

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (30.1.2012 12:03:59)

Ma shvatila sam kad sam postovala. [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (22.2.2012 8:18:44)

Vlasnici automobila kojima u novim saobraćajnim dozvolama nije upisan podatak o maksimalnoj dozvoljenoj masi vozila, moraće zbog administrativne greške da izvade novu saobraćajnu dozvolu. To će ih stajati dodatnih 1,200 dinara.
DALJE

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (22.2.2012 8:36:24)

Aj bar nešto da me omaši. Malo je falilo da budem među onima koji moraju da menjaju saobraćajnu. Nama je registracija polovinom januara i mm me ubeđivao da u decembru uradimo tehnički, sreća pa nismo, sad bi ponovo menjali dozvolu, strašno!

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (22.2.2012 15:11:49)

Pala sam danas iz vozackog ispita [sm=smiley13.gif]

maslackic -> RE: Vozačka dozvola (23.2.2012 12:56:44)

Evo ovde da pitam, mozda neko zna...

da li se voznja sad polaze po starom zakonu ili novom tj da li su uveli teorijsku nastavu...cene da li znate od prilike

kojiko traje obavezna obuka, koliko casova..

U par auto skola sam videla da reklamiraju neke cene sa 20 casova voznje i kazu da sa tim fondom casova moze da se dobije dozvola...ja koliko se secam bilo je potrebno 40 kom.[sm=smiley36.gif]

naravno meni bi super bilo da moze i sa 20da sto pre zavrsim sa tim...

zna li neko ukratko postupak sada...ja sam zbunjena

na sajtu jedne skole pise :
1. Potrebno je obaviti lekarski pregled u zdravstvenoj ustanovi za vozača motornog vozila za kategoriju koju želite, ili da preko nas dobijete uput za obavljanje lekarskog pregleda pri čemu imate mali popust na cenu istog.

2. Upišete se u Auto Školu
3. Odslušate nastavu ili položite test na lični zahtev,

4. Završite praktičnu obuku od obaveznih 40 moto časova,

5. Položite ispit iz teoretskog dela,

6. Položite ispit iz praktičnog dela (vožnje),

7. U policijskoj upravi podignete vozačku dozvolu.

a kada sma ih zvala kazu da moze i 20casova i bez stavke br 2...[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]

hvala devojke[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (23.2.2012 13:05:40)

Ne znam sad, ali ranije su sa 20 časova mogli da polažu oni koji su prethodno imali položen PSP. Dok položiš PSP, možeš pola od tih 20 da izvezeš, a veruj mi da će ti ta praksa više značiti nego PSP...

maslackic -> RE: Vozačka dozvola (23.2.2012 13:22:48)

Evo dve ponude koje sam nasla na onim sajtovima sa popustima , nije vazna cena,(meni je bitno da sto pre dobijem papir) ali nije mi i dalje jasna procedura, za polaganje ,

SA 40 i SA 20

u ovoj drugoj skoli su mi rekli da je individualno, nekome treba 20 casova, a nekome i vise od 40...a ja sve mislim da tu nestima, a imam i njegov mail u kom lepo pise ne treba PSP ili po novom AM...jos kaze ,polaze se po starom...

bas sam guska sto to nisam ranije zavrsila

maslackic -> RE: Vozačka dozvola (23.2.2012 21:34:24)

sledeci mesec krecem na voznju [sm=smiley36.gif] kod preporucenog instruktora..regularno , 40 kom casova [sm=smiley36.gif]
i Gae, moze i ta varijanta, polozis PSP sama se zove AM( kategorija AM) i jos 20kom casova...

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (24.2.2012 14:47:44)

To ti kažem, dok ti položiš psps izvezla si časove i imaš više iskustva i sigurnija si. Nemoj da zaboraviš da ćeš dete da voziš, mnogo će ti značiti svaki minut prakse. Srećno!

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (27.4.2012 23:27:47)

Maloprije mi je instruktor poslao poruku i rekao da iman prakticno polaganje sljwdece sedmice. Vec me panika uhvatila. Ako ovaj put padnem idem na specijalno polaganje. Imam pitanje sta mislite da popijem casu vina prije polaganja cisto da me opusti jer sam nevidjena panicarka. Prosli put sam uzela tabletu za smirenje ali mi je srce lupalo nenormalno nisam nila skoncentrisana uopste

madre -> RE: Vozačka dozvola (27.4.2012 23:50:40)

ako mislis da ces sa tom casom vina postici to sto zelis, ne vidim razlog da je ne popijes[sm=smiley1.gif] samo nemoj da se zaneses[sm=jezicek.gif]

