RE: Vozačka dozvola (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

Jole84 -> RE: Vozačka dozvola (4.5.2012 10:06:50)

Danas idem po dozvolu [sm=sloncek.gif]
zamenila iz probne u pravu,isteklo godinu dana.
Sad mogu da vozim bez mužića,tako da ako me nema na rr neko vreme,znajte da sam vas volela [sm=smiley36.gif]

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (13.6.2012 13:16:17)

I napokon polozila po drugi put vozacki jeenom u Bosni i sad nakon 4 puta puta ovdje u Nl. Oooo jedva cekam da se djiram okolo :))))

minavb -> RE: Vozačka dozvola (13.6.2012 13:48:36)

Mašala.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (15.6.2012 11:01:06)

Indy [sm=bravo.gif]

vukosava -> RE: Vozačka dozvola (15.6.2012 11:12:57)

IZVORNA PORUKA: indy_25

I napokon polozila po drugi put vozacki jeenom u Bosni i sad nakon 4 puta puta ovdje u Nl. Oooo jedva cekam da se djiram okolo :))))

[sm=bravo.gif] Sloboda kretanja !

vukosava -> RE: Vozačka dozvola (15.6.2012 11:13:25)

IZVORNA PORUKA: Jole84

Danas idem po dozvolu [sm=sloncek.gif]
zamenila iz probne u pravu,isteklo godinu dana.
Sad mogu da vozim bez mužića,tako da ako me nema na rr neko vreme,znajte da sam vas volela [sm=smiley36.gif]

[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

NadaR -> RE: Vozačka dozvola (15.6.2012 16:05:43)

Čestitam Indy [sm=bravo.gif]

Štetica -> RE: Vozačka dozvola (29.6.2012 16:54:51)

Devojke i ja da vam ispricam sta mi se skoro desilo. Polozila sam voznju pre 10godina,normalno vozila isla kolima 8 puta preko granice i sve bilo ok. Odem u sup da zamenim dozvolu(da promenim prezime jer sam se udala u medjuvremenu i naravno da je produzim) zena na salteru kaze da nepostojim u registru vozaca i da sumlja da mi je dozvola lazna. Kad se nisam slogirala tad necu nikad. Vrati me u sup gde je dozvola izdata da joj donesem neku potvrdu,tamo na salteru ista prica,nepostojim. Kod nacelnika ista prica kaze moras u Ljermontovu u Bg da oni izdaju potvrdu jer sam kod njih dobila medjunarodnu vozacku. Haos i ludilo su trajali nekih 15dana,sve zbog greske jedne neodgovorne salterske radnice koju je mrzelo da unosi u sistem vozace koji imaju dozvolu iz onog perioda kada se pisalo u knjige a ne u komp. Najcrnje je sto nas je 52 tuzilo istu sluzbu i istu sluzbenicu zbog istog problema. A ukupan broj izdatih dozvola je u tom mupu je oko 6500.

dunja RR -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:01:41)

Šta da izeberam (na čemu da vozim): polo, citroen, punto ili jugo?

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:24:49)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Samo nemoj Juga, ostalo možeš i na eci peci pec.[sm=jezicek.gif]

jacagoga -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:28:44)

Sto se tice ucenja voznje moj savet je (suprug mi je instruktor vec 8god) ucite na jugu!!! Ko nauci da vozi juga lako ce voziti bilo koji drugi bolji auto, ali ako ucite voznju na puntu, citroenu i sl. a onda sednete u neki stariji, osrednji auto tesko vama

maslackic -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:32:09)

IZVORNA PORUKA: dunja RR

nemoj Juga , a ostalo , pa, mozes da biras po auto kome ces voziti kad polozis...ako imas italijana kuci uzmi Punta ,a ko imas francuza uzmi citroena, nemca ondak polo..tako bih ja...

ja nisam mogla da biram pa mi dadose Punta i nije los, a da sam mogla da biram sigurno bi bio citroen...

inace testove polazem 9,8, [sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:33:54)

Skoro sam sela u Juga i rekla sam radije ću ići autobusom nego Juga voziti. [sm=smiley36.gif]

jacagoga -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:38:25)