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:03:03)

IZVORNA PORUKA: madre

ako mislis da ces sa tom casom vina postici to sto zelis, ne vidim razlog da je ne popijes[sm=smiley1.gif] samo nemoj da se zaneses[sm=jezicek.gif]

Ma ne znam obicno kad popijem casicu vina opustim se al sam pri sebi. Uopste me nije strah voznje i placam bezveze casove jer intruktor pije kaficu dok vozim ali kad je tu examinator ja se tresem ko prut srce mi nenormalno lupa preznojavam se imam panicni napad. I kontam bas mi treba nesto da se opustim a casa bjelog vina nije nista i nece da smrdi.

jovicaa -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:04:32)

ja ni u kom slucaju ne bih pila alkohol pred polaganje, zamisli da se osetis u kolima ..... odmah obaranje[sm=smiley1.gif]
ja sam jeziv tremaros, ali sam polozila iz prve, kako ne pitajte... ali stvarno sam dobro vozila, a bila sam ubedjena da cu polagati jedno sto pedeset puta.

madre -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:08:12)

joj, indi, izvini molim te, ja sam mislila da polazes testove! i sad citam tvoj post i vidim da si lepo napisala da je prakticni u pitanju[sm=smiley1.gif] u tom slucaju ne znam sta da ti kazem, mislim da sama znas da procenis najbolje[sm=smiley1.gif]
ja nisam kompententna, napila sam se jednom strasnoooo od nepune dve case sangrije[sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:08:22)

I ja sam u Bosni polozila iz prve a ovdje drugarice moja ovo mi je cetvrti put da izlazim. A kako starim sve sam vise panicarka.

Madre testove san polozila iz prve i to na holandskom a holandski mi jos nije savrsen mislim nikada nece ni biti a bilo ih je dosta koji su pali. Mogu ja teoriju i kad me niko ne nadgleda al kad je neko tu ko mora da me ocijeni ja se izgubim totalno. Pa znaci da ne uzmem vino mislite da ce da smrdi? Joj pa ne znam sta da radim opet cu pasti :(((

jovicaa -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:14:29)

stvarno mislim da alkohol u kolima moze da se oseti, i mala kolicina... nemoj da rizikujes..
probaj nekako da se malo iskuliras... idi na neke dodatne casove pre polaganja, da bi bila malo sigurnija u sebe?
ili popusi malo one vase dozvoljene supstance...[sm=smiley36.gif]

madre -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:17:08)

ma ako to tebe ne osamuti, onda samo rokaj[sm=jezicek.gif] reci da si spremala sarana u umaku od belog vina[sm=smiley36.gif]
u najgorem slucaju mozes da padnes, mislim ne mogu ti oduzeti dozvolu[sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (28.4.2012 0:20:54)

Ma imacu jos jedan cas prije polaganja cisto bezveze. Nemam problem kad znam da me niko ne ocjenjuje i sasvim normalno vozim moj instruktor je svaki put iznenadjen kad mu kazem da sam pala a i mm jer zna da sam vozila i njega sam vozila. I svi me pitaju sta mi se desi tada.

Pa jel me zezas jovicee il stvarno mislis da uzmem koji dim ?Ali bojim se da se ne pocnem smijati jer ja to ne konzumiram pa se bojim da me ne opali pravo. Probacu mozda da vidim kako cu se osjecati.

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (2.5.2012 9:36:17)

Drugarice moje cuvajte mi fige :)

Lilla -> RE: Vozačka dozvola (2.5.2012 10:18:45)

Sretno [sm=smiley1.gif]

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (2.5.2012 11:59:41)

I pala sam cetvrti put :) ah sta da se radi. Sljedeci put idem na polaganje za.debile tamo ce me pustiti.

NadaR -> RE: Vozačka dozvola (2.5.2012 13:31:44)

Aaaa , pa kako Indy ? [sm=smiley13.gif]

I kakvo je to polaganje za debile?

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (2.5.2012 20:59:06)

Ne znam nado kako ali eto padoh :) ma nije polaganje.za.debile nego ga ja tako zovem. to je polaganje za ljude koji imaju strah i preveliku tremu na examenu. I onda te odvedu na posebno mjesto gdje nema guzve. I onda odes sa ispitivacem na kafu ili ruccak prije ispita pa pricate o svemu da te kao on opusti. I tako krenes da vozis ako on vidi da padas u paniku onda mozes stati i da malo dodjes sebi pa onda krenes ponovo. oni to zovu personalno polaganje.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>