IZVORNA PORUKA: gae_gr

Skoro sam sela u Juga i rekla sam radije ću ići autobusom nego Juga voziti. [sm=smiley36.gif]

Ja se slazem s time, mada bih i juga kotrljala samo da ne idem autobusom, ali ako je rec o ucenju voznje onda preporucujem juga

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:38:32)

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Sto se tice ucenja voznje moj savet je (suprug mi je instruktor vec 8god) ucite na jugu!!! Ko nauci da vozi juga lako ce voziti bilo koji drugi bolji auto, ali ako ucite voznju na puntu, citroenu i sl. a onda sednete u neki stariji, osrednji auto tesko vama

Pa ako ćeš voziti juga, onda odabereš juga. Ako ga nećeš voziti, ne znam zašto bi se maltretirao.

jacagoga -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:42:11)

Cesto se desava kad dodju kod nas u auto skolu da upisu voznju, uplate za pola ili pezoa i sl. a onda odu kuci i voze tatinu ladu ili keca starog 20god i onda je kriv instruktor sto taj neko ne zna da vozi

dunja RR -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:44:45)

Oki, pošto imamo u planu nemca ili japanca da uzmemo, onda bi pola. Hvala na savetima :)

Anck Su Nmaun -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:47:33)

IZVORNA PORUKA: Tash

IZVORNA PORUKA: jacagoga

Pa ako ćeš voziti juga, onda odabereš juga. Ako ga nećeš voziti, ne znam zašto bi se maltretirao.

hahahah ovo je tacno![sm=smiley36.gif]
[sm=smiley36.gif]

Ja sam polagala na nekom drndavom Yugu, i kuci nisam znala da vozim Mercedesa [sm=smiley36.gif], svi su mi se smejalai , ja samo rekla dajte vi meni lepo onog drndavca [sm=smiley36.gif]
Ali zato uz malo prakse , sad bih znala cini mi se i avion da vozim [sm=smiley36.gif]

dunja RR -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:51:35)

Ja odvozala časove pre 15 godina, na JUgu. Na kraju obuke umrla mi baba, to me baš pogodilo i nikada ne izađoh ni na testove ni vožnju. Imam potvrdu i ona važi, tj. ne moram da vozim, mogu odmah na polaganje ali ću uzeti bar 20 časova, ako budem videla da mi je osećaj tu, polagaću, ako ne - odvozaću celu obuku.

Inače vozila sam i bez vozačke, mlado-ludo. [sm=smiley21.gif]

Obučavana sam na jugu i dobra sam bila, golfa sam vozila ovako, mislim da ne moram opet juga.

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:55:24)

Ja sam učila na Golfu 2-ci, dizel. 

Sanjica26 RR -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 14:59:38)

Dunjice odlican je polo. [sm=smiley1.gif]Ja sam na njega ucila. Bas mi je zao sto ne mozemo sebi da taj auto priustimo. Ali kad budemo u boljoj situaciji obavezno ga kupujemo.[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 15:06:56)

Ja sam učla na Seatu (Ibiza) a sad vozim Punta.

indy_25 -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 15:42:05)

Ma sve ti je to isto, vazno ti je da provozas koji krug i naviknes se na drugo auto vrlo brzo.

Anoniman -> RE: Vozačka dozvola (25.7.2012 17:29:57)

Ma sve ti je to isto, vazno ti je da provozas koji krug i naviknes se na drugo auto vrlo brzo.

Ovo ne važi za Juga. Posle juga eventualno možeš na kombajn da se navikneš.

*Alexx* -> RE: Vozačka dozvola (26.7.2012 8:40:06)

Ja sam vozila časove na Opel Corsi 1.4 dizel. Pipneš gas, on poleti. Pipneš kočnicu, on se zakopa u mestu. E, onda sam dva časa vozila na jugu, pošto je Corsa išla na servis. Volan šeta, gas moraš da stisneš do daske i da sačekaš da ga "primi". Kočnicu isto tako. Ja nikome ne bih savetovala da uči na jugu ako neće posle voziti juga, jer su to neuporedive kategorije.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sledeća stranica >   >>